Dertleşmek iç dökme

Coynes55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
294
153
53
Merhabalar,biraz dertleşmek için açıyorum konuyu hatalarimi pişmanlıklarimi,
29 yasindayim nisanliyim birbirimizi tanıyarak nisanlandik pandemi dolayısıyla dugunumuzu biraz erteledik.
Samsunda yaşıyorum istanbula gidicem ailem kayınvalidemler herkes samsunda
Ben liseyi okuduktan sonra üniversite okumadım.
Ders çalışmayı sevmedim hic niye bilmiyorum.
Disardan bakıldığında iyi bir ailem var.
Ama cocukken çok dayak yiyerek büyüdüm ergenlik döneminde ailemden nefret eden biriyidim.
Zamanla affettim ailemi 25 yaslarindan itibaren babam hep evlenmemi istedi evde kaldn imalari yapti defalarca kez.
Kafama göre birini bulamadim bir an önce evlenim diyerek hic uygun olmayan insanlarla konustum olmadi.
Sosyal biriyim kendime gore bir cevrem vardi.
Babamin ailesi de bana evde kalmis muamelesi yapti.
Bunlara ragmen güçlü durmaya calistim.
Bu arada hic calismadim calismak babamin ailesine göre bize gore degildi.
Bir cok zaman icime kapanan biri oldum kimse ile paylasmadim sorunlarimi.

Nisanlim ile arkadasim aracılığı ile tanistim istanbulu hic istemediğimi en basta söyledim.
Belki bu tarafa gelirim diye konuştu bekledik olmadi.
Birbirimizden kopamadik deliler gibi aşık degildim ama ayrilmak çok canimi yakardi.
Nisanliligimin 6.ayinda ufak tefek sorunlar oldu sorunlar büyüdü.
Nisanlimin ailesi nişanı atmak istedi.
Babam sen nisan atarsan daha evlenemezsin bunlar ufak sorunlar dedi.
Alttan aldim iyi olduk,ama bana dedikleri laflari hic unutamadim hala kulaklarımda onlara karsi icimde en ufak bir sevgi yok.
Ama saygısızlık hic etmedim.

Dugune bir kac ay kaldi icimde hic bir heycan yok çok korkuyorum orada mutsuz olursam diye.
Nisanlim beni telkin ediyor cogu zaman.
Ailemle aram çok iyi evde tekim diger iki kardesim calisiyor.

Ben gidince ailemde yalniz kalcak erkek kardesim isi dolayisiyla sık sık sehir dışında haftada bir kez geliyor.
Kiz kardesimin çok iyi bir işi var
Ben bu yaşa kadar sadece karakter olarak kendimi yetistirmeye calistim.
Guzel bir isim olsun diye hic dusunemedim.
Önümde örnek alabileceğim insanlar yok denecek kadar azdi.
Evlenirsem cocuk sahibi olmak istiyorum.
Kendimi çok değersiz hissediyorum
İcimi dokmek istedim uzun olduysa kusura bakmayın.

Evliliginizden bu kadar korkarken evlenince cocuk sahibi olmak istemenize sasirdim. Ortada yasanan sorunlar ve unutamadiginiz soylemlerden bahsetmissiniz. Buna ragmen cocuk istemeniz dusundurucu.

Diger taraftan ailenizin size olan tavri belli ve hala evlenirsem ailem yalniz Kalacak diyorsunuz. Evlenirseniz ve isler yolunda gitmezse muhtemelen donecek bir aileniz olmayacak. Nisan atmayi kabul etmeyen aile bosanmanizi hic onaylamayacaktir. Cocuktan once bunlari dusunun derim.

Nisanlinizla ne gibi sorunlar yasadiniz ve ailesi neden nisani atmak istedi? Unutamadiginiz sizi uzen seyler neler?

Evliliginizden bu kadar korkarken evlenince cocuk sahibi olmak istemenize sasirdim. Ortada yasanan sorunlar ve unutamadiginiz soylemlerden bahsetmissiniz. Buna ragmen cocuk istemeniz dusundurucu.

Diger taraftan ailenizin size olan tavri belli ve hala evlenirsem ailem yalniz Kalacak diyorsunuz. Evlenirseniz ve isler yolunda gitmezse muhtemelen donecek bir aileniz olmayacak. Nisan atmayi kabul etmeyen aile bosanmanizi hic onaylamayacaktir. Cocuktan once bunlari dusunun derim.

Nisanlinizla ne gibi sorunlar yasadiniz ve ailesi neden nisani atmak istedi? Unutamadiginiz sizi uzen seyler neler?
Ezbere bir sekilde cocuk sahibi olmak istemem elbette.
Yasim dolayisiyla biraz gec kalıyorum diye düşünüyorum.

nisanlimin ailesini yaz başinda bize oturmaya cagirmistim.Kendi teyzem ve baska bir akrabam ile tanisirlar diye bize gelmek yerine piknige gitmişlerdi.
Ben nisanlima bu konuda çok kırıldığımı söyledim cok kez.
Nisanlimda ben yapamıyorum artik deyip ailesine anlatti ailesi sen bizi yönetemezsin
Sen bize söyle yaptin boyle yaptin gibi sacma sapan laflar dediler.
Ben onlari hala affetmedim onlara en ufak saygısızlık yapmadım bu zamana kadar
Olay daha ayrintili tabi.
Kisa yazdim

Biraz ailenin arkasına sığınmışsız tercihlerinizde.
Siz çalışmak istememissiniz ama kız kardeşinizin güzel bir işi varmış, isteyince oluyormuş demek ki.

Evliliğiniz de öylesine oluyor gibi. Nişanlinizla ayrılmanız gerekirdi, kendisi ailesine sizi anlatıp onlarda nişan atmak isteyince.
Bilmediğiniz bir şehire gidecekseniz, onu da problem yapacak gibi duruyorsunuz.

Ailenizi neden düşündüğünüzü de anlamadım.

Calismak babamin ailesine gore degil ben hic calismadim demissiniz. Diger taraftan kizkardesimin cok iyi bir isi Var demissiniz bunu anlamadim?
Babamin ailesinde tek okuyup çok güzel bir işe sahip olan kiz kardesim digerleri benim gibi 🤷‍♀️

Biraz ailenin arkasına sığınmışsız tercihlerinizde.
Siz çalışmak istememissiniz ama kız kardeşinizin güzel bir işi varmış, isteyince oluyormuş demek ki.

Evliliğiniz de öylesine oluyor gibi.
Bilmediğiniz bir şehire gidecekseniz, onu da problem yapacak gibi duruyorsunuz.

Ailenizi neden düşündüğünüzü de anlamadım.
Bu zamana kadar bu dünyada boşa yaşamışım gibi hissediyorum.
Annem babam yalniz kaliyor ben hep yanlarında idim.
Aynen evliliğim oylesine oluyor.
Çok sevdigim biri degil nisanlim.

Ezbere bir sekilde cocuk sahibi olmak istemem elbette.
Yasim dolayisiyla biraz gec kalıyorum diye düşünüyorum.

nisanlimin ailesini yaz başinda bize oturmaya cagirmistim.Kendi teyzem ve baska bir akrabam ile tanisirlar diye bize gelmek yerine piknige gitmişlerdi.
Ben nisanlima bu konuda çok kırıldığımı söyledim cok kez.
Nisanlimda ben yapamıyorum artik deyip ailesine anlatti ailesi sen bizi yönetemezsin
Sen bize söyle yaptin boyle yaptin gibi sacma sapan laflar dediler.
Ben onlari hala affetmedim onlara en ufak saygısızlık yapmadım bu zamana kadar
Olay daha ayrintili tabi.
Kisa yazdim
Evlenince ailesine yakin mi oturacaksiniz? Nisanliniz daha ilk dakikada ben yapamiyorum deyip ailesine anlatmis bu evliliginizin fragmani. Simdi ne diye sizi telkin ediyor. Ailesi size saygi diymuyor ve nisanliniz da oyle. Cocuk dusunmeden once dusuneceginiz cok ayrinti var. Babam boyle diyor diyerek evlenirseniz babam izin vermiyor diye bosanamayacksiniz demektir.

Bu zamana kadar bu dünyada boşa yaşamışım gibi hissediyorum.
Annem babam yalniz kaliyor ben hep yanlarında idim.
Aynen evliliğim oylesine oluyor.
Çok sevdigim biri degil nisanlim.
Evlenmeyin o zaman.
Siz de nişanliniz için aynı durumdasınız muhtemelen.
Ailesi ile de sıkıntı yaşama ihtimaliniz yüksek
Evlenmek yerine kendiniz için birşeyler yapmayi deneyin. Ne istiyorum, neyi seviyorum. Gerçekten istemediğiniz bir evliliği en yapmaktan cok daha iyi olur bu.

Evlenince ailesine yakin mi oturacaksiniz? Nisanliniz daha ilk dakikada ben yapamiyorum deyip ailesine anlatmis bu evliliginizin fragmani. Simdi ne diye sizi telkin ediyor. Ailesi size saygi diymuyor ve nisanliniz da oyle. Cocuk dusunmeden once dusuneceginiz cok ayrinti var. Babam boyle diyor diyerek evlenirseniz babam izin vermiyor diye bosanamayacksiniz demektir.
O olaydan sonra bende sizin gibi düşündüm herseyi ailesine anlatırmı diye.
Bir cok kez dikkat ettim anlatmiyor ailesine
Bir uzak olucaz iki aileye.
Babam evlenmemi çok istiyor.
O olaydan sonra nisanlimdan soğudum bunu bir çok kez fark etti.
Ozurler diledi ama insan unutamiyor unutmus gibi yapiyor.

O olaydan sonra bende sizin gibi düşündüm herseyi ailesine anlatırmı diye.
Bir cok kez dikkat ettim anlatmiyor ailesine
Bir uzak olucaz iki aileye.
Babam evlenmemi çok istiyor.
O olaydan sonra nisanlimdan soğudum bunu bir çok kez fark etti.
Ozurler diledi ama insan unutamiyor unutmus gibi yapiyor.

Oylesine, sevmediginiz biri ile evlilik yapmak bana gore intihar gibi birsey. Iyi dusunun. Anlasamazsaniz bosanabilecek misiniz?

hayatınızda heyecan eksik gibi duruyor fazlasıyla. sevdiğiniz, sizi heyecanlandıran şey ne olurdu, bunu düşünüp, önünüzdeki yolu ona göre seçin isterseniz. yoksa ne heyecan, ne haz, mutlu olamazsınız. ha yaşınızda öyle çok büyük değil, ne isterseniz yapmanız, başlamanız için uygun.

Oylesine, sevmediginiz biri ile evlilik yapmak bana gore intihar gibi birsey. Iyi dusunun. Anlasamazsaniz bosanabilecek misiniz?
Bosanmayi hic dusunmedim açıkcası 3 yildir birlikteyiz.
1 yildir nisanliyiz🤷‍♀️

hayatınızda heyecan eksik gibi duruyor fazlasıyla. sevdiğiniz, sizi heyecanlandıran şey ne olurdu, bunu düşünüp, önünüzdeki yolu ona göre seçin isterseniz. yoksa ne heyecan, ne haz, mutlu olamazsınız. ha yaşınızda öyle çok büyük değil, ne isterseniz yapmanız, başlamanız için uygun.
Ticaretle ugrasmak istiyorum bazen şal satışı gibi.
Biraz yoğunluk yorgunluk seviyorum

Bosanmayi hic dusunmedim açıkcası 3 yildir birlikteyiz.
1 yildir nisanliyiz🤷‍♀️

Sevmediginiz Ve oylesine bir evlikikten ve cocuktan bahsedip, bosanmayi hic dusunmemeniz degisik. Ustelik nisan surecinde yasadiklariniz ortadayken. Cocuktan once dusunmeniz gereken cok sey var.

Sevmediginiz Ve oylesine bir evlikikten ve cocuktan bahsedip, bosanmayi hic dusunmemeniz degisik. Ustelik nisan surecinde yasadiklariniz ortadayken. Cocuktan once dusunmeniz gereken cok sey var.
Birini sevmeyi hic beceremedim.
Sevmek aşık olmak ucurum kenarinda yürümek diye bir söz okumuştum.
Tabiki de deli gibi çocuğum olsun demiyorum.
Ne istediğimi pek bilmiyorum galiba.

Okumamissiniz,mesleginiz yok, sadece evlilik ve cocuk isteginiz varmis,tamam o da gerceklesiyor. Kendinizi bos hissediyorsaniz demek ki bir eksiklik var icinizde. Onu bulmaniz lazim.

Evliliginizden emin olmadan cocuk yapmayin. İlerleyen zamanlarda yaparsiniz emin olursaniz. Hakkinizda hayirlisi.

Back
X