- 22 Mayıs 2022
- 10
- -1
- 1
- 50
- Konu Sahibi Papatya123456
-
Erkek arkadaşımla aramızda oldukça eğitim ve kültür farkı var.Ben lisans eğitimi aldım.Ailem ilişkimizi asla onaylamıyor.Benim ruhsal rahatsızlığım var.Erkek arkadaşımda rahatsız.Fevri davranışları var.Ancak ona bağlandıml
Özele mı inmemi istiyorsun canım.Ailem aramızdaki eğitim farkını ve onun fevri davranışlarını onaylamıyor çok basitEe yani ?
Ayakta alkislayalim mi ?
Resmi gazeteye faaliyete başlama bildirimi yapan şirketler gibisin canım.. :/
Sen anlatacaksın ki millet yorum yapabilecek.
Ailemden maddi anlamda bir bekletin yok.Arada gerginlik olmasını istemiyorum sadece .Onları da çok seviyorum çünküHalinizden memnunsunuz. Yetişkin bir insansınız. Bu durumda ailenizden beklentiniz tam olarak nedir ? Onayları, manen mi madden mi önemli ?
Kendi paranızı kazanıp, istiyorsanız evlenebilirsiniz.
Fevri var fevri var..Özele mı inmemi istiyorsun canım.Ailem aramızdaki eğitim farkını ve onun fevri davranışlarını onaylamıyor çok basit
Ailemden maddi anlamda bir bekletin yok.Arada gerginlik olmasını istemiyorum sadece .Onları da çok seviyorum çünkü
Aileni dinle derim..onda şiddet eğilimi var
Evet47 yasinda misiniz gercekten?
Niye şaşırdınız.47 yaşında olmamamı?47 yaşında bir kadının ilişkisi olmasına mı?47 yaşında kadının böyle bir ilişkisi olmasına mı?Yoksa ailemin onayını beklememe mı?
Bence sende fevrisin.Özele mı inmemi istiyorsun canım.Ailem aramızdaki eğitim farkını ve onun fevri davranışlarını onaylamıyor çok basit
HaklısınızAileni dinle derim.
Şiddet eğilimi varsa ve sen bunu biliyorsan potansiyel bir tehlike içerisindesin zaten.
Uzatmadan sonlandir diyerek de eklerim.
Evet.Tabi evlilikler bile bitiriliyor.Ben de zaten evlilik bitirdimÖfke kontrolsuzlukleri evlenince katlanıyor aman uzak durun .eğitim ve kültür de seviye farkıda varmış yaşın kaç olursa olsun ardına bakmadan kaç topukla .bu yaştan sonra kendini sokakta dayak yerken bulursun sonra .bağlandım kelimesini kabul etmiyorum 20-30 yıllık evlilikler bitirildi burada
HaklısınızAileni dinle derim.
Şiddet eğilimi varsa ve sen bunu biliyorsan potansiyel bir tehlike içerisindesin zaten.
Uzatmadan sonlandir diyerek de eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?