Dertleşmek için

Papatya123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
10
-1
1
50
Erkek arkadaşımla aramızda oldukça eğitim ve kültür farkı var.Ben lisans eğitimi aldım.Ailem ilişkimizi asla onaylamıyor.Benim ruhsal rahatsızlığım var.Erkek arkadaşımda rahatsız.Fevri davranışları var.Ancak ona bağlandıml

Halinizden memnunsunuz. Yetişkin bir insansınız. Bu durumda ailenizden beklentiniz tam olarak nedir ? Onayları, manen mi madden mi önemli ?

Kendi paranızı kazanıp, istiyorsanız evlenebilirsiniz.

Halinizden memnunsunuz. Yetişkin bir insansınız. Bu durumda ailenizden beklentiniz tam olarak nedir ? Onayları, manen mi madden mi önemli ?

Kendi paranızı kazanıp, istiyorsanız evlenebilirsiniz.
Ailemden maddi anlamda bir bekletin yok.Arada gerginlik olmasını istemiyorum sadece .Onları da çok seviyorum çünkü

Özele mı inmemi istiyorsun canım.Ailem aramızdaki eğitim farkını ve onun fevri davranışlarını onaylamıyor çok basit
Fevri var fevri var..
Şimdi kimisi bağırır,kimisi döver,kimisi küfür eder..
Bazısı hepsini yapar.
Yani başından anlatmadigin zaman sağlıklı bir yorum alman zor.
Misal ruhsal rahatsızlık.
Nedir sizdekiler,teşhis kondu mu ?
Bazı rahatsizliklar aranızda ciddi problemlere neden olabilir.
Sen üzeri kapalı yazdığın için bunlari soracaklar muhtemelen.

Ailemden maddi anlamda bir bekletin yok.Arada gerginlik olmasını istemiyorum sadece .Onları da çok seviyorum çünkü

Bu durumda çalışacak , birikim yapacak ve bu esnada ailenize de yetişkin bir insan olduğunuzu göstereceksiniz.

Geçen süre zarfında erkek arkadaşınızı daha iyi tanımış olursunuz. Farklılıklarınızın sizin için önemli olup olmadığını görmüş olursunuz.

Ben bipolarım.onda aniden öfke patlaması oluyor.Uzun zamandır birlikteliğimiz var.Bana karşı olmadı şimdiye dek ama olmayacağı manasına gelmez.Son zamanlarda telefonumda ben arama yaparken kapatıp ona dönmeme takmaya başladı mesela.Ben bonolarım ancak rahatsızlık dönemlerimde bile şiddete başvurmadım.onda şiddet eğilimi var

Öfke kontrolsuzlukleri evlenince katlanıyor aman uzak durun .eğitim ve kültür de seviye farkıda varmış yaşın kaç olursa olsun ardına bakmadan kaç topukla .bu yaştan sonra kendini sokakta dayak yerken bulursun sonra .bağlandım kelimesini kabul etmiyorum 20-30 yıllık evlilikler bitirildi burada

Evet.Tabi evlilikler bile bitiriliyor.Ben de zaten evlilik bitirdim

Başınızdan bir evlilik geçmiş, ciddi de bir rahatsızlığa sahipsiniz. Bence bu yaşlarınızda size artık huzur lazım, uzun süredir beraber olabilirsiniz ama 47 yaşından sonra da hır gürle hayat geçmez.

Eğitim her zaman herşey değildir önemli olan kişilik ve kendini geliştirmektir. Bizim şirkette bir danışman var 100 mühendisin yapamayacağı Network bilgisine sahip ve önlisans mezunu. Yani eğitim kenarda bir dursun bence asıl sorunun fevri davranışları. Fevri davranışlarından kastınız nedir? Hiç detay vermemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…