Dertleşmek İstedim

Hoşgeldiniz demeliydiniz elbette ki.Bu ilk ogrendigimiz gorgu kurallarındandir.Siz 300 km gitseydiniz ve kv size hoşgeldin demeseydi peki?

Koskoca insanlar nasıl böyle zırlıyorlar?
Ama siz de ayıp etmişsiniz doğru dürüst bir hoşgeldiniz demeden damdan düşer gibi bitse de gitsek moduna girmişsiniz belli ki. Hepiniz ayrı garipsiniz

Offff offf offf kac arkadasim kac nisanlinda sana yetistirecegine.annesine eeee nolmus dememisse diye savunabilirdi. Bunlardan bir cacik olmaz haberin olsun

Sizi ,böyle saçma bir olay için itmesi hiç hoş degil..insanlarin birbirlerine saygisinin olmasi gerek..ayrıca ağlaması da cabasi. ..bundan sonraki olaylarda ,nasıl davranacagina ilişkin ipucunu vermiş bu kadın..tehlikeli biri

İtmek ne demek ya .Ona takıldım ben .Ne hakla itiyor ki.Siz de aglasaydiniz .
Hoşgeldin dememek ve ailenizin o kadar uzaktan gelen insanların yanında tartışması hoş olmamış evet ama unutmuş da olabilirsiniz .Kayinvalide size kök sokturecek .Kusur arıyor resmen .Bana kayınvalide yaptı bir kere .Ben gittim herkesin içinde hoşbulduk dedim rezil ettim ,Ağlayacak ne varmış Amaç oğlunu dolduracak işte .Önleminizi şimdiden alın.Bu kadın böyle devam eder .

3 kere okudum anlamadım.
Yorumlardan anladığım kadarıyla yazmak istedim.

Yoldan gelen kayın ailenize hoşgeldin dememeniz ayıp. Kim olsa denir zaten.
Validenin ağlaması, sizi ittirmesi, bunun üzerine nişanlınızın tepkisizliği, itiş kakışa rağmen akşam yemeğe gelmelerini beklemek.....
Ohoo zincirleme trafik kazası gibi.
Nişanlınız dekor olarak mı duruyor yanınızda bilmem ama bana güven vermezdi bu aile.
Herkeste hata var.
Bu hatalara rağmen evlenmeyin. Bir durun bir daha düşünün.

İki insan evleniyor ama 10 kişiyle alışverişe gidiliyor. Bizim ülkemizdeki en büyük sorun insanların birey olamaması. Bütün bir ömür böyle saçma kaprisleri çekmeye değer mi bilmiyorum. Evlenecek kişiler sorumluluğunu alıp gereken her şeyi halledebilmeli, yoksa neden evleniyoruz?

Seni itekleyip bağırması çok çol çirkin. O an dalmış olabilirsin ya da heyecandan kendini ifade edememişsindir belki. Şimdiden bu şekilde tepki verdiyse eyvah eyvah kendini koru kuzum dikkat et sabırlar diliyorum

Zar zor okudum yine bir sey anlamadım. Ama anladıgım kadarıyla yazacagım.
Olay örgüsündeki tüm karakterler birbirinden degisik. Konu sahibi, nisanlısı, annesi vs hepsi yani.
Birincisi pat diye ütü kısmı sorulmaz bende olsam bozulurdum. Bu bir görgü nezaket kuralıdır. Nisanlınıza verdiginiz cevap bile irrite edici “e deriz tamam” yani amaaan bunu mu taktınız deriz der gibi gıcık bir cümle.
Kaynana zaten beterin beteri cazgır itekleyip, aglamak nedir? Hepsini izleyen nisanlı iblisin yavrusu desek yeridir.

Şimdiden kolay gelsin sana

Size katılıyorum,
Ağlamayı ve iteklemeyi bir kenara koyuyorum. 300 km den alışveriş masrafı ödensin diye çağrılan kv ye hoşgeldin demek unutuluyor ama elbisenin ütüsü unutulmuyor. Giyeceği elbisenin ütüsünüde mi kv düşünsün.
Birde o kadar olaydan sonra gülerek hoşgeldin deyince kadın dalga geçiyor sanmıştır..
Ayrıca neden kavga edildi belli değil. Kadın şok olmuştur.

Önceki konularımdan da biliyorsunuz ki ben evlenmek üzereyim. 10 gün kaldı
Evet bizde kk ailesi olarak elimizde konfetiler, sabırsızlıkla düğün gününü bekliyoruz.

Neyse konuya gelirsek, evlenmeyi biliyosunuz ama saygı değer göstermeyi bilmiyosunuz. Kv'in yerinde sen olsaydın, onların iline sen gitmiş olsaydın ve aynı muameleyi görseydin, ittirir miydin bilmiyorum ama buraya kaynanam bi hoşgeldin demedi diye konu açardın ha ayrıca mutluluklar

Bence boşanın .Evlenmeden boşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…