- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
- Konu Sahibi MaryShelley
-
Kv. Erken başlamış. Bnde geçenlerde memlekete gittim annemlerin yanına. Onu gidicem diye aramamışım. Ki zaten böyle konularda hiç aramam. Bunu bilir ama Bi trip bi trip günlerce.Merhaba,
Önceki konularımdan da biliyorsunuz ki ben evlenmek üzereyim. 10 gün kaldı. Bu gün yaklaşık 300 km uzaklıktan gelen dünürlerle alışverişe çıktık. Annem aldığı için gelmedi akşam yemek yenilecek diye hazırlığı da vardı yorgundu. Dün geldiler memleketlerinden. Sabaha karşı burda oldukları için annem akşamüstü aramış ama uykulu geldi sesi deyince ben de ertesi gün hoş geldin derim dedim. Sadece kaydederim gördüm ona hoş geldin dedim. Gelelim bugün olanlara; arabayı süren nişanlım. önde babası. ben annemle arkaya bindik ve merhaba diyerek bindim. hatta sonrasında elbisemi astım araca ve kayın valideme döndüm dedim ki anne bu ütüye gidecek yanar mı? sonra araçtan inmek üzereyken annem benim haberim olmayan evimle ilgili bir şey söyledi. babamın yanına gittik ve tartışmaya başladılar. onları sakinleştirmek için çabaladım. olmadı. babamı köşeye çektim konuştum.
araca bindik annem iş yerinde kaldı. dediğim gibi onun alışveriş konusu zaten yoktu. araçta babam espriler yapıyor ancak dünürler de çıt yok. eyvah dedim bunlar annemlere bozuldular. e ben de sessiz sessiz oturdum. mağazaya girdik nişanlım geldi dedi ki annem ağlıyor. dedim neden?
hoşgeldin dememişsin.
e deriz tamam dedim. çıktım dışarı eline uzandım gülümsedim anne yanlış anladın annemlere gitti aklım demeye kalmadı beni bir itekledi. bi de bağırdı.
akşam yemeğe gelmedi.
tüm gün surat yaptı.
ben şimdi ne yapayım?
Allah aşkına saçını başını yol at benceMerhaba,
Önceki konularımdan da biliyorsunuz ki ben evlenmek üzereyim. 10 gün kaldı. Bu gün yaklaşık 300 km uzaklıktan gelen dünürlerle alışverişe çıktık. Annem aldığı için gelmedi akşam yemek yenilecek diye hazırlığı da vardı yorgundu. Dün geldiler memleketlerinden. Sabaha karşı burda oldukları için annem akşamüstü aramış ama uykulu geldi sesi deyince ben de ertesi gün hoş geldin derim dedim. Sadece kaydederim gördüm ona hoş geldin dedim. Gelelim bugün olanlara; arabayı süren nişanlım. önde babası. ben annemle arkaya bindik ve merhaba diyerek bindim. hatta sonrasında elbisemi astım araca ve kayın valideme döndüm dedim ki anne bu ütüye gidecek yanar mı? sonra araçtan inmek üzereyken annem benim haberim olmayan evimle ilgili bir şey söyledi. babamın yanına gittik ve tartışmaya başladılar. onları sakinleştirmek için çabaladım. olmadı. babamı köşeye çektim konuştum.
araca bindik annem iş yerinde kaldı. dediğim gibi onun alışveriş konusu zaten yoktu. araçta babam espriler yapıyor ancak dünürler de çıt yok. eyvah dedim bunlar annemlere bozuldular. e ben de sessiz sessiz oturdum. mağazaya girdik nişanlım geldi dedi ki annem ağlıyor. dedim neden?
hoşgeldin dememişsin.
e deriz tamam dedim. çıktım dışarı eline uzandım gülümsedim anne yanlış anladın annemlere gitti aklım demeye kalmadı beni bir itekledi. bi de bağırdı.
akşam yemeğe gelmedi.
tüm gün surat yaptı.
ben şimdi ne yapayım?
A aaaaaKayınvalidenin ağlama dümenine karşı sizi iteklediğinde siz de böyle bir şey yapmalıydınız çünkü dinsizin hakkından imansız gelir. Nişanlınız biraz alık herhalde. Bunun için annesinin ağladığına inanan sizin de abartmalarınıza inanırdı nasılsa.
Niye arayacakmissiniz neden haberi olması gerekiyormus hayırdır yaaKv. Erken başlamış. Bnde geçenlerde memlekete gittim annemlerin yanına. Onu gidicem diye aramamışım. Ki zaten böyle konularda hiç aramam. Bunu bilir ama Bi trip bi trip günlerce.
Mesele bizim ailelerimiz. Onların yanında ve ya onlarla ilgili bi durumda huysuz oluyolar dikkat çekmeye çalışıyorlar. Gereksiz alınganlıklar.
Gitsem desemki ailemi sildim. Günlerce göbek atmazsa ne olayım.
Bn takmıyomki haftada 1 arıyorum ne olursa olsun. aradım açmadı mı tamam. Bnde aramıyorum. Bi sonraki hafta arıyorum. İsterse uzatsın aman napiyim.Niye arayacakmissiniz neden haberi olması gerekiyormus hayırdır yaa
Allah aşkına balık baştan kokmamış, kokuşmuş!!Merhaba,
hoşgeldin dememişsin.
akşam yemeğe gelmedi.
tüm gün surat yaptı.
ben şimdi ne yapayım?
Tehlikeli insanlar ağlarlarAllah aşkına balık baştan kokmamış, kokuşmuş!!
Kayınvalide sizi nasıl itekleyebilirşaşkınlıkla okudum.
Nişanlınızın da tavrı yanlış , annesi ağlıyorsa, “anne şimdi yeri ve zamanı değil” diyerek uyaracaktı annesini.. koşarak size gelip bunu anlatmayacaktı, şimdiden herseye karışma hakkı vermişsiniz, ayrıca ağlamak nedir ya!!
Allah yardımcınız olsun.
Nişanlınıza annen bunun için mi ağlıyor ne saçma diye sorsaydınız keşke..Merhaba,
hoşgeldin dememişsin.
akşam yemeğe gelmedi.
tüm gün surat yaptı.
ben şimdi ne yapayım?
Bunu ekerken utanmadilar mı acabaKayınvalidenin ağlama dümenine karşı sizi iteklediğinde siz de böyle bir şey yapmalıydınız çünkü dinsizin hakkından imansız gelir. Nişanlınız biraz alık herhalde. Bunun için annesinin ağladığına inanan sizin de abartmalarınıza inanırdı nasılsa.
Babamla ilgilendim ve onunla konuşmadım. O da benimle muhatap olmadı. Biz baba-kız "seni umursamıyoruz" havası yarattık. O da sanırım eve yemeğe gelmeyince anne babamın bana kızacağını düşündü ancak o da olmadı. Beni istemediğini, bilerek yaptığını düşünüyorum.Sizi nasıl itekleyebilir?
Hosgeldin dememeniz de ayıp olmuş.
Ama sizi itekledikten sonra hicbirsey olmamış gibi nasıl davrandiniz?
olayın bitmesi gece iki gibi oldu. o nedenle bakamadım.Konu sahibi madem kimseyi takmayıp cevap vermeye tenezzül etmeyeceksiniz ne diye konu açıyorsunuz burda insanlar kaç sayfa yorum yapmış neden muhatap almıyorsunuz kimseyi ben anlamıyorum konuya sahip çıkmayacaksanız neden yazıyorsunuz madem en sinir olduğum şey yaşıyor musunuz acaba?MaryShelley
Gece geç saatlere kadar sürdü durum ve nişanlım bizimkilerin sakinliğine şaşırdı. Eve davet ettim. Babam olur böyle gerginlikler üzülme oğlum dedi. Yani kendisi benim anne babama kök söktürdü bir kez özür falan dilemedi. Ama iş kendine gelince uhuuuuBu insanların kendini çok önemli görme triplerine katlanamıyorum gerçekten. Ben biri bana ilgi göstermese bile kesin ben ilgisine nail olamıyorum diye kendime pay biçerken çoğu insan dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Ne olmuş hoşgeldin dese ya da demese. Sana küs değil ya konuşuyor işte neyine yetmiyor. Bir de üstüne ağlıyor. Ben oğlu olsam ne saçmalıyorsun anne derdim. Böyle şeylerde sizi doldurmak da doğru değil ama işiniz zor.
. Olayın en başı evlerinde evlendiğim gece dahil iki gece kalmayı reddetmemle başladı. Özür dilenecek ve eli öpülecek birisi varsa anne babam ve sabrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?