Dertleşmek İstedim

Senin yerine gelin moduna girmiş kv de.
Ayrıca maaile alışverişe giderseniz mutlaka birisi birisine alınır.
İşlerinizi sakince, nişanlınızla halledin.

Evde yaşayacak, eşyaları kullanacak olan sizsiniz.

anladım haklısınız
yorumlara çok güldüm bir de bayıl diyenlere hele
gerçekten çok komik
bir de bu kadar ilgilenmeyip sorun çıkaran aile olunca 158945 km öteden de gelseler insan bi hevessiz oluyor yani.
ayrıca bu evlenme arefesinde neden herkes manasızca gergin oluyor bunu hiç anlamıyorum
bilim buna açıklık getirmeli

Verir bohçasını eline gönderirim, ne evlenmesi, kimin haddine sizi iteklemek

Anladım ben sizi, siz haklısınız. Siz ne akdar aklı başında bir insan olsanız dahi, nişanlınız tam tersi, çok akıllı biri değil. Annesinin tribini kendi halledecekti, size hiç yanstımayacaktı. Bence siz bunu müstakbel eşinizle konuşun. Böyle anasının her tribini size yansıtacaksa işiniz iş. İkiniz çift olup ailelere karşı bir olmanız gerekiyor, dediğim gibi. Tabi ki de düğün gecesi ayrı oalcaksınız. Ya bu nişanlınız demiyor mu olmaz anne bizim gece işimiz var diye. Valla benimki derdi. :)

Ay ben burayı kaçırmışım ne demek evlendikleri gece birlikte kalcaklar şaka mı

yalnız değilmişim.

Kayınvalideniz tepki göstermekte haklı ama fazla ileri gitmiş.

Onlar onca yolu gelmişler, sizin geldikleri gün arayıp hoşgeldiniz demeniz lazımdı, ertesi gün gördüğünüzde bile hoşgeldin dememişsiniz, nişanlınız uyarınca dalga geçer gibi gitmişsiniz yanına. Üstelik anne babanız nasıl onların yanında kavga ederler? Çok ayıp etmişsiniz ailecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…