Dertlesmek istedm sadece..

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Umutsuz bakıyorum çoğu zaman..Rabbim diyorm her şeye rağmen. .içimde sıkıntı var ama..çok yemek yemeye de başladm sürekli yiyorum. .

Sanirm psikolojik hapı azalttığım için. .yarım alıyorum birakcam. .O yüzden gündüz uyku hali ve iştahmn açıldığını hissediyorum. .kilo almak istemiyorum..

Sürekli ilaç kullanmak da istemiyorum.Dava hala devam ediyor. .Dr bitene kadar dava kullan dedi ama çok oldu ..ilaca bağlı yaşamak hiç istemiyorm. .

Canm skkin ..inşallah onun düştüğünü Rabbim gösterir bana. .ne diim.

Belli ki zor zamanlardan geçiyorsunuz.
Doktorunuz bir süre daha devam etmenizi söylemişken kendi kafanıza göre ilaç bırakmayın. Size işkence için devam et şlaca bir süreliğine demiyor sonuçta. İhtiyacınız var ki söylüyor
Ömür boyu kullanmanız gereken bir şey değil zaten, ilaca bağlı yaşamazsınız. Lakin kendinizin umutsuz bir halde olduğunuzu söyleyip de, sizi iyi edecek şeyleri istemiyorum demeniz bana mantıklı gelmedi. Yani onu istemiyorum bunu istemiyorum diyorsunuz gibi geldi bana amma velakin toparlanmanız için bazı şeylere bir süre ihtiyaç duyacaksınız.
Dilerim kısa sürede derdiniz çözülür :)

Valla canim hap map hikaye icinden atamadikca sen nereye dert oraya spora basla tak muzigi cik aletlerin uzerine inan hincini aliosun enerjini atiosun eve gelincede bi ayran ic yat .... ahini da Allaha birak ... ask iste durustluk iste mutluluk iste bizde var yok rabbimde yok yok... uzulme insan neler atlatmiuir hersey gecip gidiyor...

Bi ara çok güzel toparlanmıştın ...yorumların da kendine güvenin geldiği belliydi...lütfen kendini bırakma kendine hakim ol...sabret dua et ve güçlü ol...

Yaşanılan her olumsuz olay küçüklü büyüklü illa travmalar bırakır bazısından haberimiz bile olmaz yerleşir bir yere sonra başlar 5 gün Mutlu 2 gün mutsuz hallerimiz. Ki bu öyle kısa süreli bir döngü de değildir kimindir aylarca sürer kiminde yıllarca... Çareler gözümüzün önündeyken bile göremeyiz böyle Zaman'larda etrafında döner durur çare diye ne kadar saçma şey varsa uygularız da o gerçek çareyi bi türlü farkedemeyiz Bazende inadına görmek istemeyiz. İnsanın mutluluk kadar hüzne de ihtiyacı vardır. Mutluluktan herşey yolundayken aslında çokta farkında olmadan yaşarız hayatı. Mutsuz olduğumuz anlarsa nimettir. Ne saçma şey demeyin sakın. İnsan mutsuzken sorgular hayatı kendini hatalarını iyilerini kötülerini ve bu sorgular sonunda alır ihtiyacı olan cevapları benliğine ulaşıp kendini anlar şifasını bulur. Sende böyle bir süreçtesin cnm biliyorum can sıkıcı berbat ama bu bir nimet fırsat senin için kendi içine doğru şimdi yolun sense yolun başında durup olduğun yerde dolanıyorsun bu sürecin bitmesi için o yola girmen gerek. Herşey güzel olacak demiyorum ama güzel şeyler de illa olacak unutma.

Bence hiç kimsenin kötülüğünü istemeyin
Siz yine de affedin
Kin oldukça unutmanız zorlaşır daha çok acı çekersiniz
İlaç istemiyorsanız Terapiste gidin konuşarak rahatlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…