Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinleyecek olanlar burda kendisi yok ama :)17 Mayıs'tan bu yana derdini anlatamamış bu kız![]()
Evet, dinleyecektim bende, benim çok az bir derdim var çünkü de,Dinleyecek olanlar burda kendisi yok ama :)
''herkesin bir derdi var durur içerisinde'' nasıl doğru bir söz senin derdin nedir ?Evet, dinleyecektim bende, benim çok az bir derdim var çünkü de,![]()
Offf of. "Derdim başımdan aşkın, aşk yüzünden telaşım.." demiş ünlü düşünür Gülben Ergen''herkesin bir derdi var durur içerisinde'' nasıl doğru bir söz senin derdin nedir ?
yerim o ünlü düşünürüOfff of. "Derdim başımdan aşkın, aşk yüzünden telaşım.." demiş ünlü düşünür Gülben Ergen![]()
senide ben dinlerim canım :)Bu konu sahibini herkes dinlerim demiş konuyu açan yok ortada Keşke beni de dinelyen olsa![]()
Ayy teşekkür ederim Konu açmıştım bi efkarlanıp Yazdım da yazdım öyle Sonra da silesşm geldi geri bilemedim ya :/senide ben dinlerim canım :)