Dertleşmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merviss06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
69
17
3
Hanımlar biraz dertleşmek istiyorum ben 19 yaşındayım 17 de evlendim simdi bir bebek bekliyorum evliligimde eşimle çok sorunum oldu ama kişisel değil hep ailesiyle ilgiliydi annesi babasi çok iyiler ama eltim var o biraz patavatsiz benimle düşman gibi ama aramizda hicbir sorun yok sadece beni kıskanıyor burnumdan getiriyor herseyimle itisiyor ben hamileyim bi is tutamıyorum o tutmuyor ben niye yapiyorum hamur isi yapip getiriyor o niye yapmadi kaynanam gil de onu tutuyor hep ona haklisin diyor evde herkesle iyi benle düşman içimi dökmek istedim

Kaynanam eltimden korkuyor ondan ona hep haklısın diyor iki arada kaldm

cümbür cemaat mi yaşıyosunuz? Okuyup ayaklarınızın üstünde durmak zor gelince çocuk yaşta evlenip bi de çocuk yaparsanız nolcaktı ki başka? Doğacak çocuğa uzuldum sadece.

Okurken içim darlandı. Çok üzüldüm. Keşke böyle olmasaydı hayatınız..

Kayınvalide sen hamile olduğun halde eltinden tarafa oluyor sende hâlâ o kadına iyi diyebiliyorsun...

Çocuk yaşta evlenmeni saymıyorum bile

cümbür cemaat mi yaşıyosunuz? Okuyup ayaklarınızın üstünde durmak zor gelince çocuk yaşta evlenip bi de çocuk yaparsanız nolcaktı ki başka? Doğacak çocuğa uzuldum sadece.
Kızın neler yaşadığını bilmiyoruz, evlendi diye yargılamak bize düşmez. Belki de çok iyi bir anne olacaktır neden doğacak çocuğa üzülüyorum diyip kızın vicdanı ile oynuyorsun? Hamile, zaten hassas bir dönemde söylemeyin böyle lütfen.

Gözü açılmadan kızı kapmak istemişler. Zaten kız daha çocuk, bugün sever yarın evlenmek ister öbür gün istemez. Hiç mi kimse ne yapıyorsunuz demedi

Öncelikle evliliğimden gayet mutluyum burda kötüleyerek konusmaniz hiç hoş olmadi cocugumada bakacak olgunluktayim

Çok teşekkür ederim içimden geceni yazmissiniz ben ailesiyle sorunluyum dedim esimden bi sorunum yok sagolun

Çok teşekkür ederim içimden geceni yazmissiniz ben ailesiyle sorunluyum dedim esimden bi sorunum yok sagolun

Problem değil. Eşiniz ile mutluysanız kapınızı da kulaklarınızı da böyle insanlara kapatın. Emin olun kayınvalide, elti bunlar kafaya takılacak en son insanlar. Bebeğinize odaklanın. Kendinizi ezdirmeyin.

Problem değil. Eşiniz ile mutluysanız kapınızı da kulaklarınızı da böyle insanlara kapatın. Emin olun kayınvalide, elti bunlar kafaya takılacak en son insanlar. Bebeğinize odaklanın. Kendinizi ezdirmeyin.
Tabiki evlililigim güzel olmasa çocuk yapmazdim o kadar cahil degilim çok sağolun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…