cümbür cemaat mi yaşıyosunuz? Okuyup ayaklarınızın üstünde durmak zor gelince çocuk yaşta evlenip bi de çocuk yaparsanız nolcaktı ki başka? Doğacak çocuğa uzuldum sadece.Hanımlar biraz dertleşmek istiyorum ben 19 yaşındayım 17 de evlendim simdi bir bebek bekliyorum evliligimde eşimle çok sorunum oldu ama kişisel değil hep ailesiyle ilgiliydi annesi babasi çok iyiler ama eltim var o biraz patavatsiz benimle düşman gibi ama aramizda hicbir sorun yok sadece beni kıskanıyor burnumdan getiriyor herseyimle itisiyor ben hamileyim bi is tutamıyorum o tutmuyor ben niye yapiyorum hamur isi yapip getiriyor o niye yapmadi kaynanam gil de onu tutuyor hep ona haklisin diyor evde herkesle iyi benle düşmaniçimi dökmek istedim
Kayınvalide sen hamile olduğun halde eltinden tarafa oluyor sende hâlâ o kadına iyi diyebiliyorsun...Hanımlar biraz dertleşmek istiyorum ben 19 yaşındayım 17 de evlendim simdi bir bebek bekliyorum evliligimde eşimle çok sorunum oldu ama kişisel değil hep ailesiyle ilgiliydi annesi babasi çok iyiler ama eltim var o biraz patavatsiz benimle düşman gibi ama aramizda hicbir sorun yok sadece beni kıskanıyor burnumdan getiriyor herseyimle itisiyor ben hamileyim bi is tutamıyorum o tutmuyor ben niye yapiyorum hamur isi yapip getiriyor o niye yapmadi kaynanam gil de onu tutuyor hep ona haklisin diyor evde herkesle iyi benle düşmaniçimi dökmek istedim
Kızın neler yaşadığını bilmiyoruz, evlendi diye yargılamak bize düşmez. Belki de çok iyi bir anne olacaktır neden doğacak çocuğa üzülüyorum diyip kızın vicdanı ile oynuyorsun? Hamile, zaten hassas bir dönemde söylemeyin böyle lütfen.cümbür cemaat mi yaşıyosunuz? Okuyup ayaklarınızın üstünde durmak zor gelince çocuk yaşta evlenip bi de çocuk yaparsanız nolcaktı ki başka? Doğacak çocuğa uzuldum sadece.
Öncelikle evliliğimden gayet mutluyum burda kötüleyerek konusmaniz hiç hoş olmadi cocugumada bakacak olgunluktayimcümbür cemaat mi yaşıyosunuz? Okuyup ayaklarınızın üstünde durmak zor gelince çocuk yaşta evlenip bi de çocuk yaparsanız nolcaktı ki başka? Doğacak çocuğa uzuldum sadece.
Çok teşekkür ederim içimden geceni yazmissiniz ben ailesiyle sorunluyum dedim esimden bi sorunum yok sagolunKızın neler yaşadığını bilmiyoruz, evlendi diye yargılamak bize düşmez. Belki de çok iyi bir anne olacaktır neden doğacak çocuğa üzülüyorum diyip kızın vicdanı ile oynuyorsun? Hamile, zaten hassas bir dönemde söylemeyin böyle lütfen.
Severek evlendim pişman değilimNeden bu kadar erken evlendiniz ki? Çocuk gelin olmuşsunuz resmen
Yok hayatimdan memnunum sadece esim hayatima girmiş olsaydi hayatima aileside girdi sadece olay buOkurken içim darlandı. Çok üzüldüm. Keşke böyle olmasaydı hayatınız..
Çok teşekkür ederim içimden geceni yazmissiniz ben ailesiyle sorunluyum dedim esimden bi sorunum yok sagolun
Evliliğim güzel gidiyor ama dedim ya ailesi girdiği icinKayınvalide sen hamile olduğun halde eltinden tarafa oluyor sende hâlâ o kadına iyi diyebiliyorsun...
Çocuk yaşta evlenmeni saymıyorum bile
Tabiki evlililigim güzel olmasa çocuk yapmazdim o kadar cahil degilim çok sağolunProblem değil.Eşiniz ile mutluysanız kapınızı da kulaklarınızı da böyle insanlara kapatın. Emin olun kayınvalide, elti bunlar kafaya takılacak en son insanlar. Bebeğinize odaklanın. Kendinizi ezdirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?