Sevdim esimde her daim yanimda Allah razı olsun esimle problemim olsaydi bi çocuk olmazdi17 yasinda evlenme sebebin neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdim esimde her daim yanimda Allah razı olsun esimle problemim olsaydi bi çocuk olmazdi17 yasinda evlenme sebebin neydi?
Yarın öbür gün işler tersine dönerse, kenarda bi maddi birikimin, elinde bir mesleğin var mı peki? Ayaklarının üstünde durup, çekip gidebileceğin?Yok hayatimdan memnunum sadece esim hayatima girmiş olsaydi hayatima aileside girdi sadece olay bu
Keşke ilk defa olsaydı benim deBen ilk defa bi konuya inanmadim, yazim şekli yüzünden
Tabiki var kendim çalışarak kazandim Herşeyimi hamile kalana kadar esimden maddiyat bekleyen biri degilim çalışıyordum bugune kadarYarın öbür gün işler tersine dönerse, kenarda bi maddi birikimin, elinde bir mesleğin var mı peki? Ayaklarının üstünde durup, çekip gidebileceğin?
17 yasinda evlemissin, kac yasina kadar okudun, egitimin ne, nerde calistin?Tabiki var kendim çalışarak kazandim Herşeyimi hamile kalana kadar esimden maddiyat bekleyen biri degilim çalışıyordum bugune kadar
Bu mesajiniza çok hak verdim belkide iyi olmayan seyleri iyi gördüğüm içindir bazi şeylerEşinizle sorunlar yaşadınız ama kişisel değil, eşiniz iyi bir insan. Sorun ailesiydi ama aslında annesi babası da iyi insanlar. Sorun eltiymiş de bilmem neymiş.
Ona da bir bakın, o da iyi insandır belki![]()
Açıktan okuyorum üniversiteyi17 yasinda evlemissin, kac yasina kadar okudun, egitimin ne, nerde caa
Diğer sorularim?Açıktan okuyorum üniversiteyi
Mağaza da satış danışmanıydım17 yasinda evlemissin, kac yasina kadar okudun, egitimin ne, nerde calistin?
Neyse sana gecmis olsun, 17 yasinda seni evlendiren ailene de helal olsun. Evlenip girmissin koca sulalesinin icine,bi de onlarla yasiyosun, yapacak biseyin yok. Alismaya calisicaksin.Mağaza da satış danışmanıydım
Diğer sorularim?
TeşekkürlerNeyse sana gecmis olsun, 17 yasinda seni evlendiren ailene de helal olsun. Evlenip girmissin koca sulalesinin icine,bi de onlarla yasiyosun, yapacak biseyin yok. Alismaya calisicaksin.
Mesleğiniz yokmuş o zaman, var demeyin ben geçerli, kalıcı bir meslekten bahsetmiştim, şu an da çalışmıyorsunuz sanırım anladığım kadarı ile. Evlilik denen şey ölene kadar iyi gitmiyor, keşke gitse affedilmeyecek şeyler yaşanabiliyor o esnada arkaya bakmadan sağlam şekilde ayaklarımızın yere sağlam basacağı bir mesleğimiz olması gerektiğini düşünüyorum ben 27 yaşındayım 28 olacağım yakında sırf bu amaç için evliliği erteledim, çok şükür mesleğimi elime almak üzereyim. Sizin 17 yaşında evlenip çok şükür her şeyimi kendim kazandım demeniz çok tuhaf geldi çocuk yaşta ne kadar bir güvenceniz olabilir ki dilerim evliliğiniz hep iyi giderMağaza da satış danışmanıydım
Ya sonradan bende inanmamaya başladın bir mesajında iki senedir bekliyoruz demiş hamilelik için e zaten iki senelik evli. O mesajı aylar önce yazmış. Bir mesajında 25 haftalığım demiş iki gün sonra 26 haftalık demiş. Söylediği tarihler aynı hafta içinde. Bir tuhaflık var ama çözemedimBen ilk defa bi konuya inanmadim, yazim şekli yüzünden
2 senedir evliyim bebek bekliyorum yazdim suan hamileyim yani inan inanma sorun değilYa sonradan bende inanmamaya başladın bir mesajında iki senedir bekliyoruz demiş hamilelik için e zaten iki senelik evli. O mesajı aylar önce yazmış. Bir mesajında 25 haftalığım demiş iki gün sonra 26 haftalık demiş. Söylediği tarihler aynı hafta içinde. Bir tuhaflık var ama çözemedim
Yok ben de inanmadim ama amac ne onu anlamiyorumYa sonradan bende inanmamaya başladın bir mesajında iki senedir bekliyoruz demiş hamilelik için e zaten iki senelik evli. O mesajı aylar önce yazmış. Bir mesajında 25 haftalığım demiş iki gün sonra 26 haftalık demiş. Söylediği tarihler aynı hafta içinde. Bir tuhaflık var ama çözemedim
Temmuz ayında yazmışsınız bu mesajıİnşallah 2 senedir bekliyoruzrabbim isteyen herkese versin
2 senedir evliyim bebek bekliyorum yazdim suan hamileyim yani inan inanma sorun değil
Arkadasim o zaman hamile degildim haziranda öğrendim bunu mu anlatacagim simdiTemmuz ayında yazmışsınız bu mesajı
Şu an iki buçuk senelik evli olmanız lazımdı o zaman aradan 6 ay geçmiş, siz evlendiğimniz andan itibaren mi çocuk istiyordunuz iki senedir istiyoruz demişsiniz ya. Bir de bir arkadaşa tabi evliliğim kötü gitse yapmazdım demişsiniz o kadar cahil değilim demişsiniz siz evlendiğiniz andan beri çocuk içi uğraşmışsınız zaten.Arkadasim o zaman hamile degildim haziranda öğrendim bunu mu anlatacagim simdi