Dertleşmek

Cksu65gf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
81
28
38
Siz değerli insanların fikirleri beni mutlu ediyor
Seviyorum ölüyorum diyen bir insan ayrıldıktan sonra 1,5 aydır neden arayıp sormaz
Ayrılır ayrılmaz sosyal medyadan kız eklemeye başlar

yetersiz data bence.

arada neler oldu, ilişki ne kadarlıktı vs bilmiyoruz.

gerçekten sevmiyordur, soğumuştur, olabilir yani.

Erkekler biraz geç idrak ediyor ayrılık olayını. Başta oh rahatım kurtuldum kızlarla takılayım havalarına giriyorlar. Sonra bakıyor ki o işler öyle değilmiş pişman olup öyle yaşamaya başlıyor aşk acısını.
Tabi bunlar olana kadar kadın çoktan atlatmış oluyor durumu :)
O yüzden boşver yoluna bak sen:)

Gerçekten geç mi idrak ediyorlar umarım öyledir...onlarda üzülsün inşallah

Sensizlik daha ona koymaya başlamadığı için ... oh kurtuldum levelında şu an

Muhtemelen aranıyor, bir ilişkiye başlayacak birini bulursa aramaz fakat bulamazsa kürkçü dükkanına dönüş.

Herkes birbirine duymak istediği şeyi söyler ama işi kalmayınca çok normal bunlar.

Erkeklerin bazıları hemen kafasını taşlara vuruyor arıyor barışmaya çalışıyor.
Bazıları da önce kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor, başka kızlarla görüşüyor ve değerini belki 1 ay belkide 1 yıl sonra anlıyor.

Hahah yetersiz data süper ya 6 aylık ilişki 1,5 aydır ayrıyız

yani eğer annesini falan öldürmeye kalkmadıysanız 6 ayda insan birbirini daha anca tanır, neden soğudu anlayamadım. çok da uzun süreli değilmiş bence üstünde düşünmeye bile değmez.

yani eğer annesini falan öldürmeye kalkmadıysanız 6 ayda insan birbirini daha anca tanır, neden soğudu anlayamadım. çok da uzun süreli değilmiş bence üstünde düşünmeye bile değmez.
Ya gerçekten süpersiniz enerjiniz çok yüksek geldi bana yok anasına falan laf etmedim beni kızdırdı ayrıldım gurur yapıyor sanırım

Ya gerçekten süpersiniz enerjiniz çok yüksek geldi bana yok anasına falan laf etmedim beni kızdırdı ayrıldım gurur yapıyor sanırım

sal onu sal dikkat çekmeye çalışıyor ben de adam ayrıldı zannettim ahahahha manyağa bak tekmeyi yiyince dikkat çekmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…