- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Merhaba kızlar daha önce konu acmıstım eşimle ilgili...Bugün konuştum kendisiyle ağladım ilk defa adam gibi dinledi bağırıp çağırmadan. Uzun süredir evliyiz şimdiye kadar her konuda alttan alan Susan her konuda adım atan ben oldum. Bunlar nelerdi derseniz 1 mesela tartıştık haklı haksız hep adım atan alttan alan ben oldum. 2 nerdeyse 10 yıllık evlilikte cinsel anlamda hep ben yaklastım o hiç gelmedi ben gitmediğimde bazen 2 ay bazen 3 ay o gelmedi ve çoğu kez reddedildim .3 Kızımın bir kardeşi olsun istedim ve bunu için tek başıma Dr gittim olan igneler kullandim Dr un söylediği beraber olma günlerini önemsemedi ben artık vazgeçtim bebekten. 4 Şimdiye kadar bir kere bile ev temizliğinde yardımı görmedim hamilelikte dahil . 5 hamileliğin süresince günde 4 5 öğün kustum mutfak kokusuna bile tahammül edemezken yemeğini hep önüne koydum. tek başıma doguma kadar tüm Dr randevularima tek başıma gittim merak edip yanımda gelmedi doğum zamanında Dr berber gittik sadece.. 6 Çok fazla sevilip pıspıslanmak istemedim evet ama sevgi değer adına da hiç birşey görmedim. 7 Ağladığım da üzüldügümde başımı omzuna yaslayacağım bir omuzum olmadi. 8 Kızımla ilgilenen bir kocam olmadı sadece öp sev ilgisizlik diz boyu.. 9 özel günlerde ya da herhangi birgün elinde bir çiçekle bile gelmedi vs daha da uzar . Dün işte bunlari konuştuk karakterlerimizin farklı olduğundan bahsettik çoğunda haklısın dedi ama ben değişmem böyleyim ne yapalım sen zaten kararını vermişsin bitmiş bende de biter(ben ayrılalım demeden) biraz aglar bunalima gireriz sonra alisiriz o zaman ayrılalım dedi ...ona da dedim ben bu dunyaya seni nazını kaprisini çekmeye mi geldim dedim .....Söyleyin kızlar ben bu adamın nazını daha ne kadar çekerim? Uzun oldu paragrafı hala öğrenemedim kusura bakmayın