dertlesmeye ihtiyacim var

Evlenme tarihine kadar beraber yürümüşsünüz o yollarda,
Şimdi ağlamaklar, ne bileyim, hiç mi görmediniz? Hiç mi haberiniz yoktu? Birden şerefsiz olmuş, 2014e kadar şerefli ve asil miydi?

Not: Eş ve abisinden bahsettim

Eşim icin hakaret icerikli bisey demedim demem çünkü tek düşündüğü abimdir diyerek yaptiklari elbette hataydi bunlar o gunde farkindaydim ama esimle arami bozmamak icin sustum. Abisinin ve esinin o cemaatte olduklarini hep biliyodum ama insanlarin tercihleri beni ilgilendirmez taki bana zarar verene kadar. Ben evlenmeden oncede evlendigimizdede darbe olayindan sonrada onlarin sadece cemaati ve cemaatcileri dusundugunu ve onemsediklerini hep gordum. Ama dedigim gibi bana zarar gelene kadar insanlarin secimleri tercihleri beni alakadar etmedi.

Lütfen konuda cemaat vb oluşumlar hakkında yazmayınız çünkü siyasi yorumlar gelebilir ve siyasi yorum yasaktır.

Lütfen konuda cemaat vb oluşumlar hakkında yazmayınız çünkü siyasi yorumlar gelebilir ve siyasi yorum yasaktır.
Konudaki asıl sorun cemaat degil zaten yorumlardanda anlaşıldığı uzere insanlarin secimleriyle ilgilenmiyorum bana verilen zararla ilgili dertlesmek istedim yaşadıklarımdan dolayi. Umrumda değil o konular emin olun.

Onları buradan göndermeden yapmış olacaktınız. Şimdi ispat için uğraş dur başka ne gelir elden ? İnşallah aklanırsız. Akraba değil akbaba !
Ama onlar gittikten 6 ay sonra açığa alındık. Hoş onların gittiği zamanlar kendi derdimizdeydik hamileydim riskli gebelikti bide çocuğum vardı. Yani bizim derdimiz bize yetiyodu bide onlar eklendi. Inanin ben alinan hattin kullanan kisiye devredildigini bile 1 ay once öğrendim. Bilsem onlar geldikleri an devir islemini yaptirirdim esime zaten gereksiz bi durum kullandiklari hattin bizim uzerimize olmasi.

Ama ..... Suçlu kişileri size zarar vermemesi sebebiyle suskun kalmanız çok saçma bu kardeş anne baba bile olsa. Bunlar bir bahane olmamalı... Siz bana dokunmayan yılan bin yaşasın demissiniz dokununca da bu duruma gelmişsiniz. Yılanın başı küçükken ezilir !

O abisi ddrhal donsun hatti kendinin kulandigini ilgili mercilere belirtsin.
Bu ne yya kendi haltlari karistiriyyor kardesi cezasini cekiyor

Bi konuda anlaşamadık. Bu insanlar darbeye kadar sadece secimlerini yapmis insanlardi darbeyle yaptiklari secimin yanlis oldugu ortaya cikti. Evet o saatten sonra onlar kacarken biletlerini almamiz (ki ben bunun icin esimi defalarca uyarsamda o basina bu dert gelene kadar abisinin sadece bi ogretmen olduguna bi sucunun olmadigina inaniyordu.) Yanlisti. Lakin şahsi dusuncem darbe olayi oldugu andan itibaren nefretten baska bisey degildi (oncesindede iletisimimiz yok denecek kadar azdi 14 ayda 2 defa aranmak gibi) yani inanin herzaman gidip sucduyurusunda bulunmak istedim. Ama bide su varki suanda yaptigimiz suc duyurusu bile dikkate alinmiyo sebebi ise biz sadece sorusturuluyoruz o gun suc duyurusunda bulunsak yine dikkate almayacaklardı.OHAL sebebiyle durumlar inanilmaz karisik. Hic insanin mantigindaki gibi olmasi gerektigi gibi yürümüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…