- 6 Mayıs 2017
- 20
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi hayatyordu
-
Allah razı olsun .Bu şekilde olan çok mağdur insan var. O abisini de Allah bildiği gibi yapsın.! Nasıl bu kdr vicdansız olabiliyorlar anlamış değilim ! Allah yardımcınız olsun, ben burada sinir küpü oldum resmen !
Onlar bu darbe olayından dolayı mı kaçtılar yoksa öncesinden mı gittiler ?Allah razı olsun .
Esimin hakkıyla kazandığını abisinin karaktersizligi yuzunden kaybetmek aci veriyo ama yinedr hayırlısı olsun diyoruzAllah rızk kapınızı belkide başka yerden açacaktır
Tam olarak darbeden sonra baslarini kurtarmak icin kaçtılar.Onlar bu darbe olayından dolayı mı kaçtılar yoksa öncesinden mı gittiler ?
.Evlenme tarihine kadar beraber yürümüşsünüz o yollarda,
Şimdi ağlamaklar, ne bileyim, hiç mi görmediniz? Hiç mi haberiniz yoktu? Birden şerefsiz olmuş, 2014e kadar şerefli ve asil miydi?
Not: Eş ve abisinden bahsettim
Keşke şikayet etmiş olsaydınz ben olsam etmiştim çoktan. Şimdi ah vah etmenin de bir yararı olmuyor işte. Maalesef ! Geçmiş olsun ne diyelim.Tam olarak darbeden sonra baslarini kurtarmak icin kaçtılar.
Cokdan suc duyurusunda bulunduk defalarca.Keşke şikayet etmiş olsaydınz ben olsam etmiştim çoktan. Şimdi ah vah etmenin de bir yararı olmuyor işte. Maalesef ! Geçmiş olsun ne diyelim.
Konudaki asıl sorun cemaat degil zaten yorumlardanda anlaşıldığı uzere insanlarin secimleriyle ilgilenmiyorum bana verilen zararla ilgili dertlesmek istedim yaşadıklarımdan dolayi. Umrumda değil o konular emin olun.Lütfen konuda cemaat vb oluşumlar hakkında yazmayınız çünkü siyasi yorumlar gelebilir ve siyasi yorum yasaktır.
Onları buradan göndermeden yapmış olacaktınız. Şimdi ispat için uğraş dur başka ne gelir elden ? İnşallah aklanırsız. Akraba değil akbaba !Cokdan suc duyurusunda bulunduk defalarca.
Ama onlar gittikten 6 ay sonra açığa alındık. Hoş onların gittiği zamanlar kendi derdimizdeydik hamileydim riskli gebelikti bide çocuğum vardı. Yani bizim derdimiz bize yetiyodu bide onlar eklendi. Inanin ben alinan hattin kullanan kisiye devredildigini bile 1 ay once öğrendim. Bilsem onlar geldikleri an devir islemini yaptirirdim esime zaten gereksiz bi durum kullandiklari hattin bizim uzerimize olmasi.Onları buradan göndermeden yapmış olacaktınız. Şimdi ispat için uğraş dur başka ne gelir elden ? İnşallah aklanırsız. Akraba değil akbaba !
Ama ..... Suçlu kişileri size zarar vermemesi sebebiyle suskun kalmanız çok saçma bu kardeş anne baba bile olsa. Bunlar bir bahane olmamalı... Siz bana dokunmayan yılan bin yaşasın demissiniz dokununca da bu duruma gelmişsiniz. Yılanın başı küçükken ezilir !Ama onlar gittikten 6 ay sonra açığa alındık. Hoş onların gittiği zamanlar kendi derdimizdeydik hamileydim riskli gebelikti bide çocuğum vardı. Yani bizim derdimiz bize yetiyodu bide onlar eklendi. Inanin ben alinan hattin kullanan kisiye devredildigini bile 1 ay once öğrendim. Bilsem onlar geldikleri an devir islemini yaptirirdim esime zaten gereksiz bi durum kullandiklari hattin bizim uzerimize olmasi.
Bi konuda anlaşamadık. Bu insanlar darbeye kadar sadece secimlerini yapmis insanlardi darbeyle yaptiklari secimin yanlis oldugu ortaya cikti. Evet o saatten sonra onlar kacarken biletlerini almamiz (ki ben bunun icin esimi defalarca uyarsamda o basina bu dert gelene kadar abisinin sadece bi ogretmen olduguna bi sucunun olmadigina inaniyordu.) Yanlisti. Lakin şahsi dusuncem darbe olayi oldugu andan itibaren nefretten baska bisey degildi (oncesindede iletisimimiz yok denecek kadar azdi 14 ayda 2 defa aranmak gibi) yani inanin herzaman gidip sucduyurusunda bulunmak istedim. Ama bide su varki suanda yaptigimiz suc duyurusu bile dikkate alinmiyo sebebi ise biz sadece sorusturuluyoruz o gun suc duyurusunda bulunsak yine dikkate almayacaklardı.OHAL sebebiyle durumlar inanilmaz karisik. Hic insanin mantigindaki gibi olmasi gerektigi gibi yürümüyo.Ama ..... Suçlu kişileri size zarar vermemesi sebebiyle suskun kalmanız çok saçma bu kardeş anne baba bile olsa. Bunlar bir bahane olmamalı... Siz bana dokunmayan yılan bin yaşasın demissiniz dokununca da bu duruma gelmişsiniz. Yılanın başı küçükken ezilir !
Keske ama ben adım kadar eminim o karakter yok bu kisideO abisi ddrhal donsun hatti kendinin kulandigini ilgili mercilere belirtsin.
Bu ne yya kendi haltlari karistiriyyor kardesi cezasini cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?