Sevdiğin arkadaşlarının okuluna aldırabilirsin kaydını
hobi edin .......
kütüphane yap kendine vs...
hoşgeldiniz ergenlik çağınıza..umutsuz olmayın..sizi anlamayan insanların yerini üniversitede güzel dostluklar alacaktır.önceliğiniz yine okulunuz olsun.. size söylenenleri; iyi bir bölüm,iyi bir üniversiteye girdiğinizde iade edersiniz .....
Canim benim bu soyledigin dert bile degil cok kolay basa cikarsinoncelikle sen kendi gucunun farkinda ol tamam mi boyle seyler sana rahatsizlik vermez bunu kavra siniftaki kizlarla iyi anlasamiyor olabilirsin o anlattigin tarzdaki kizlari iyi bilirim eger onlarla laf dalasina girmezsen muhattap olmazsan daha da onemlisi onlardan rahatsiz oldugunu onlara hissettirmezsen seninle ugrasmaktan vazgecerler ve sinifta sevdigin erkek arkadaslarin varsa onlarla zaman gecir o zaman kizlar istesede seninle ugrasamazlar:) bu arada erkek arkadas derken gercek bir dostluktan bahsediyorum kendini illa kizlar icin sartlama onemli olan cinsiyet degil insan olmaktir
bnde hiiç kafana bıle takma derım cnm..
bak arkların varmıs, aynı okulda olmasa bıle en azından dertlesebılecegın dostlarının olması cok guzel bırsey..
bnde herkesle cok ii anlasırdım lisede.. hani derlerya 9 köyle barışık dıebende öleydım. herkes en yakın arkdsmdı sankii..
ama nolduuu lise btti.. herkes unılere gttı.. başlarda aynıdık snra tlfnla aramalar duruldu... derkeen derkeeen o çok yakın arklarıma sdce bayramda kandılde toplu msj atar oldum..
hani diyecegım o kiiiiiiii bunları kendıne dert etme tatlm.. derslerıne odaklan boşwweeeer kım ne derse desın.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?