Dertleşmeye ihtiyacım var :(

Dershaneyi atlamışsın :)

Nerde baksan dershanedekilerle 2 yılınız geçecek.
Orada güzel dostluklar kurabilirsin.
Hem büyük ihtimalle seviyene göre bir sınıfta olacaksın.
Sınıf arkadaşlarınla aynı kaderi paylaşacaksın.

sosyal anlamdaki eksikliğini dersler noktasnda tolere etmeye calsııosun..kendni derslerinle kanıtlamay calısıosun.. genelde bu böyle olmustur.. herkesle samimi olmana gerek yok ama iki çift laf edebilecek kdarda konuşabilmelisin.. demişsin ya herkes yavas yavas değişmeye basladı ya sen yerindemi saydğnı sanıyorsun sende değişiyorsun canım.. biz lise üçteyken kızlı erkekli sohbetler ederdik.. sende demssn ya kızlar bana göre değil diye.. erkekle arkadaslık kurmaya calıs elbet vardr biseyler paylasabileceğin biri..sdce sosyal anlamda geliştir braz kendni..

üzülme ben de büyümekten korkuyordum ama büyüyorum işte istesemde istemesem de zamanla adabte olursun merak etme

konunla alakasız
ama içimden geldi lise arkadaş flan deyince
lisede çok sevdiğim kardeşim kadar yakın hissettiğim
biricik kankam seni çok özledim
öyle çok ihtiyacım var ki içimi dökmeye

Cnm ergenlikte çok sık yaşanılan bir durum bu,okulda anlaşamadığın insanlar varsa okul harici zamanlarında diğer arkadaşlarınla görüş.Okulda derslerinle ilgilen,parmak kaldırmana laf ediyorlar diye sakın derslerde pasif olma.Hem dershanede belki yeni ve anlaşabildiğin arkadaşlar edinirsin:) okulda anlaşamadığın insanları dert etme,üniversitede çok farklı çevrelerden gelen bir sürü arkadaşın olacak emin ol buna:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…