dertlesmeye ihtiyacim var

konu sahibine niye herkes yüklenmiş anlamadım.
Kadın unutmuş camide olduğunu telefon kapalıda olunca merak edip aramış. Adamın bu kadar tepki göstermesi anoormal değil mi yani sizce .Eşi aradığında stajyerin yanında azarlamak yerine. Canım şurdaydım falan demesi gerekmez miydi?

Sanırım bunu sıkça yapıyorsun ki adam bunalmış gibi geldi bana.
Şu kocaları da çocuk yerine koymaktan bir vazgeçebilseniz..

Yok canim sıkca yapmiyorum hatta hic yapmiyorum erkegine cocukca davrananlarida senin gibi tasvip etmeyenlerdenim

Simdi ben diyecektim.
Bu nasil doktora?
Hani basit bir imla hatasi da degil.
Degil'e deyil yazilmis.

Bir tane düzgün yazdığı şey yok ki.
Her baba yiğidin harcı değil doktora yapmak. Şahsen benim gözüm yemedi.
Yani doktora yapıp da kocasının hayatına bu kadar ambargo koyup, doktora bile tek başına gidemeyecek bir zihniyet doktora aşamasına gelemez. Bu kadar da eminim.

Bunların mutlaka sebebi vardır canım
Yani durduk yere değildir..
Sonuçta evlenmeden önce böyle olsaydı evlenmezdin
Demeli bazı sebepler var
Nekadarlık evlisin?

Doktora mi yapmis yoksa doktora mi gidecekmis ay neyse ne kolay aliniyor dr unvani bizim ulkemizde. Tezinuzi editore duzenlettinuz herhalde. Yoksa kabul edilmezdi diye dusunuyorum.

Benim yüklenme nedenim doktora yaptığını araya iliştirmesi ama benim inanmamam.

Doktora yapmak çok mühim bir mesele değil . Bunla hava atacağını sanmam. bende master bitirdim tez yazdım ama hiç dikkat etmem forumda imla hatalarına.

Cumayı unutan sen,üstüne dayılanan yine sen eee firçayı yiyen de tabiki sen olacaksın bacım.. Normal yani. Adam her zaman canım,cicim olamaz.Yapamayacak ne var..

Canim cok tesekkur ediyorum Yazdiklarindan ne kadar kibar oldugun anlasiliyor burda senin gibi yani benim gibilerin yazdiklarina saygi duyuyorum digerleri bos lafliyolar zaten 10 senelik iliskim var esimle ozel hayatimi beni bilmiyo esime saygi ogretiyo burda bazilari ama esimin uslubu kaba bana olan askini sadikligini zaten konusmuyorum bunu anlamiyolar esimin bana olan askini tutkusunu biliyorum zaten yine desteyin icin cok tesekkur ediyorum canim

ANlamadin galiba benim sinir oldugum nokta stajerin yaninda tepki vermesi camide oldugunu bilmiyodum cunki bugun doktora gidecektik tam o saatde teli kapaliydi doktor kaldi o sorun deyilde bunu sadece sinirsiz askim camideydim demek mumkundu

Eee sen defalarca arayıp,sonunda telefonu açtığında "NERDESİN,NİYE TELİN KAPALI" gibi bir soru kipinde bulunursan karşındaki de sinirlenebilir.Aşkım camideydim diye cevap vermesinin mümkün olması için,senin de aşkım doktor randevumuz vardı ulaşamadım sana merak ettim demen gerekirdi.Hem bir insanın şarjı bitebilir,müsait olmayabilir,randevuyu unutmuş olabilir,telefonu çekmemiş olabilir...herşey olabilir.

o zaman sorun ne? eşimin bana olan tutkusu tam ayrıca ben de doktoralıyım demek için mi konu açtın sevgili üye?

Bebegim sana aslen turkiyede yasamadigi 5 ay oldu turkiyeye geleli turkum ama yurtdisinda dogma buyume desem tatmin olurmusun

Doktora yapanlar daha fazla geçinemiyor.Misal 'ben doktora yapmış biri olarak hesap sorarım mantığı yüzünden'.. Ben de arada eşime bağırır,çağırırım ehh o da arada bana horozlanır.. Olacak bunlar. İstersen ordinaryus Prof ol.
Etiketlerin evlilikte inan bir önemi yok.İkinizde birbirinize eşsiniz adı üstünde.. Eş....

Siz ona 'aşkım nerede kaldın doktora gidecektik' deseydiniz eminim terslemezdi. Ayrıca belki sizin sesiniz de stajyere gitmiştir hiç düşündünüz mü?

Bebegim sana aslen turkiyede yasamadigi 5 ay oldu turkiyeye geleli turkum ama yurtdisinda dogma buyume desem tatmin olurmusun

yurtdışı çıktı bir de yurtdışında doktora yapmış türkler böyle mi konuşuyorlarmış türkçeyi?

Niye bu kadar yüklenildi bayana anlayamadım kadın bir anlık dalgınlıkla eşini arayıp neredesin diye sormuş eşi ise yanında biri varken azarlar gibi kadına cevap vermiş her kadın alınır bu tepkiye ve duruma şahsen ben bozulurum üstelik doktora gidecekleri için arama gereği hissetmiş konuya hemen sert tepkiler vermek yerine biraz ılımlı olsak bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum sonuçta hepimiz kadınız burada

yok yine olmam.. ben kırık Türkçenin nasıl olduğunu biliyorum, yurtdışında yaşadım (USA) ve inanın sizinki gibi birşey değil..

edit: ben ikinci üyelik olduğunuza inanıyorum, değilse de kusura bakmayın kibledim..

Son düzenleme:
o zaman sorun ne? eşimin bana olan tutkusu tam ayrıca ben de doktoralıyım demek için mi konu açtın sevgili üye?

Kaba davranisi ama askinda sorun yok yok canim statulerimiz bicok insandan farkli yurtdisinda buyumus insanlariz maddi ozgurluklerimiz var bunlari dusunduyumde bu davranis sekli yakismiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…