dertlesmeye ihtiyacim var

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.764
2.293
333
36
Arkadaslar bugun cuma cumaniz mubarek olsun insallah neyse geleyim sorunuma bugun esim camideyken kac defa aradim teli kapali en sonda ulasdim nerdesin (cumayi camiyi unutmusum)niye telin kapali falan dedim yaninda stajerin(stajer erkek) yaninda bana kafan yerinde mi senin kapat falan terbiyesizlik yapti ya ben bu adamla yapamiyorum

şaka mı yapıyorsun, adam camiide, namaz kılıyor, saygıdan e rahatsızlık vermemek için tlf kapatmasından dah normal ne var....

Eşinin üslubu tuhaf olmuş ama çok da ciddi bi sorun gibi gelmedi bu bana...
Başka birikmişiniz mi var acaba?

şaka mı yapıyorsun, adam camiide, namaz kılıyor, saygıdan e rahatsızlık vermemek için tlf kapatmasından dah normal ne var....
ANlamadin galiba benim sinir oldugum nokta stajerin yaninda tepki vermesi camide oldugunu bilmiyodum cunki bugun doktora gidecektik tam o saatde teli kapaliydi doktor kaldi o sorun deyilde bunu sadece sinirsiz askim camideydim demek mumkundu

ANlamadin galiba benim sinir oldugum nokta stajerin yaninda tepki vermesi camide oldugunu bilmiyodum cunki bugun doktora gidecektik tam o saatde teli kapaliydi doktor kaldi o sorun deyilde bunu sadece sinirsiz askim camideydim demek mumkundu

Bana yazdığınız gibi eşinize sorduysanız adam kızıp öyle söylemiştir. Sorulan soru kadar vurgulama ve ses tonu da önemlisir aynı bana anlamadın galiba diye başlayan cümleniz gibi...Saygı görmek için saygı göstermek gerekir.....

Eşinin üslubu tuhaf olmuş ama çok da ciddi bi sorun gibi gelmedi bu bana...
Başka birikmişiniz mi var acaba?

Canim cok kaba ben kendimde calisan doktora yapmis biriyim oda universite mezunu ama tavir davranislari beni kendimden utandiriyoo seviyorum ama bu hareketlerini davranislarini biturlu duzeltemiyorum sinir oluyorum kibar konusmak varken niye medeniyetsiz davranis tarzini seciyorki

CAnim kizmadi ben kizdim sadece stajerin yani da o tepkiyi vermesi cildirtiyor beni bugun camiye gitmicekdi doktor randevumuz vardi bende evde ona hazirlanmisdim randevu iptal

bu kısmı baştan yazmadıgın için seni suçladım kusura bakma canım

yanlış anlamayın da "doktora" yapmış biri olarak "cünki, deyil, biturlu" çok itici duruyor bilin istedim, yazım şekliniz başka bir "doktoralı" arkadaşla neredeyse aynı, hadi hayırlısı..

konuya gelirsek, kızacak birşey yok.. siz ona hesap sorar gibi sormuşsunuz sorunuzu o da tepki vermiş..

Valla bu imla hatalarıyla o doktora tezini nasıl verdin hayret ettim doğrusu.
Doktora yapıyorsun da şuradan şuraya doktora tek gidemiyorsun ama. Ne büyük tezat.

Kafan yerinde mi derken cumayi unuttugunuza binaen demistir.
Niye telin kapali hıı sorusu -bir de ses tonu hesap sorar tarzdaysa- beni de sinirlendirir.

Saygiyi senden oyrenecek deyilim sakami yapiyosun diye yazan birine normal bitarzda anlamadin galiba olay boyle degil soyle deyip anlatmak kadar normal hicbisry olamaz ortada size olunan saygisizlk yok benim acimdan sevgiler canim
Suan gonlumu aldi zaten suan konustuk yanlisini anlamis

ya doktora yapınca noluyor doktora da konuşmayı öğretmiyorlar sadece ders alıyorsunuz ne abartılıyor yok ben doktora yaptım o kaba falan siz doktora yaptınız diye mi kibar sanıyorsunuz kendinizi zar zar aramışsanız kızar yani tamam bu şekilde konuşmayabilir ama çok abartmışsınız insanız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…