Arkadaslar bugun cuma cumaniz mubarek olsun insallah neyse geleyim sorunuma bugun esim camideyken kac defa aradim teli kapali en sonda ulasdim nerdesin (cumayi camiyi unutmusum)niye telin kapali falan dedim yaninda stajerin(stajer erkek) yaninda bana kafan yerinde mi senin kapat falan terbiyesizlik yapti ya ben bu adamla yapamiyorum
ANlamadin galiba benim sinir oldugum nokta stajerin yaninda tepki vermesi camide oldugunu bilmiyodum cunki bugun doktora gidecektik tam o saatde teli kapaliydi doktor kaldi o sorun deyilde bunu sadece sinirsiz askim camideydim demek mumkunduşaka mı yapıyorsun, adam camiide, namaz kılıyor, saygıdan e rahatsızlık vermemek için tlf kapatmasından dah normal ne var....
eşiniz kızmakta haklı
tek sorununuz bu mu:26:
ANlamadin galiba benim sinir oldugum nokta stajerin yaninda tepki vermesi camide oldugunu bilmiyodum cunki bugun doktora gidecektik tam o saatde teli kapaliydi doktor kaldi o sorun deyilde bunu sadece sinirsiz askim camideydim demek mumkundu
Eşinin üslubu tuhaf olmuş ama çok da ciddi bi sorun gibi gelmedi bu bana...
Başka birikmişiniz mi var acaba?
CAnim kizmadi ben kizdim sadece stajerin yani da o tepkiyi vermesi cildirtiyor beni bugun camiye gitmicekdi doktor randevumuz vardi bende evde ona hazirlanmisdim randevu iptal
Canim cok kaba ben kendimde calisan doktora yapmis biriyim oda universite mezunu ama tavir davranislari beni kendimden utandiriyoo seviyorum ama bu hareketlerini davranislarini biturlu duzeltemiyorum sinir oluyorum kibar konusmak varken niye medeniyetsiz davranis tarzini seciyorki
Canim cok kaba ben kendimde calisan doktora yapmis biriyim oda universite mezunu ama tavir davranislari beni kendimden utandiriyoo seviyorum ama bu hareketlerini davranislarini biturlu duzeltemiyorum sinir oluyorum kibar konusmak varken niye medeniyetsiz davranis tarzini seciyorki
Arkadaslar bugun cuma cumaniz mubarek olsun insallah neyse geleyim sorunuma bugun esim camideyken kac defa aradim teli kapali en sonda ulasdim nerdesin (cumayi camiyi unutmusum)niye telin kapali falan dedim yaninda stajerin(stajer erkek) yaninda bana kafan yerinde mi senin kapat falan terbiyesizlik yapti ya ben bu adamla yapamiyorum
Saygiyi senden oyrenecek deyilim sakami yapiyosun diye yazan birine normal bitarzda anlamadin galiba olay boyle degil soyle deyip anlatmak kadar normal hicbisry olamaz ortada size olunan saygisizlk yok benim acimdan sevgiler canimBana yazdığınız gibi eşinize sorduysanız adam kızıp öyle söylemiştir. Sorulan soru kadar vurgulama ve ses tonu da önemlisir aynı bana anlamadın galiba diye başlayan cümleniz gibi...Saygı görmek için saygı göstermek gerekir.....
Simdi ben diyecektim.Valla bu imla hatalarıyla o doktora tezini nasıl verdin hayret ettim doğrusu.
Doktora yapıyorsun da şuradan şuraya doktora tek gidemiyorsun ama. Ne büyük tezat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?