dertlesmeye ihtiyacim var

Doktora yapmamak, guya doktora yapip da alakasiz yerde ben doktora yaptim ama esim kaba, deyip sonra da gonlumu aldi canim haha esimin sadakati tutkusu bambaskaa demekten iyidir galiba :)
Velhasil iyi etmissiniz :)

konuşmaları ters çünkü tatlım hitap tarzı hoş değil ayrıca o da stajerin yanında bu şekilde sormuş iki tarafta da suç var eşine verdiği cevaptan çok buradaki arkadaşlarla konuşma şekli hoş değil

Doktora yapmamak, guya doktora yapip da alakasiz yerde ben doktora yaptim ama esim kaba, deyip sonra da gonlumu aldi canim haha esimin sadakati tutkusu bambaskaa demekten iyidir galiba :)
Velhasil iyi etmissiniz :)

Ahhh canimmm bilgi kultur konusunda yarali oldugunu bilsrm Universite olaularina girip yaracigini desmezdim yorumuna ihtiyac kalmadi hadi byeee oku canim oku okumak hicbizaman gec degil okumus olsaydin yazdiklarimi beyninle derk ederkdin baska deyil

Ne demek canım. Birbirimiz tanımadan anlamadan hemen ilk aklımıza geleni yazıyoruz. Ya bu kadın ne yaşamış neler görmüş ne tak etmiş artık da konu açmış demiyoruz. Bazen hemcinslerimiz bile anlamıyor...
Birde buradakiçoğu arkadaşımız birimiz laf arasında yazsa bile doktora yüksek lisans yanlış anlıyor. Sanki kendimizi yüceltiyormuşuz sanıyorlar. Ben işsizim mesela. Master yapıyorum hepsi okadar :) Doktora ,master sadece lafta güzel geliyor. İşin özü içler acısı ya neyse:)

Birde ister profösr olsun ister ordinaryüs hiçkimse forumda dertleşirken yazım hatalarıyla uğraşacak kadar takıntılı değilse uğraşmaz. Bakın mesela paragrafın başında ''profösr'' yazmışım hızlı yazarken:) Buradan da benim için bu kız yalan söylüyor master yapmıyor daha profesör demeyi bilmiyor demeyin diye acıklama yaptım:)

Biliyordum yaa. Tam simdi konu sahibi ya yurtdisindayim diyecek ya da yurt disinda buyudum diyecek diyordum :)
Tatmin oldunuz muu

olduk olduk arkadaş bizi tatmin etmeye gelmiş bir de herkese boş yorum atma diyor hayır ne bekliyorsa söylesin onu yazalım

Son düzenleme:
Insan insandir ya. Ister prof. ol, ister ilkokul terk. O anlık iş stresi olabilir. Genel olarak kaba davranislari varsa bilmem. Anlattiginiz kadarina yorum yapiyorum.

Ahhh canimmm bilgi kultur konusunda yarali oldugunu bilsrm Universite olaularina girip yaracigini desmezdim yorumuna ihtiyac kalmadi hadi byeee oku canim oku okumak hicbizaman gec degil okumus olsaydin yazdiklarimi beyninle derk ederkdin baska deyil

Türkiye'de okumak cehaleti alır diye bir laf vardır öğrenmeni tavsiye ederim

Tesekkurler canim yalanci abd de yasayanlarla doldu burasi )))))GUL EYLEN SEVIYESIZLERE DENK GELDIM BOSVER

Her iki tarafta kendince haklı. Ve yanlış tarafları var.
Konuşup anlaştıysanız sorun yok :)

Mutluluklar

Türkiye'de okumak cehaleti alır diye bir laf vardır öğrenmeni tavsiye ederim

– Adım Recep İvedik. (Üniversitede derse girince Profesörü çıldırtır)
– Numaran ne?
– Numaram 10. Halı sahada hep 10 numara giyerim.
– Yavv sen kimsin evladım?
– Ben e şeyy student olarak gelmişem Kırgızistandan, gelmişem bu topraklara varmışham.

Burada bile deyil yazılmazdı emin ol istersen Ekvator'da doktora yap.
Deyil yazanlara lise diploması verilmiyor canım
Bileydii iyiydii demiii hemşoo

İste ben derk ederkdin'i yapamiyorum hazreti konu sahibi iste hep bunlar doktorasizligimdan.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…