- 2 Aralık 2011
- 2.954
- 8.936
- 408
Bir tane düzgün yazdığı şey yok ki.
Her baba yiğidin harcı değil doktora yapmak. Şahsen benim gözüm yemedi.
Yani doktora yapıp da kocasının hayatına bu kadar ambargo koyup, doktora bile tek başına gidemeyecek bir zihniyet doktora aşamasına gelemez. Bu kadar da eminim.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...........
Niye bu kadar yüklenildi bayana anlayamadımkadın bir anlık dalgınlıkla eşini arayıp neredesin diye sormuş eşi ise yanında biri varken azarlar gibi kadına cevap vermiş her kadın alınır bu tepkiye ve duruma şahsen ben bozulurum üstelik doktora gidecekleri için arama gereği hissetmiş konuya hemen sert tepkiler vermek yerine biraz ılımlı olsak bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum sonuçta hepimiz kadınız burada
yurtdışı çıktı bir deyurtdışında doktora yapmış türkler böyle mi konuşuyorlarmış türkçeyi?
Doktora yapmamak, guya doktora yapip da alakasiz yerde ben doktora yaptim ama esim kaba, deyip sonra da gonlumu aldi canim haha esimin sadakati tutkusu bambaskaa demekten iyidir galiba :)
Velhasil iyi etmissiniz :)
Biliyordum yaa. Tam simdi konu sahibi ya yurtdisindayim diyecek ya da yurt disinda buyudum diyecek diyordum :)
Tatmin oldunuz muu
Canim cok tesekkur ediyorum Yazdiklarindan ne kadar kibar oldugun anlasiliyor burda senin gibi yani benim gibilerin yazdiklarina saygi duyuyorum digerleri bos lafliyolar zaten 10 senelik iliskim var esimle ozel hayatimi beni bilmiyo esime saygi ogretiyo burda bazilari ama esimin uslubu kaba bana olan askini sadikligini zaten konusmuyorum bunu anlamiyolar esimin bana olan askini tutkusunu biliyorum zaten yine desteyin icin cok tesekkur ediyorum canim
Biliyordum yaa. Tam simdi konu sahibi ya yurtdisindayim diyecek ya da yurt disinda buyudum diyecek diyordum :)
Tatmin oldunuz muu
Ahhh canimmm bilgi kultur konusunda yarali oldugunu bilsrm Universite olaularina girip yaracigini desmezdim yorumuna ihtiyac kalmadi hadi byeee oku canim oku okumak hicbizaman gec degil okumus olsaydin yazdiklarimi beyninle derk ederkdin baska deyil
Niye bu kadar yüklenildi bayana anlayamadımkadın bir anlık dalgınlıkla eşini arayıp neredesin diye sormuş eşi ise yanında biri varken azarlar gibi kadına cevap vermiş her kadın alınır bu tepkiye ve duruma şahsen ben bozulurum üstelik doktora gidecekleri için arama gereği hissetmiş konuya hemen sert tepkiler vermek yerine biraz ılımlı olsak bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum sonuçta hepimiz kadınız burada
Bos yorum yazma
Tatmin oldunuz muu
Yurt dışında mı büyümüş de o yüzden mi Türkçesi bozukmuş?
Kk repliği artık bu da..
Türkiye'de okumak cehaleti alır diye bir laf vardır öğrenmeni tavsiye ederim
Yurt dışında mı büyümüş de o yüzden mi Türkçesi bozukmuş?
Kk repliği artık bu da..
Ahhh canimmm bilgi kultur konusunda yarali oldugunu bilsrm Universite olaularina girip yaracigini desmezdim yorumuna ihtiyac kalmadi hadi byeee oku canim oku okumak hicbizaman gec degil okumus olsaydin yazdiklarimi beyninle derk ederkdin baska deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?