dertlesmeye ihtiyacim var

ya allah aşkına doktora da sadece ders veriliyor keske biraz da insanlıktan nasibini alsaymış arkadaş eli değmişken hocaları onu da öğretiverseymiş resmen okumuş cahil diyorum başka da birşey demiyorum adam nasıl dayanıyor acaba

Yurt dışında mı büyümüş de o yüzden mi Türkçesi bozukmuş?
Kk repliği artık bu da..

rica ederim deyil yazmış..
Deyil yazdı diye 2003'te lise de Türkçe öğretmenim sınıfta bırakmıştı bir arkadaşı.
Şanslıymış doktoraya kadar gitmiş.. Tebrikk..
Pardonnnn
Congrats

Sevgili kk üyeleri ya ben cok safım galiba. Hemen nereden cıkardınız yalancı olduğunu. Cidden soruyorum. Ben anlamıyorum ve üstelik niye yalan söylesin derim hep içimden . fake olarak biri neden girip hesap acıp böyle şeyler yazsın ki.. Birinizbeni de aydınlatıverin gari. burada KKda niye amerikada yaşıyoruz yalanı söyleniyor. Yeni duydum çünkü.

İyiydi aslında şu cumanın son demlerinde ağır konulardan ziyade en azından bu konu

ipekcim bu nasıl iştir ya görmemişin doktorası olmuş tutmuş acısını kk'dan çıkartmaya çalışmış diyelim deyilim mi diyeyim ay nasıl konuşuluyordu ben var almancı olmak biz yurtdışında hep böyle konuşuruz

Üsluplara dikkat etmek gerekir, birde şurda kısa bir süre önce açtığımız konularda neler yazdığımızı da unutmasak iyi olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…