Dertleşmeye ihtiyacım var..

Canım hoşlandığın çocukta kıza karşı bi bakış beğeni ilgi merak gibi bişey mi hissettin?

Adam pas vermediyse bence sorun yok ama o kızla ben bidaha görüşmezdim kesinlikle ve sebebinide ortak arkadaşımıza anlatır rahatsız olduğumu söylerdim.
Ev arkdsm beni sevdiği kadar onuda seviyor yanı şöyle söyliyim onun bazı yanlslarni oda görüyor ama ona anlam veremediğinden bir şekilde zaafı var sanki.o yüzden susuyorum sonuçta onun sevdiği biri ve onun canını skmak istemiyorum

Canım hoşlandığın çocukta kıza karşı bi bakış beğeni ilgi merak gibi bişey mi hissettin?
Bilmiyorum onu sadece genel olarak bu kız böyle ve erkeklerin ilgisini çektiği için şüpheye düştüm.ayrıntılara takılan bir insanm. Ki ince ayrıntılar bence onemli

Aynı benim gibisin. Eğer çocuğun tavırları değiştiyse şüphelenmekte haklısın ama hala sana ilgili ve sıcaksa hiiççç takılma derim mutlu olmaya bak.

Aynı benim gibisin. Eğer çocuğun tavırları değiştiyse şüphelenmekte haklısın ama hala sana ilgili ve sıcaksa hiiççç takılma derim mutlu olmaya bak.
Çok mesajlasmiyoruz ben sevmiyorum telefonda.ama o yazıyor genelde şimdi halısaha maçına gitmiş bende uyuyacagimi söyledim.gorecegim bakalm hala aynı ilgide mi ona yanls bi davranışta kolayca silebilecegimi söylemiştim eğer soğuk davranirsa yol veririm gider ama tabi artık bu ilski konularından da iyice sogurum oda ayrı mesele

Arkadaşınız onunla takılıcağı zaman onlara katılmicağınızı söylemeniz bile yeterli diye düşünüyorum.Sonuçta siz görüşme onla demiceksiniz ben pek haz almıyorum siz takılırken ben dahil olmıyım dışarıda derdim.Sevmediğiniz kız ev arkadaşınız değildi yanılmıyorsam.Eksik okumadıysam konuyu.Ama aynnı ıevde kalıyorsanız bişey diyemiyorum tabi.

sakın karamsar olma canım ilgisiz olursa yol ver gitsin.Sana birlikte olalım gibisinden bi teklifte bulunmaması da ilginç geldi biraz sanırım haklısın böyle düşünmekte.

Yok ev arkadasim değil sevmediğim biriyle ev arkadaşı olmam da doğru diyorsun bir daha aynı şeyi yapmycam dışarda beraber olduğumuz için o an oda gelmiş bulundu gorusmeye bakalım ya hayırlısı sagolun kızlar iyi geldiniz :)

sakın karamsar olma canım ilgisiz olursa yol ver gitsin.Sana birlikte olalım gibisinden bi teklifte bulunmaması da ilginç geldi biraz sanırım haklısın böyle düşünmekte.
Evet konuşuyoruz ama adı yok bana gerçekten çok ilgili davranıyor özellikle mesajlarda ben seninle hep konuşmak istiyorum hep yanmda ol istiyorum vs vs ben mesafeli yaklasyorum henüz tam olarak kafamda bazı şeyler oturmadigindan.ama bu ilgisi de beni mutlu ediyor tabi.ama sevgili boyutuyla ilgili açık birşey demedi ama öyle onemsiyormus gibi davranıyor doğru mu yalan mi orasını Allah bilir tabi

Eğer gerçek hislerini anlamak istiyosan neden hala adını koymadığınızı sor ve gerçek cevabı öğren. Bahaneler bulursa devam etme. Seni üzmesine izin verme. O da senden hoşlanıyosa zaten sevgili olarak anılmanızı isteyecektir.

Kafedeki herkes konuyu tam okuduysan kafesi var.yanı bütün çalışanlar ve arkadaşları beni biliyor ama ilgilendiği biri olarak.biraz daha zaman verip dediğini yapabilirim

Kızinz bakışlarına erkek karşılık veriyorsa sinirlenmekte haklısın ama öne bir durum yoksa takma bosuna

Kızlar su an kapının önüne gelmiş yazcam buraya ne olduğunu hepinizin fikirleri aklımda aşağı inip geliyorum

Arkafaşına laf etmek değil canım yaa bnce söylemeliydin o anda tepkini sonuçta hoşlandığını seni davet ettiğini biliyo böylemi davranmak lazım mesafe koymaloydı sen iyi durmuşun ben dayanamazdın tepkisiz kalmaya ama artık tepki vermediğinde iyi olmuş aslında eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek iyi olmayabilirde sen bmce ya kızla görüşme yada erkek arkadaşınla görüşcen zaman yanında olmasın hoşçakalll

Merhaba hikayeni okudum .keşke tek başına gitseydin.sana tafsiyem eyer bir daha buluşursan tek başına git şimdiki zamaneye güven yok

Çocuk tabiri caizse o kıza yürümezse sorun yok.
Tek yapman gereken kızı ortamınızdan uzak tutmak olur.

Ama çocuk da karşılık verirse.. Dram resmen

Kızlar dün gece çıktığımda ben bisey demeden kafamdaki soruları gorurmüşcesine cevapladı ve adını koymak istediğini söyledi benim gözümle senden başkasına bakmaz dedi çok emin konuştu bakalım içim şimdi rahatladı bende bi daha birebir goruselim daha iyi anlıyoruz birbirimizi dedim kızlada daha yok yanı görüşme falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…