Dertleşmeye ihtiyacım var..

Fatalstoke61

Gerçek bir kadınsan kraliçesin
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
162
80
28
Bende su an kimseyle paylasamadığım ve beni sınır eden bir olayı paylaşıp sizlerle rahatlamak istiyorum sıkı bir takipçiyim ama bu şekilde bir konu acmadım.şimdi konuya geleyim bir süredir biriyle görüşüyorum ve gerçekten hoşlanmaya başladım. Hatta bugün evime çiçek gönderdi hayatımda ilk kez çiçek aldım.gorustügum kişi işletme sahibi kafeleri var.akşam beni oraya davet etti ben de ev arkadaşlarım ve ev arkadasmin bir arkadaşı hep birlikte gittik çünkü beni davet ettiğinde dışarda onlarla birlikteydim.gitmek istemedim aslında çünkü o bahsettiğim ev arkdsm olmayan gorunurde arkadaşım (sırf ev arkadaşım çok sevdiği için birşey demiyorum) kafeye oturduk ve gorüstügüm kişiye bakışlarını gormeniz lazım yedi resmen.o kadar sinirim bozuldu ki anlatamam.ben çiçek gönderdiği ve oralarda olduğumu bildiği için teklifini reddedemedim gorüstüğüm kisinin.yoksa asla o kızla tanstrmayacaktim çünkü biliyorum böyle bir kız her zaman.ve su an moralim bozuldu. niyeyse görüştüğüm kişiye karşıda bir kırgnlk oldu neden bilmiyorum zaten zor güvenen biriyim ve asla duygularımı ortaya koymam sert gorunuslu duygusallardanm yani.dertlesmek istedim sadece yorumlariniz çok kıymetli şimdiden teşekkürler

O kızın iliskinizi bozmasina izin verme eğer bu hareketlerine devam ederse sert bi şekilde uyar. Sen yine iyi sabretmissin ben o baktığı anda hayırdır? Derim yaniii.

İşte kızlar sıkıntı su ev arkdsm kardeşim gibi ve bu kızı çok seviyor kızda kötü bi insan diyemem yalan olur.ama böyle bir huyu var yani erkeklere karşı doyumsuz anlarsnz işte .inann ben çok dominant bir karakterim aslnda ama daha yeni başladığım bir adam için arkdsna laf eden kız pozisyonunada düşmek istemiyorum.nasıl darlandım anlatamam çiçek falan hiç gözmde kalmadı canm sıkldi kzlar ya

karşınızdakinin tavrına da bir bakmanız için sizede fırsat olmuş üzmeyin kendinizi, gözlem yapın sadece ve yeri geldiğinde de kıza bir güzel ayar verin gitsin :)

çocuk nasıl davrandı size peki arkadaşlarınıza filan

Kızla muhattap olma mümkünse görüşme bence. Önüne gelene yazan kadını erkeği bana çok itici geliyor canım sıkılmasın diye böyle tiplerden uzak duruyorum.

Ama bu kız gerçekten tehlikeli kızlar bi çekiciliği var evli adama yanls yaptırır.öyle söyliyim ben uzun süreden sonra ilk defa mutlu olmaya başladım ve bu devirdeki erkekleri biliyorsunuz çok kolaycilar olursa olur olmazsa başkası olur.oyuzden ben kimseye yüz vermem bu kişi bana gerçekten özel hissettirdi.benm masadaki tüm arkadaslarimlada konuştu benm ev arkadaşlarım da bakıyorlar ama nasıl masum,ya bu kız ! nasl bakyor inanamazsnz baksni yakalayıp ona baktgmda gözünü çekiyor bilmiyorum anlamıyor mu anlamazdan mi geliyor keşke yuzyuze olsaydık su an kızlar kahve yapardım size muhabbet ederdik çünkü burada herkes samimi

Arkadaşın ilginç..
Çocuk tepki vermediyse iyi ..
Bir daha götürmezsin olur biter. .
Ne günlere kaldık Allahım. .

Kızla muhattap olma mümkünse görüşme bence. Önüne gelene yazan kadını erkeği bana çok itici geliyor canım sıkılmasın diye böyle tiplerden uzak duruyorum.
Nasıl uzak durayim bana kalsa hiç gorusmem ama ev arkadaşımdan dolayı evimize çok sk geliyor adam benim tam anlamıyla sevgilim olsa bisey derim kiza elbet ama değil anca sinirimin bozulduguyla kaldm.yoksa o kız benim arkadasm olamaz ben kardeşim dediğim insana saygmdan ses etmiyorum

Bence öyle bir kız yüzünden moralini bozmaya değmez, tekrar bir araya gelme gibi bir durum olursa ve yine aynı tavrına devam ederse uyar bence, kendine çeki düzen versin.

Bence öyle bir kız yüzünden moralini bozmaya değmez, tekrar bir araya gelme gibi bir durum olursa ve yine aynı tavrına devam ederse uyar bence, kendine çeki düzen versin.
Gorustügum kişinin yüzüne bakamadm zaten cekindm oda ona baktimi gözlemleyemedim.ama onla da konuştu tabi.gorustügum kişiye bu konuda uyarı vermem doğru olur mu su etapta sizce?

Yani anlamadık şimdi adam kıza nasıl baktı. Adam pas vermeyip sizle ilgilendi ise kızın yaptığını boşverin bence

Bence görüştüğün kişiye bir şey deme, çünkü belki umursamadı belki dikkat etmedi, dikkatini bu konuya çekmeye gerek yok :) Yine böyle o kızı da görüşmeye götürmek zorunda kalırsan ki bence götürmezsin, kız aynı tavrına devam ederse onu uyarırsın demiştim ama bir de şu var öyle bir şey yok nerden çıkarıyorsun der seni suçlu çıkarır bir de. En iyisi onu uzak tut madem huyunu biliyorsun.

Çok mantıklı soyledin dikkat çekmeye gerek yok ben bisey dersem aklnda yoksa bile aklna ben sokmus olacağım bundan sonra başbaşa goruselim birbirimizi daha iyi anlarz desem nasl olur

Bir şey deme zaten görüşmeye giderken tek gidersin, yanında biri olsa bile söyle yani özellikle o kız varken, biz de gelelim diyen olursa da biz yeniyiz ya birbirimizi tanımamız lazım, yalnız görüşmek daha iyi de :)

Yani anlamadık şimdi adam kıza nasıl baktı. Adam pas vermeyip sizle ilgilendi ise kızın yaptığını boşverin bence
Adama bakamadm ben bisey hissettiğim erkeğin gözüne bakamam yanı adamda ona ne şekilde baktı bilmiyorum ama kız erkekleri kendine çok güzel bağlayan biri.ya adamla olmasam o an üzülür gecerim ama olmamasının nedeni bu kız olursa sinirlerim bozulur yanı hemcinsimsiniz anlarsınız

Sen gerçekten çok mantıklı konusuyorsun ben bu konularda başarılı değilim :)senin gibi bir arkadaşa ihtiyacm var benim teşekkürler:)

O kız yüzünden olmazsa diye falan düşünme, ortada bir şey yok, aklına da öyle bir şey getirme bence.
Sen gerçekten çok mantıklı konusuyorsun ben bu konularda başarılı değilim :)senin gibi bir arkadaşa ihtiyacm var benim teşekkürler:)
Ben burdayım, her zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…