- 27 Haziran 2015
- 162
- 80
- 28
- Konu Sahibi Fatalstoke61
-
Nasıl uzak durayim bana kalsa hiç gorusmem ama ev arkadaşımdan dolayı evimize çok sk geliyor adam benim tam anlamıyla sevgilim olsa bisey derim kiza elbet ama değil anca sinirimin bozulduguyla kaldm.yoksa o kız benim arkadasm olamaz ben kardeşim dediğim insana saygmdan ses etmiyorumKızla muhattap olma mümkünse görüşme bence. Önüne gelene yazan kadını erkeği bana çok itici geliyor canım sıkılmasın diye böyle tiplerden uzak duruyorum.
Gorustügum kişinin yüzüne bakamadm zaten cekindm oda ona baktimi gözlemleyemedim.ama onla da konuştu tabi.gorustügum kişiye bu konuda uyarı vermem doğru olur mu su etapta sizce?Bence öyle bir kız yüzünden moralini bozmaya değmez, tekrar bir araya gelme gibi bir durum olursa ve yine aynı tavrına devam ederse uyar bence, kendine çeki düzen versin.
Çok mantıklı soyledin dikkat çekmeye gerek yok ben bisey dersem aklnda yoksa bile aklna ben sokmus olacağım bundan sonra başbaşa goruselim birbirimizi daha iyi anlarz desem nasl olurBence görüştüğün kişiye bir şey deme, çünkü belki umursamadı belki dikkat etmedi, dikkatini bu konuya çekmeye gerek yok :) Yine böyle o kızı da görüşmeye götürmek zorunda kalırsan ki bence götürmezsin, kız aynı tavrına devam ederse onu uyarırsın demiştim ama bir de şu var öyle bir şey yok nerden çıkarıyorsun der seni suçlu çıkarır bir de. En iyisi onu uzak tut madem huyunu biliyorsun.
Adama bakamadm ben bisey hissettiğim erkeğin gözüne bakamam yanı adamda ona ne şekilde baktı bilmiyorum ama kız erkekleri kendine çok güzel bağlayan biri.ya adamla olmasam o an üzülür gecerim ama olmamasının nedeni bu kız olursa sinirlerim bozulur yanı hemcinsimsiniz anlarsınızYani anlamadık şimdi adam kıza nasıl baktı. Adam pas vermeyip sizle ilgilendi ise kızın yaptığını boşverin bence
Sen gerçekten çok mantıklı konusuyorsun ben bu konularda başarılı değilim :)senin gibi bir arkadaşa ihtiyacm var benim teşekkürler:)Bir şey deme zaten görüşmeye giderken tek gidersin, yanında biri olsa bile söyle yani özellikle o kız varken, biz de gelelim diyen olursa da biz yeniyiz ya birbirimizi tanımamız lazım, yalnız görüşmek daha iyi de :)
O kız yüzünden olmazsa diye falan düşünme, ortada bir şey yok, aklına da öyle bir şey getirme bence.Adama bakamadm ben bisey hissettiğim erkeğin gözüne bakamam yanı adamda ona ne şekilde baktı bilmiyorum ama kız erkekleri kendine çok güzel bağlayan biri.ya adamla olmasam o an üzülür gecerim ama olmamasının nedeni bu kız olursa sinirlerim bozulur yanı hemcinsimsiniz anlarsınız
Ben burdayım, her zaman :)Sen gerçekten çok mantıklı konusuyorsun ben bu konularda başarılı değilim :)senin gibi bir arkadaşa ihtiyacm var benim teşekkürler:)
Tesekkur ederim ozelden eklemeyi falan bilmiyorum ekler misin beni :)O kız yüzünden olmazsa diye falan düşünme, ortada bir şey yok, aklına da öyle bir şey getirme bence.
Ben burdayım, her zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?