- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Cok abarttık sanırım.kızlar :) Herşeyi benimle yapmaktan zevk alan bi adam aslında eşim sadece ya bu aralar çok sık denk geldi 2 haftadır falan her gece dışarda bilmiyorum gündüzleri işte evde olduğu zaman gayet oğlumla benle ilgili ama ben kızgın olduğumdan kendimi tamamen çektim ondan bu da benim için bi sorun aslında adamın yaptığı yalnız bişey yoksa bide onu dışarı ben teşvik.etmiş oluyorum demi görünen bu hiç bi şekilde konuşmuyurum bilr onunla cunku
Kızlar ben farkındayım zaten herşeyin tabiki kötü bu olanlar ama iyi yönlerinden unutmamak gerek yani aslını asıl evlendigim adamı bu sebepten anlattım.yoksa yaptıkları zaten yeterince üzücüEvet ya, adam melek melek. Ondan dolayi bebegin küvezdeyken seni yalniz birakti...
Daima ayni seyler oluyor. Esten konu aciliyor ve hali ile o es üzerine kötü yorum geldiginde derhal "aslinda esim iyidir ya" gibi cümleler ile hemen korunuyor. Bosuna mesaj yazmaya zaman harciyoruz burda..
Aynen ben anlamamakta ısrar ediyorum.Evet ya, adam melek melek. Ondan dolayi bebegin küvezdeyken seni yalniz birakti...
Daima ayni seyler oluyor. Esten konu aciliyor ve hali ile o es üzerine kötü yorum geldiginde derhal "aslinda esim iyidir ya" gibi cümleler ile hemen korunuyor. Bosuna mesaj yazmaya zaman harciyoruz burda..
Söylediklerimi yapmalıyım belki ama şunuda düşünmek gerek bu adam ben istiyorum diye evinde oturacak ama mutsuz olacak belki daha farklı sorunlar yasicaz ben zaten eve geldiğinde karşıma alip konusucam bi şekilde orta yol bulmak için öncelikle tabi her evlilikte olur cünkü sorunlar babamda biz yeni dogdumuzda ek işler yapmış o yüzden eşine sahip çık diyo bana hep böyle gidecek değil illaki düzelecek diyo sadece biraz daha sabırlı olmak gerek belki ama olmuyo zorlayacak da değilim çünkü sevgi herşey demek değil bunu iyi biliyorum geleceğim için oğlum icin baştan bi hayat kurabilirim.Bu kadar da güçlü ve hırslı biriyim.çünkü yenik düşmemSevmek öyle kolaymi? Onun sevmesi kusura bakmada sadece laf sözde kaliyor. Iki timsah gözyasi ile bide sen yumusuyorsun. Bunlari yapan sen olmus olsaydin, her gece disarda olsaydin senin yaninda bir dakika kalirmiydi sence?
Bana sorarsan su an yasadiginiz evlilik degil zaten. Adam evi otel niyetine kullaniyor. Istedigi zaman geliyor yemek yiyor, istedigi zaman senin ile birlikte oluyor. Oh kiyafetlerde temiz ütülenmis,..keyifi yerinde beyefendinin.
Artik karar vermelisin. Bu evlilikte daha fazla kalmak istiyormusun? Bu yalnizligi kaldirabiliyormusun? Eger bosanmayi cidden düsünüyorsan esin ile sert konus ve deki "ya bu hafta istifa ediyorsun ve geceleri artik ailen ile geciriyorsun, ya gelecek hafta ben bosanma dilekcemi veriyorum". Bunu ciddiye almazsa, yada hic yanasmazsa o zaman cidden bosan bu adamdan.
Zaten kac sefer annenlere gidip geri gelmissin. Zaten o biliyor, ne yaparsa yapsin, senin asla gitmeyecegini. Bir kac timsah gözyaslari herseyi cözecegini biliyor o ne yazikki.
Kızlar ben farkındayım zaten herşeyin tabiki kötü bu olanlar ama iyi yönlerinden unutmamak gerek yani aslını asıl evlendigim adamı bu sebepten anlattım.yoksa yaptıkları zaten yeterince üzücü
Umarım hayatınız boyunca hiç bi sorun yaşamazsınız bunu herkes için diyorum herkes aynı hayatı yaşamıyo malesef kotu bi iş yapmadığına eminim sadece geçmişinde yaşadıklarını bize yaşatmak istemiyo bu yüzden gözü o an bizi bile görmüyor ama bu yalis olan zaten savunulacak hiç bi tarafı yok malesef bu böyleAynen ben anlamamakta ısrar ediyorum.
Adam garip bir iş yapıyor nedense anlatılamıyor???
Alkol alıp misafir ağırlamaca ne işiyse?
Noluyor dediğimizde abartmış oluyoruz.
Bizim sabah işe gidip akşam eve gelen kocalarda mı bir acayiplik var anlamadım ki?
İkinci telefonü olmadina eminim ama işte derdim.bu zaten Kendi mesleği öğretmnelik değil çalıştığı onu ek olarak yapıyo bide istediğini yapan birisi elleme.sözüne aldanmaz anlamaya çalıştığım.şu ki ben boşanmak istedim ama sorunumuz yok saçmala seni seviyorum diyo yani gerçekten sevmese gerçekten boşanır da ama anlamıyorum yinede içim.rahat değil.dediğin gibi
Teşekkür ederim çok iyi geldi bu yorum sadece kolay pes etmek istemiyorum o kadar hiç kimse boşanmak için evlenmiyo kızlar onun açısından da olaylara bakmak istiyorum sadece buarada alkol alıyo dedim her gece değil bazı geceler geç geliyo alkolsuz oluyoEsini geceleri yalniz birakan, cocugu dogdugunda bile yalniz birakan adamin hangi iyi taraflari olabilir? Isten geldikten sonra sizin ile 1-2 saat gecirmesi nimet yada iyilik degil, olmasi gereken o zaten. Adam ne seni, ne ailesini tinlamiyor ve sen hala polyannacilik oynamak istiyorsun. Sen yalnizliktan yakinirken adam telefonunu kapatmis, disarda keyif yapiyor farkindamisin? Bide kendini sucluyorsun. Hayir suc sende degil. Eger erdemli ve iyi bir es olsaydi zaten gece disariya gitmezdi, seni üzmemeye calisirdi.
Söylediklerimi yapmalıyım belki ama şunuda düşünmek gerek bu adam ben istiyorum diye evinde oturacak ama mutsuz olacak belki daha farklı sorunlar yasicaz ben zaten eve geldiğinde karşıma alip konusucam bi şekilde orta yol bulmak için öncelikle tabi her evlilikte olur cünkü sorunlar babamda biz yeni dogdumuzda ek işler yapmış o yüzden eşine sahip çık diyo bana hep böyle gidecek değil illaki düzelecek diyo sadece biraz daha sabırlı olmak gerek belki ama olmuyo zorlayacak da değilim çünkü sevgi herşey demek değil bunu iyi biliyorum geleceğim için oğlum icin baştan bi hayat kurabilirim.Bu kadar da güçlü ve hırslı biriyim.çünkü yenik düşmem
Sorunsuz bir hayat yok maalesef.Umarım hayatınız boyunca hiç bi sorun yaşamazsınız bunu herkes için diyorum herkes aynı hayatı yaşamıyo malesef kotu bi iş yapmadığına eminim sadece geçmişinde yaşadıklarını bize yaşatmak istemiyo bu yüzden gözü o an bizi bile görmüyor ama bu yalis olan zaten savunulacak hiç bi tarafı yok malesef bu böyle
Gözden geçiriyorum zaten hep böyle olması mümkün değil çünkü bu evlilik değil yani başka bişeye dönüşüyor son kez ciddi anlamda konusucam bakalim hayırlısı olsun hakkimizdaBiz abartmadik sizin anlattiklarinizi objektif sekilde yorumluyoruz siz isin icinde oldugunuzdan ve tabiki kocanizin surekli bahane bulmasindan olayin onemini kavrayamiyor olabilirsiniz ama benim oyle koca olsa oyle isten gelen para batsin der isyan bayragini cekerim. Gece alkollu ortamlar,... misafir agirlamalar falan hangi helal paradan bahsediyorsun sen hic aklin kesiyormu senin ? Azicik gozunu ac yattigin uykudan uyan adam geceleri ne haltlar karisitiriyor bilinmez ama belliki ogretmenligi cok guzel paravan olarak kullanmis hem sana karsi hemde gunduz icinde bulundugu sosyal cevreye karsi. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama artik turkiyedenin her turlu ilinde her turlu olay donuyor oyle isten gelecek olan paranin hayiri olmaz diyo kocana tepki gostermelisin ve su evliligini bir gozden gecirmelisin cunku adam resmne sadece haftasonlari evinde duruyormus.
Söylediklerimi yapmalıyım belki ama şunuda düşünmek gerek bu adam ben istiyorum diye evinde oturacak ama mutsuz olacak belki daha farklı sorunlar yasicaz ben zaten eve geldiğinde karşıma alip konusucam bi şekilde orta yol bulmak için öncelikle tabi her evlilikte olur cünkü sorunlar babamda biz yeni dogdumuzda ek işler yapmış o yüzden eşine sahip çık diyo bana hep böyle gidecek değil illaki düzelecek diyo sadece biraz daha sabırlı olmak gerek belki ama olmuyo zorlayacak da değilim çünkü sevgi herşey demek değil bunu iyi biliyorum geleceğim için oğlum icin baştan bi hayat kurabilirim.Bu kadar da güçlü ve hırslı biriyim.çünkü yenik düşmem
Ben istiyorum diye derken şunu kastetmiştim aklı kalacak olabilir evde benimle olduğu zamanlarda zaten iyiyiz biz film izleriz beraber sofra kurar içeriz muhabbet ederiz sadece yaşının genç olduğunu enerjisi varken çalışıp birikip yapmak istediğini söylüyo ileride rahat yaşamamız icin benden biraz daha sabırlı olmami herşeyin bizim.icin olduğunu dile getiriyoSenin ile aksam zaman gecirmek istemeyen insan, hatta bundan mutsuz olan insan ile nasil evlilik sürdürmek istiyorsun? Sabir ise, o zaman o'da senin isteklerine saygi ve sabir göstersin ve evde kalsin? Niye sadece sen sabirli olmak zorundasin?
Baban bunlari yapmis diye normal olmuyor hersey. Esin baban degil, sende annen degilsin. Senin duygularin ve isteklerin annenikinden farkli olabilir. Zaten o zamanlarda bosanmak cok daha zordu.
Bunun orta yolu yok bu arada. Ya evli bir erkek olarak sorumluluklarini bilerek yada kapi orada diyeceksin. Bunlar her evlilikte yasanan seyler degil, orta yol buluncak bir konu hic degil.
Evet farkındayım iyi olmadığıma eminim zaten benbenim dememle evde oturacak mutsuz olacak nedir yaa ? Adamin gece alkollu ortamlarda ne is yaptigini hala demiyorsun veya haberin yok ? Adam pilav arabasi gezdirmiyorsa geceleri sabaha kadar o isin affedilecek goz yumulacak anlayis gosterilecek bir tarafi yoktur..
Su yazdiklarin bile psikolojinin bozuk oldugunu gosteriyor, karisini cocugunu gece yanlis birakip sabahlara kadar ortadan kaybolan bir adamin senin sozunle evde kalip uzulecek olmasini dert ediyorsun farkindasin dimi !!
Ben istiyorum diye derken şunu kastetmiştim aklı kalacak olabilir evde benimle olduğu zamanlarda zaten iyiyiz biz film izleriz beraber sofra kurar içeriz muhabbet ederiz sadece yaşının genç olduğunu enerjisi varken çalışıp birikip yapmak istediğini söylüyo ileride rahat yaşamamız icin benden biraz daha sabırlı olmami herşeyin bizim.icin olduğunu dile getiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?