dertliyim dertli :( çokta utanıyorum evli olanlar yardım etsin bana :(

PelinOzelKalkan

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
47
0
16
İstanbul
aslında nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum kızlar açıkcası utanıyorum da ama birileriyle paylaşmam gerekiyor. konuyu aslında cinsellik bölümüne açıcaktım ama maalesef pro üye olmak gerekiyormuş. o yüzden buraya yazdım. 2 ay önce evlendim ben. her genç kızda olduğu gibi benimde korkularım vardı malumunuz ilk gece fobisi acaba kanama olur mu olmaz mı derdi Allahtan eşim çok anlayışlı benim hazır olucağım zamanı bekledi kendimi hazır hissettim ve deneyelim dedik çok canım yandı onu da geçtim kanama olmadı :( ilişkiden yarım saat sonra adet lekesi gibi iç çamaşırım da kahverengi leke geldi. bidaha da gelmedi 3 gün sonra adet oldum bide. kızlık zarı bozulunca böyle bişey gelir mi?yani kan yerine leke gibi. kızlık zarım bozulmadı mı evli arkadaşlarıma sordum onların başına gelmemiş. siz neler diceksiniz yorumlarınızı bekliyorum

benım basıma gelmdı oyle bısey. ama adet te olduysan o leke adetın bı habercısıydı. zorlama olunca geldı.
yırtılma olmamıstır sanırım.
tabı uzman dgılım. aklıma gelenı soyluyorum

herkesin vücudu farklıdır ve evet o lekelenmeyi kan gelmiş olarak sayabilirsiniz
bazısında kanama çok fazla olur bazısında çok az kimisinde hiç olmaz
bunları kafaya takıp dert etmeyin

herkeste kanama farklı olabilir.belki de yırtılma olmadı,adet günlerinizden sonra tekrar deneyin.o değil de sen niye takıldın canım yoksa eşin sorun mu yaptı

benim iki kere kanamam oldu, ilk seferde ha oldu ha olacak derken biraz canım yandı ve kanamam oldu tam olduda bitti maşallah derken ertesi gün daha beter bi kanama oldu ilişkiden sonra, bikaç günde yanma oldu ama sonrasında hiçbi sorun yaşamadım, kendimi fazla kasmış olmalıyım heralde, ilk seferde zar zedelendi sonrasındada tamamen uf oldu sanırım, herkes farklı

canım gerçekten herkesin bünyesi farklı... o ilk gecedeki kanamayla bence kızlığın bozulmuştur... çünkü benimde çok az ve öyle bişi gelmişti... şimdide adet günün gelmişse olmuşsundur...bunda da takılacak bişi yok... eminsen adet zamanın mı şimdiki kanaman.... onun dışında çok aşırı kanaman yoksa allahın izniyle bi sorun yoktur merak etme... bunlar oluyor gidiyor işte...

benim iki kere kanamam oldu, ilk seferde ha oldu ha olacak derken biraz canım yandı ve kanamam oldu tam olduda bitti maşallah derken ertesi gün daha beter bi kanama oldu ilişkiden sonra, bikaç günde yanma oldu ama sonrasında hiçbi sorun yaşamadım, kendimi fazla kasmış olmalıyım heralde, ilk seferde zar zedelendi sonrasındada tamamen uf oldu sanırım, herkes farklı

uf oldu hiç güleceğim yoktu:9:
bence de aynı olay konu sahibine de olmuş
oda bi zaman sonra uf olur:17:
düzeltme:ama 2 aydır evlilermiş daha uf olmadıysa ne zaman olacak
anlamadım ben?

Son düzenleme:
uf oldu hiç güleceğim yoktu:9:
bence de aynı olay konu sahibine de olmuş
oda bi zaman sonra uf olur:17:
düzeltme:ama 2 aydır evlilermiş daha uf olmadıysa ne zaman olacak
anlamadım ben?

bizimkiler çift dikiş galiba, beni bide kan tutar ama kendi kanım sadece, hortlak gibi olmuştum bembeyaz olmuştu yüzüm bu ne menem bişey demiştim :1:
tövbe Yarabbim korkutucam yeni evlenicek arkadaşları da

Canım benim eşim jinekolog herkesin farklı olur kimisinin hiç kanamaz. Mesela benim hiç kanamadı ilişkinin ertesi günü akşam böyle bir kasılmayla tuvalete koştum hafif pembemsi bir kan geldi çok fena da yanıyordu eşime gösterdim kızlık zarından kaynaklandığını söyledi. Eşim jinekolog olduğu için kızlık zarımı görmüştü ama bir başkası olsaydı belki bakire olduğuma inanmazdı.

Bende 3 aylık evliyim canım ilk 3 ilişkimizde hiç kanamam olmadı 1 damla bile, 4.sünde geldi kan. Eşim sorgulamadı bile beni. Zarım esnekmiş. Belki seninkide öyledir bir doktora git içiniz rahat etsin :49:

Son düzenleme:
bizimkiler çift dikiş galiba, beni bide kan tutar ama kendi kanım sadece, hortlak gibi olmuştum bembeyaz olmuştu yüzüm bu ne menem bişey demiştim :1:
tövbe Yarabbim korkutucam yeni evlenicek arkadaşları da

vajinusmus topiğine yeni üyeler ekleme şimdi:9:
klasik sinek ısırığı gibi bi ağrı diyelim kanda yok..
yok öyle bişey yani hepsi hurafe:9:
ama konu sahibinin gibi bazısının sadece leke oluyo ve anlamıyolar olup olmadığını
erkekde arızaysa sorun çıkarıyo
galiba bu konu da da böyle bişey var çünkü 2 ay geçmiş:44:

İlk ilişki dahi olsa yeterince hazırsanız hymen zarı hiç ya da az kanama yapar. Aslında burada sormak yerine araştırabilirsiniz eşinizle,zira bekarım ama araştırmacıyım biliyorum.Yanlış hatırlamıyorsam kadınların %30 u esnek hymen zarına sahiptir zaten.

Ben de meraklı bir kişilik olduğumdan bu konuları çok araştırmıştım bir zamanlar. Canım bir ayna yardımıyla görebilirsin. Ayaklı bi aynayı tam ayarla, sırtına da yastık koy. Netten bozulmuş ve bozulmamış zar tiplerine bakabilirsin, görünce neyin o olduğunu anlarsın zaten :) Ben görebiliyorum da :D ilginç bişey kadın/kız olmak. :)
Vücudumuzu tanıyalım ama dimi? Bu kadar da korkma bence, kendini sen biliyorsun :)

Hic olmayabiliyor da bende olmamisti tamamen rahat olmak ve esinizin sabirli olmasiyla alakali ben de cok korkuyordum ama bosunaymis:12:

Ben de meraklı bir kişilik olduğumdan bu konuları çok araştırmıştım bir zamanlar. Canım bir ayna yardımıyla görebilirsin. Ayaklı bi aynayı tam ayarla, sırtına da yastık koy. Netten bozulmuş ve bozulmamış zar tiplerine bakabilirsin, görünce neyin o olduğunu anlarsın zaten :) Ben görebiliyorum da :D ilginç bişey kadın/kız olmak. :)
Vücudumuzu tanıyalım ama dimi? Bu kadar da korkma bence, kendini sen biliyorsun :)

:25::25:yapmayın öyle şeyler mikrop kaparsınız

Gece gece hiç güleceğim yoktu :9::1::1:
Alemsin valla arkadaşım :)))
Bende uftan öte gümledi
Dana kesmiş gibi olduk neredeyse :17:
Hani bazıları kanıt için çarşaf istermiş ya benden iki nevresim takımı çıkardı hani:1:

Back
X