- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi PelinOzelKalkan
korktum kızlar ya off ne zor bu işler :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım eşim sorun yapmadı aksine ben sorun yaptım yani evlenen kız arkadaşlarımın hep kanaması olmuş neden benim olmadı diye..herkeste kanama farklı olabilir.belki de yırtılma olmadı,adet günlerinizden sonra tekrar deneyin.o değil de sen niye takıldın canım yoksa eşin sorun mu yaptı
zamanla yıtrılır yırtılmamışsada nedne bunu sorun edıyorsunuzki? ya isim çok tuhaf geldi bana![]()
benim ismim mi tuhaf geldi anlamadım?
kendi soyadım özel eşimin soyadı kalkan :) valla bende hiç sevmiyorum soyadınıda insan aşık olunca umursamıyor hiçbir şeyi haha :)isim değil de eğer soyisim ise o kalkan ismi tuhaf gelmiş olabilir :26:
korkma canım.. karşındaki adam anlayışlıysa sorun olmaz hazır olucağın zamanı bekler bende öyle oldu ama işte bu sefer benim kafama takıldıYazılanları okuduktan sonra tırstımmm![]()
aslında nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum kızlar açıkcası utanıyorum da ama birileriyle paylaşmam gerekiyor. konuyu aslında cinsellik bölümüne açıcaktım ama maalesef pro üye olmak gerekiyormuş. o yüzden buraya yazdım. 2 ay önce evlendim ben. her genç kızda olduğu gibi benimde korkularım vardı malumunuz ilk gece fobisi acaba kanama olur mu olmaz mı derdi Allahtan eşim çok anlayışlı benim hazır olucağım zamanı bekledi kendimi hazır hissettim ve deneyelim dedik çok canım yandı onu da geçtim kanama olmadıilişkiden yarım saat sonra adet lekesi gibi iç çamaşırım da kahverengi leke geldi. bidaha da gelmedi 3 gün sonra adet oldum bide. kızlık zarı bozulunca böyle bişey gelir mi?yani kan yerine leke gibi. kızlık zarım bozulmadı mı evli arkadaşlarıma sordum onların başına gelmemiş. siz neler diceksiniz yorumlarınızı bekliyorum
bizimkiler çift dikiş galiba, beni bide kan tutar ama kendi kanım sadece, hortlak gibi olmuştum bembeyaz olmuştu yüzüm bu ne menem bişey demiştim
tövbe Yarabbim korkutucam yeni evlenicek arkadaşları da
korktum kızlar ya off ne zor bu işler :18:
Ben de meraklı bir kişilik olduğumdan bu konuları çok araştırmıştım bir zamanlar. Canım bir ayna yardımıyla görebilirsin. Ayaklı bi aynayı tam ayarla, sırtına da yastık koy. Netten bozulmuş ve bozulmamış zar tiplerine bakabilirsin, görünce neyin o olduğunu anlarsın zaten :) Ben görebiliyorum dailginç bişey kadın/kız olmak. :)
Vücudumuzu tanıyalım ama dimi? Bu kadar da korkma bence, kendini sen biliyorsun :)
Canım benim eşim jinekolog herkesin farklı olur kimisinin hiç kanamaz. Mesela benim hiç kanamadı ilişkinin ertesi günü akşam böyle bir kasılmayla tuvalete koştum hafif pembemsi bir kan geldi çok fena da yanıyordu eşime gösterdim kızlık zarından kaynaklandığını söyledi. Eşim jinekolog olduğu için kızlık zarımı görmüştü ama bir başkası olsaydı belki bakire olduğuma inanmazdı.
iki seçenek var;
-kızlık zarın yırtıldı(halk tabiriyle bozuldu)
-kızlık zarın yırtılmadı(halk tabiriyle bozulmadı)
Evliyim demişsin..İki seçenek durumunda da bu sana neden dert oldu onu anlayamadım ben?Yırtıldıysa yırtılmıştır(olması gerektiği gibi), yırtımadıysa bir dahaki denemenize yırtılır.
tekrar ilişkiye girmeden bir uzmana gidin muayne olun o size anlatacaktır. eşiniz içinde bu durum önemliyse uzmanın anlattığını oda dinlesin bazı kızlık zarı doğum esnasında yırtılabiliyo. eşiniz doktor olayını kabul etmiyosa acı çektiğin için gitmen gerektiğini bu sırada bunuda soracağını söyleyebilirsin. bide böyle şeyeri kimseye anlatma. eşini nekadar tanıyosun bilemem ama ne olur ne olmaz doktorun bu konuyla ilgili yazacağı raporuda al ve sakla. evliliğin ilerleyen zamanlarında bu konu hakkında iftiraya uğrayan insanlarda oluyo. sen tedbirini al ne olur ne olmaz.
ilk öncelikle hiç korkup kendini kasacağın bi durum yok ortada
ikinci olarak bende de kan felan gelmedi sadece iç çamaşırımda lekelenme gibi oldu öyle aşırı bi kan felan gelmedi yani
herkeste farklıdır bu durum
neden bu kadar taktınız bu konuya eşiniz kan mı bekliyordu ki