Arkadaşlar, sizin de eşiniz her gün annesini arıyor mu ? Şimdi bunda ne var ki diyeceksiniz. Annesidir tabiki arayacak diyeceksiniz ama öyle aramak değil. Yani balayınınızda bile her gün annesini arayıp uzun uzun konuşmak. Evde film seyrederken annem yatmadan arayayım diyip filmi durdurup anneyle konuşmak. O gün yediğimiz yemekten, güldüğümüz olaylara kadar anlatmak. Hatta iş yerinde benimle paylaşmadığı olayları annesine anlatırken ilk defa duyuyor olmam falan filan.... Benim bu şekilde uzun bir listem var. Aman işte gece gece geldi yine aklıma. Alışkanlıkla ilgili bi şi sanırım.
Arkadaşlar, sizin de eşiniz her gün annesini arıyor mu ? Şimdi bunda ne var ki diyeceksiniz. Annesidir tabiki arayacak diyeceksiniz ama öyle aramak değil. Yani balayınınızda bile her gün annesini arayıp uzun uzun konuşmak. Evde film seyrederken annem yatmadan arayayım diyip filmi durdurup anneyle konuşmak. O gün yediğimiz yemekten, güldüğümüz olaylara kadar anlatmak. Hatta iş yerinde benimle paylaşmadığı olayları annesine anlatırken ilk defa duyuyor olmam falan filan.... Benim bu şekilde uzun bir listem var. Aman işte gece gece geldi yine aklıma. Alışkanlıkla ilgili bi şi sanırım.
Evet, kayınvalidem öyle öğretmiş :) Hatta arada bana laf sokuyor önceden günde üç dört kere arardı artık nedense bir kez arıyor diye :)
Sanırım eşiniz annesine aşırı bağlı hatta bu bağımlılığa dönüşmüş
Bana pek sağlıklı bir durum gibi gelmiyor bu tür şeyler açıkçası
Peki hiç dillendirdiniz mi eşinize neden diye sordunuz mu?
Elbetteki annesi arasın halini hatrını sorsun ama her şeyin fazlası zarar
olduğu gibi buda sıkar insanı evli bir çiftsiniz özeliniz olur k.validenin
duymaması gereken bir şey olur.Hiç sevmem böyle mırş mırş ana oğul ilişkilerini
Peki k.valideniz evliliğinize ve size müdahale eder mi?
İşte aslında eş insanın en yakın arkadaşı olacak hep bunu bilir,söylerim.
Annedir,günde 5 defa da konuşulsa sorgulamam ama benim bilmediklerimi anneyle paylaşmasına üzülürdüm.
Bence aile olduğunuzu,kırıldığınızı anlatın.
İnşallah yoluna girer.
evett baya bayaaa anneciiiii
ayyy uyuzz olmakta haklısınnnn
Tamam annedir sever baglı olur da her gün de her şeyi anlatmak bana normal gelmiyor.
yani kadın olsa anlarım ama erkeğin böyle her olayı anlatması falan ne kötü alıştırmış annesi
benimki genelde konuşma işlerini eve gelmeden hallediyorçünkü kv uzun konuşmayı sever ama ben rahatsız olmuyorum çünkü eşim herşeyi anlatmaz muhabbet için arar konuşur benimde hoşuma gitmez evimin içinde olanların anlatılması hoş ne anlatıcakki yedik içtik falan filan bizden pek konu çıkmıyor
Annesidir, saygı duymaktan baska yapabilecegınız birsey yok.
Daha dogrusu yapan cok, ama hic etik bir davranıs degil.
Basarılar
vayy bir de öyle mi diyor :)))
off nedir bu analarından çektiklerimiz derdimi deştiiin benimkide şu aralar öyle daraldım valaha ya sen ne güzel fazla takmıyosun bizimki okadar aramıyo çünki dibimizde onun yerine bahçeye çıkarız gelir bi tane taburesi var koyar oturur tam dibimize
Aslında kaynana geline örnek olmalı bence. Otuz yıllık evliliği var. Kim bilir neler yaşamış görmüştür. Gelinine örnek olmalı. Geliniyle yarışa girmemeli diye düşünüyorum. Yani bir ara ben mutfaktayken sürekli arkamda dikilip izliyor bakim sen mi güzel yapıyorsun ben mi diyordu. En sonunda dedim ki anne tabiki sen güzel yapıyorsun otuz yıldır yemek yapanla yeni yemek yapmaya başlayan bir mi dedim. Bi de açmadı konuyu. Ama hep nedense oğlu burda açlıktan ölüyormuş gibi davranırtakmamak gerekiyor çünkü kendi içine attığın sıkıntı yaptığınla kalıyorsun. İşte başarmaya çalışıyorum bende takmama işini
inşalah başarabilirsin sanırım yeni evlisin ama kayınvalidemi anlatsam destan olur dünya ile hiç bir görüşü fikri bilgisi olmayan ama bi okadar ukala bi okadar meraklı anlatılmaz yaşanır birisiya gün 24 saat ve abartmıyorum 25 saat konuşan birisi bi insan bukadarmı boş ve çok konuşur arkadaşım eminim senin kv çok çok iyidir valla eşim çok arıyor demişsin ne biliyim tırstım yani
Destansı kaynana :) Evet çevremde benimkinden çok daha kötülerini duydum cidden. ama evlilik iki kişilik sanıyordum değilmiş üç kişilikmiş :) Geçen yaz evlendim. Çok yeniyiz daha ilerleyen yıllarda bir şeyler oturur diye bekliyorum. Yani inşallah öyle olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?