- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 183
- 163
- 42
- Konu Sahibi monalisa76
-
Kimse izlemedi mi yeni bolumu. kaydirigubbakcemile2
bu hafta yokmu bulamadim..
ya bunlarda ne ara veriyorlar zaten 2 hafta oynamadi sonra 2 hafta oynadi simdi yine yok türkiyede böyle birsey olsaydi herkes ayaga kalkardi..bir ayidirda house yok iyi bari unumuyorlar en son ne oldugunu
Bu arada Bree nasıl olur da birden kapıdan giren o cins çocuğu içeri aldı onu anlamadım...Belli bir bit yeniği olacağı, insan demez mi sana ne oğlumun ne yaptığından karışma diye, işi ele geçirmeyi mi planlıyor ne yapıyorsa, hep de tekinsiz bir tip dadanıyor hemen
Yeni bolumu izleyen var mi kizlar?
Bu bolumde ortaya cikiyor canim oglanin kim oldugu. zemuszemus
Angie'nin da basi buyuk belaya girecek. bilmiyorumkismile
Yeni bolumu izleyen var mi kizlar?
Bu bolumde ortaya cikiyor canim oglanin kim oldugu. zemuszemus
Angie'nin da basi buyuk belaya girecek. bilmiyorumkismile
kızlar nerden takip ediyorsunuz diziyi?ben cnbc-e den izliyordum ama dün akşam yoktu sanırım
Şükür izleyebildim...
Sam'in Andrew ile hafiften bir rekabeti olduğu belliydi de sebebi cidden mânidarmış. Peki bakalım iyi niyetinde samimi mi, yoksa Bree'ye zarar vermeye kalkar mı onu merak ettim.
Gaby de boş mu bulundu nedir, komşu kadına öttü bir güzel. Gerçi meseleyi nerden bilsin o da var da, büyük bir sırları olduğunu bilirken daha temkinli olabilirdi. Bakalım uçaktaki konuşmadan sonra bu itirafta bulunabilecek mi..
Angie yine kaçmaz sanırım, olay orada bir şekilde iyiye ya da kötüye bağlanır.
Bu arada Rus kız da iyi uyanık çıktı ha, zavallı Lynette, bakalım nasıl baş edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?