Desperate housewives

ya ne cok ara var anlamadım gitti 15 ne kadar bekleyecegiz bakalım
linet ve toma bayılıyorummmm

Bende izledim, Katherine yolun diger tarafina gecmeye niyetli anlasildi. kaydirigubbakcemile3
Bu Tom da cok patavatsiz ya, ama cok guluyorum ona.
Ayrica Danny simdi ne yapmaya gitti ben birtek orasini anlamadim.
Susan'da her bolum gulduruyor beni, yazik Mike'i ne hale soktu. :roflol::roflol:

bende dannyi anlayamadim...kostur kostur gitti
lynet & tom susan & mike ciftlerine bayiliyorum cok komikler..
lynet cok güzel rol yapiyor..bebegi kaybetmesinde,daha önceki firtinada cidden gercekci yapiyor rollerini

ızledim ben de.Catherine aradığı mutluluğu gene Susan sayesinde bulacak desenize :))) Daha önce Susan'ın eski kocasıyla yaşadı, şimdi de striptizci arkadaşı ile bir durumlar olacak.Kadın Susan'ın evinde yaşayanlara ayrı bir ilgisi var, önce Susan'ın evinde yaşıyorlar, sonra Catherine'e taşınıyorlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Danny New York'a koştur koştur gitti, annesi çılgına dönecek bence.

Ben de katılıyorum Lynette süper rol yapıyor zaten kendisi daha önce Altın Küreye aday olmuştu yanılmıyorsam.

Ben de izledim sonunda..

Bu bölüm biraz daha durgun geldi bana, gay çiftten kumral olanı çok şirin, oyuncak bebek gibi:) çocuk odasına da bayıldım

Katherine evin boş kalacağını görünce birden hayatının aşkını kaçırıyor olabileceği fark etti galiba..

Bu arada Bree nasıl olur da birden kapıdan giren o cins çocuğu içeri aldı onu anlamadım...Belli bir bit yeniği olacağı, insan demez mi sana ne oğlumun ne yaptığından karışma diye, işi ele geçirmeyi mi planlıyor ne yapıyorsa, hep de tekinsiz bir tip dadanıyor hemen

İtalyan karı-kocaya da sinir oluyorum ya, ilk başlarda kadın iyiydi ama onların işi de sıktı, ne olduğunu bir anlatsalar eski heyecanını yitirdi artık.

bu hafta yokmu bulamadim..
ya bunlarda ne ara veriyorlar zaten 2 hafta oynamadi sonra 2 hafta oynadi simdi yine yok türkiyede böyle birsey olsaydi herkes ayaga kalkardi..bir ayidirda house yok iyi bari unumuyorlar en son ne oldugunu

bu hafta yokmu bulamadim..
ya bunlarda ne ara veriyorlar zaten 2 hafta oynamadi sonra 2 hafta oynadi simdi yine yok türkiyede böyle birsey olsaydi herkes ayaga kalkardi..bir ayidirda house yok iyi bari unumuyorlar en son ne oldugunu

Oscar töreni varken asla yeni bölüm olmaz.

Yeni bolumu izleyen var mi kizlar?

Bu bolumde ortaya cikiyor canim oglanin kim oldugu. zemuszemus
Angie'nin da basi buyuk belaya girecek. bilmiyorumkismile

Yeni bolumu izleyen var mi kizlar?

Bu bolumde ortaya cikiyor canim oglanin kim oldugu. zemuszemus
Angie'nin da basi buyuk belaya girecek. bilmiyorumkismile

Şükür izleyebildim...

Sam'in Andrew ile hafiften bir rekabeti olduğu belliydi de sebebi cidden mânidarmış. Peki bakalım iyi niyetinde samimi mi, yoksa Bree'ye zarar vermeye kalkar mı onu merak ettim.

Gaby de boş mu bulundu nedir, komşu kadına öttü bir güzel. Gerçi meseleyi nerden bilsin o da var da, büyük bir sırları olduğunu bilirken daha temkinli olabilirdi. Bakalım uçaktaki konuşmadan sonra bu itirafta bulunabilecek mi..

Angie yine kaçmaz sanırım, olay orada bir şekilde iyiye ya da kötüye bağlanır.

Bu arada Rus kız da iyi uyanık çıktı ha, zavallı Lynette, bakalım nasıl baş edecek.

ben de izledim, izlemeyenler varsa diye yorum yazmak istemedim hemen ama madem izleyenler artıyor kaydirigubbakcemile5

Gaby biraz cadı gerçekten de ama bence çok tatlı oynuyor karakterini.Neticede iyi bir insan.
En başından beri ben Breeye alışamadım, Sam de patron değil anne bulmaya gelmiş gerçekten fairviewe.ben ilk bölümlerini izlemiyordum o yüzden fotoğrafa bakınca ne olduğunu anlamadım ilk başta sonra anlaşıldı tabifisfisfis
Angie ayvayı yiyecek bir şekilde bundan önce o hemşireden bir mucize eseri kurtulmuştu.
Rus kız gerçekten fena yani, Lynette oyacak onun gözünü bence, o pabuç bırakmaz böyle şeylere.

en son bölümü izleyen var mı? Rus gelinin yaptığı çok fenaydı.Ben olsam oğlum o kararları alsa, o kadar sessiz kalamazdım.
Gaby ve Susan da bir alemdiler ama sonunda büyüklük gene birinde kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…