- Konu Sahibi monalisa76
-
en son bölümü izleyen var mı? Rus gelinin yaptığı çok fenaydı.Ben olsam oğlum o kararları alsa, o kadar sessiz kalamazdım.
Gaby ve Susan da bir alemdiler ama sonunda büyüklük gene birinde kaldı...
Akşam da bakmıştım, 18. bölüm yüklenmemiş daha takip ettiğim siteye, şimdi de yok. O rus hatunun ne yaptığını merak ettim şimdi, dur bulmaya çalışayım yeni bölümü, umarım diğer online dizi sitelerine düşmüştür..
en son bölümü izleyen var mı? Rus gelinin yaptığı çok fenaydı.Ben olsam oğlum o kararları alsa, o kadar sessiz kalamazdım.
Gaby ve Susan da bir alemdiler ama sonunda büyüklük gene birinde kaldı...
Bende cok guldum Gaby ve Suzan'a kaydirigubbakcemile3
Su salak komsuya da sinir oldum gitti adami aradi ne oldu sanki adam oldurdu galiba onu.
Rus'u da bi kasik suda bogazim geliyor izledikce. alsanaalsanasmile
Öldürdü tabi, hatun kiminle dans ettiğinin farkında değilmiş anlaşılan..
Ve MJ'in olgunluğuna bittim, çok tatlıydı Gaby ile konuşurken opuyorumnanaktan
O rus hatunun icabına nasıl bakacak Lynette, en çok onu merak ediyorum...
Bende cok guldum Gaby ve Suzan'a kaydirigubbakcemile3
Su salak komsuya da sinir oldum gitti adami aradi ne oldu sanki adam oldurdu galiba onu.
Rus'u da bi kasik suda bogazim geliyor izledikce. alsanaalsanasmile
O salak komşu aç gözlülüğünün bedelini ödedi.İtalyanın kocasına acıdım birden, sonuçta öz oğlu değil ama öz oğlundan artık bir farkı yok, o adam sahneye çıkıp oğlundan onu koparacak diye nasıl korktu.
Bence Lynette Rus kızı sınırdışı ettirecek, immigration office e haber verir kaydirigubbakcemile3
Canim zaten gelecek hafta evlenecekler, nasil sinir disi edecek ki o durumda.
O rusta epey bir uyanik cikti zilli. alsanaalsanasmile
Bu hafta yeni bölüm yokmuş, yeni bölüm nisan ayında ama tarihi belli değilakannehir
bizim okul (universiteler) 2 hafta tatil oldu,belki sezon bölümleri kisa oldugu icin sezon finali mayis-haziran ayina denk gelsin diye böyle aralar veriyor olabilirler..
Di mi Hurrem? 18 Nisan a kadar bekleyeceğiz.
Onlar bir bölüm verene kadar ben dört sezon Nip/Tuck izledim, hıh :umursamaz:
nip-tuck bitti mi? bir ara ben izliyordum ama iyice enteresan olaylar olmaya başlamıştı.bir ara bakayım dedim ne oluyor ne bitiyor anlamadım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?