Desperate housewives

en son bölümü izleyen var mı? Rus gelinin yaptığı çok fenaydı.Ben olsam oğlum o kararları alsa, o kadar sessiz kalamazdım.
Gaby ve Susan da bir alemdiler ama sonunda büyüklük gene birinde kaldı...

Akşam da bakmıştım, 18. bölüm yüklenmemiş daha takip ettiğim siteye, şimdi de yok. O rus hatunun ne yaptığını merak ettim şimdi, dur bulmaya çalışayım yeni bölümü, umarım diğer online dizi sitelerine düşmüştür..

anladım cnm, ben tvden izledim.birazdan kesin düşer online sitelere.

en son bölümü izleyen var mı? Rus gelinin yaptığı çok fenaydı.Ben olsam oğlum o kararları alsa, o kadar sessiz kalamazdım.
Gaby ve Susan da bir alemdiler ama sonunda büyüklük gene birinde kaldı...

Bende cok guldum Gaby ve Suzan'a kaydirigubbakcemile3
Su salak komsuya da sinir oldum gitti adami aradi ne oldu sanki adam oldurdu galiba onu.

Rus'u da bi kasik suda bogazim geliyor izledikce. alsanaalsanasmile

Su salak komsuya da sinir oldum gitti adami aradi ne oldu sanki adam oldurdu galiba onu.

Öldürdü tabi, hatun kiminle dans ettiğinin farkında değilmiş anlaşılan..

Ve MJ'in olgunluğuna bittim, çok tatlıydı Gaby ile konuşurken opuyorumnanaktan

O rus hatunun icabına nasıl bakacak Lynette, en çok onu merak ediyorum...

O salak komşu aç gözlülüğünün bedelini ödedi.İtalyanın kocasına acıdım birden, sonuçta öz oğlu değil ama öz oğlundan artık bir farkı yok, o adam sahneye çıkıp oğlundan onu koparacak diye nasıl korktu.

Bence Lynette Rus kızı sınırdışı ettirecek, immigration office e haber verir kaydirigubbakcemile3

Canim zaten gelecek hafta evlenecekler, nasil sinir disi edecek ki o durumda.
O rusta epey bir uyanik cikti zilli. alsanaalsanasmile

Canim zaten gelecek hafta evlenecekler, nasil sinir disi edecek ki o durumda.
O rusta epey bir uyanik cikti zilli. alsanaalsanasmile

Belki green card almak için evleniyor vs. diye isimsiz bir ihbarda bulunabilir, beklerim ben o mahalleden.Bir kere Susan, Kanadalı sevgilisyle evlenecekti de ihbar etmişti Catherine adamı, tam evlenmeden önce yakalamışlardı gerçi onun vize sorunu çıkmıştı.Belki de hiçbiri olmaz, dizide striptizciden sonra mahallede yeni bir sarışın fırtınası eser kaydirigubbakcemile3

bizim okul (universiteler) 2 hafta tatil oldu,belki sezon bölümleri kisa oldugu icin sezon finali mayis-haziran ayina denk gelsin diye böyle aralar veriyor olabilirler..

bizim okul (universiteler) 2 hafta tatil oldu,belki sezon bölümleri kisa oldugu icin sezon finali mayis-haziran ayina denk gelsin diye böyle aralar veriyor olabilirler..

evet olabilirler.Türkiyedekiler gibi ağır çalışmıyorlar ki, TRde dizi bir hafta ara verse izleyiciler çok kızıyor.Lost'a Flashforward'a baksanıza, hele Lost nerdeyse 1 sene ara verdi de başladı.Böylece diziyi uzun tutuyorlar.

nip-tuck bitti mi? bir ara ben izliyordum ama iyice enteresan olaylar olmaya başlamıştı.bir ara bakayım dedim ne oluyor ne bitiyor anlamadım kaydirigubbakcemile3

Ben tee ne zaman televizyondan izliyordum ama bir yerden sonra ucunu kaçırmıştım. Şimdi hem arşivliyor, hem izliyorum bir taraftan, en baştan aldım, dördüncü sezondayım. Yedinci sezon sondu diye biliyorum :a015:

Çarpıklıklar o kadar hızla genişliyor ve başka abukluklar doğuruyor ki; iki bölüm izlemesen üçüncüyü anlamazsın valla, herkes ayrı manyak. delikafadulden

90210'un da yeni bolumleri basladi ona seviniyorum baya ara vermislerdi.
Bende Desperate Housewives'in yeni bolumunu bekliyorum oyle.

Kimse izlemedi mi yeni bölümü?

Lynette yaptığı gene yapacağını, fakat sonunda katilin kim olduğuna şaşıracaksınız!

pek üstünde durulmayan bir karakteri seçmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…