Deste Katina

canım çok sağol ben birde eşimle ilgili konuşmak istiyordum msj atsam bakabilirmisin

Sevgili Gölge çiçeği,

Sizin sorununuz ne biliyor musunuz?

Olağan şeyleri biraz fazla abartıyorsunuz..Aldatılmıyorsunuz..Adam evinden işine işinden evine..E daha ne olsun günümüz şartlarında...Maddi sıkıntılara da çok takılmayın...Şükür herşeyin ilacıdır unutmayın...Hoşçakalın :)

bana da bakabilir misn?

Sevgili Hande,
Bu kadar kahretme kendine..Olanlardan sorumlu olan sen değilsin,kendini suçlama ...Sahip olamayacağını düşündüğün herşey var ya aslında senin avcunun içinde ama bakarken uçar gider diye korkuyor ve bakamıyorsun... Cesaret et,burcuna yakışır şekilde...Hadi bakalım...Güzellikler seninle ...Hoşçakal.

:))) çok sağol son olarak bebek konusundada bişi dersen sevincem biraz abarttığımın farkındayım ama işte elimde değil...

ben bu sayfayı nasıl gözden kaçırmışım
dreamlive banada bakabilirmisin rica etsem adım sibel 24 mayıs 1986 doğumluyum...

Sevgili Sibel,
Sen istediğini yaparsan ne der el..Bırak ne derlerse desinler..Sen mutluluğunu erteleme...Kim ne der düşünme..Eğer bu kadar önemli ise başkaları bakkala manava kasapa falan da sor bi anket düzenle...İşin şakası bir yana...Eğer sen keyif aldığın işleri yapamıyorsan keyif almadıklarından başarı bekleme...Aşk bulanık görünüyor ne o ?Güvenemiyor musun? :) Haklısın güven saklandı ve bulmak zor..Fakat kendine güvenirsen göreceksin bak neleri değiştirecek ne kadar sevineceksin..2012 dönüm noktan olsun ..E haydii...Adım at kendini mutlu et..Gülümse..:) Hoşçakal.

çok teşekkür ederim :)

ağzına yüreğine sağlık tatlım
bide sana bi msj atsam özel bakabilir misin zahmet olmazsa..

ağzına sağlık yüreğine sağlık çok teşekkürler

tşk ederim bakımın için dreamlive..fakat adalet ile ilgili bir haber beklemiyorum..kendinizi sınadıgınızı söylediginiz için size söylemek istedim..tekrar bakabilirmisiniz acaba dreamlive..tşkler

Sevgili Rojda ,
Bu noktaların anlamını anlayabilmiş değilim...Ancak şunu söyleyebilirim ki sabrınız yok denecek kadar az...Sabrı öğrendiğinizde sizinle tekrar görüşelim...Hoşçakalın..

hayır yanlış anlşıldım galiba.önce buraya yazdım bilgilerimi sonra sayfanın başını okuyunca özel mesaj atarsanız daha iyi olur demişsiniz.özel mesaj atınca buraya yazdığımı sildim.nasıl olsa ordan görür,buraya gerek kalmaz diye düşündüm.sabırla alakası yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…