canım çok sağol ben birde eşimle ilgili konuşmak istiyordum msj atsam bakabilirmisin
bana da bakabilir misn?
Sevgili Gölge çiçeği,
Sizin sorununuz ne biliyor musunuz?
Olağan şeyleri biraz fazla abartıyorsunuz..Aldatılmıyorsunuz..Adam evinden işine işinden evine..E daha ne olsun günümüz şartlarında...Maddi sıkıntılara da çok takılmayın...Şükür herşeyin ilacıdır unutmayın...Hoşçakalın :)
ben bu sayfayı nasıl gözden kaçırmışım
dreamlive banada bakabilirmisin rica etsem adım sibel 24 mayıs 1986 doğumluyum...
Sevgili Now,
İnatçı Now...Ne var bu kadar inat edecek?Birazcık olsun ılımlı olamaz mısın?
Anneni biraz üzmüşsün mesela...Senin iyiliğin için çırpınıyor , hep destekçin..Ama kırılmış..Ona sarılıp gönlünü almaya ne dersin?
Bir telefon et ve ona ne kadar sevdiğini söyle..Aranızdaki bağı daha da kuvvetlendirecektir...Müjdeyi de verelim,
Sevdiklerinle güzel bi ömür seni bekliyor ,kapında hatta...Artık açsan da içeri girse mutluluk ...Hoşçakal.
Benim sıram geçti miii
Sevgili Sibel,
Sen istediğini yaparsan ne der el..Bırak ne derlerse desinler..Sen mutluluğunu erteleme...Kim ne der düşünme..Eğer bu kadar önemli ise başkaları bakkala manava kasapa falan da sor bi anket düzenle...İşin şakası bir yana...Eğer sen keyif aldığın işleri yapamıyorsan keyif almadıklarından başarı bekleme...Aşk bulanık görünüyor ne o ?Güvenemiyor musun? :) Haklısın güven saklandı ve bulmak zor..Fakat kendine güvenirsen göreceksin bak neleri değiştirecek ne kadar sevineceksin..2012 dönüm noktan olsun ..E haydii...Adım at kendini mutlu et..Gülümse..:) Hoşçakal.
ağzına yüreğine sağlık tatlım
bide sana bi msj atsam özel bakabilir misin zahmet olmazsa..
Özel bakım için hazır olduğumu sanmıyorum ...Kendimi geliştirdikten sonra inşallah...:) Hoşçakal
sevgili ketenhelva,
evlenebileceğin en mükemmel adamla evlenmişsin...seni düşünmekten çalışamadığını söyledi mi hiç..:) ben söyleyeyim o halde...çok tartışmalı dönemler geçirmiş bitme eşiğine bile gelmişsiniz ama hepsi geride artık...önüne bak ve yuvanın tadını çıkar..hoşçakal.
hüzünlü yengeç ,bırak hüznü sayfaları bi kontrol ediver...
Sevgili İSTBUL,
Şuanda bir haber beklediğini görmekteyim ve beklediğin haber geliyor müjdesini vereyim ..Peki ne haberi bu bakalım...Adalet !
Evet hakkın olanı kaybettiğini geri kazanmak ,adaletin senden yana olmasıyla ilgili haklılığını anlatan bir haber...Sen doğru yolu seçmiş ve hayatın için doğru bir karar vermişsin...Şansın açık görünüyor...
Hoşçakal...
Şanslı günler...
Sevgili Rojda ,
Bu noktaların anlamını anlayabilmiş değilim...Ancak şunu söyleyebilirim ki sabrınız yok denecek kadar az...Sabrı öğrendiğinizde sizinle tekrar görüşelim...Hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?