sagol canım yarısı dgruu soylekıı gorecek gununu polıtıkası dogru ama hıc egosu yuksek bırı dglımdırr....
anne destegı cokk dogruuu teşekkur ederımm
çok teşekkürler yorumun ve ilgilendiğin için ağzına ve yüreğine sağlık arkadaşım....
Sevgili Füsun,
Nerede senin gülen gözlerin..Gören feri sönmüş bu ne hal diyor...Canını sıkan nedir ki bu kadar?
Aslında o kadar çözülmez değil soruların sadece yanlış cevap verip yeni bir soruya sebep oluyorsun...Adaletle ilgili bir işin görünüyor ve bu çözülecek hak senden yana olacak.Korkularından kurtulursan göreceksin ki şans hep seninle fakat sen onu yanlış kullanıyorsun...
Hoşçakal.
merhabalar,
isteyenlere bakım yapabilirim... Adınız/d.tarihiniz ve burcunuzu yazın soruya gerek yoktur... özel mesajla gönderirseniz bilgilerinizi çok daha iyi olur..
Not:kendimi geliştirmek amaçlı yapacağım...
Canım sağol adaletle ilgili yarın mahkemem var ve kazancam inşallah,ağzına sağlık...
çok saol çok teşekkür ederim...
sevgili hanımlar,
sizden dinlenmek için müsade etsem daha sonra da kaldığım yerden devam etsem nasıl olur.bugün çok fazla bakım yaptım ve bütün enerjim tükendi...müsadenizi istiyorum ...hoşçakalın...
Sen inanmazsan gücüne ben birşey yapamam ki, yapman gereken önce inanmak...Hoşçakal...
Sevgili Özden,
Genel olarak gördüğüm sende de mevcut ...Nedense kendini çok yorgun ve huzursuz hissediyorsun..Çünkü bir takım kararsızlıklar yaşamış ve yanlış kararlar almışsın...Sivri ve eleştirmen yapıya sahip olman nedeniyle insanlar sırf kendilerini savunmak adına seni kırabiliyor...Bu tavrından vazgeçmelisin.Şüphe duyduğun şeylerden emin olacağın bir döneme giriyorsun ,hadi gözün aydın bir de aşk itirafı alacaksın..Ancak kolay bir aşk olmayacak 3. şahıslar sürekli tepenizde olacak dikkatli olmanızda fayda var..Hoşçakal...
özge 09.07.1982 yengeç
teşekkürler..
esra 12,12,1987 yay evliliğm nasıl devam etcek iş durumum ne olcak bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?