Deste Katina

............................................................................

Son düzenleme:

Canım sağol adaletle ilgili yarın mahkemem var ve kazancam inşallah,ağzına sağlık...

Sevgili hanımlar,
Sizden dinlenmek için müsade etsem daha sonra da kaldığım yerden devam etsem nasıl olur.Bugün çok fazla bakım yaptım ve bütün enerjim tükendi...Müsadenizi istiyorum ...Hoşçakalın...

teşekkür ederim...evet inanılmaz kararsızlıklar yaşıyorum

merhaba öncelikle baktığın için tşk.ederim..
aşk hayatımı sorucaktım onunla ilgili bişeyler söylersen sevinirim..bekarım ve yaş kemale ericek..evlilik yokmu yine..
beyaz atlı prensimle ne zaman karşılaşacam:)
adım yasemin 05.10.1977 terazi şimdiden teşekkür ederim..

hale 29.12.1986 oğlak
Selçuk 01.05.1984, boğa burcu aynı ipte mi yürümeye çalışacağız yorumlarsan çok sevinirim.

Sevgili Hanımlar,
Görmekteyim ki yapılan bakımlarını kontrol etmeyip sıra ihlali yapanlar var..Evet merak ediyor olabilirsiniz fakat yazdıklarımı okumanızda yarar var...Çünkü sorularınız yazdıklarımda gizlidir...
İkinci kez soru yönelterek ilk kez bakım yaptıracakların haklarına giriyor haksızlık ediyorsunuz..Lütfen anlayışlı olunuz...
Bu şekilde giderse bakım yapmayacağımı üzülerek belirtmek isterim.Hoşçakalın..

esra 12,12,1987 yay evliliğm nasıl devam etcek iş durumum ne olcak bakarmısınız

Sevgili Esra,
Meraklı kişiliğiniz sizi hiç zora sokmuyor mu? Hala bu tavrınızın üzerine gidiyorsunuz ve sabırsız davranıyorsunuz..Çok evhamlı yapınız yüzünden de acı çekiyorsunuz..Bırakın şu gereksiz paniği maazallah panikatak olacaksınız!

Bilhassa soru sormayın diye yazdım fakat söylediğim anlaşılmamış olsa gerek...
Evliliğiniz fal ile orantılı değildir...Nasıl devam ettirmek isterseniz ipler elinizdedir..Fakat buradaki tavrınız evinizde de aynıysa üzülerek söylemeliyim ki hayatın hiç bir alanında mutlu olamazsınız...Hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…