............................................................................
merhaba öncelikle baktığın için tşk.ederim..
aşk hayatımı sorucaktım onunla ilgili bişeyler söylersen sevinirim..bekarım ve yaş kemale ericek..evlilik yokmu yine..
beyaz atlı prensimle ne zaman karşılaşacam:)
adım yasemin 05.10.1977 terazi şimdiden teşekkür ederim..
hale 29.12.1986 oğlak
Selçuk 01.05.1984, boğa burcu aynı ipte mi yürümeye çalışacağız yorumlarsan çok sevinirim.
özelden mesaj atmıştım ama bana bakmamışsınnbakabilirmisin acaba
Begüm 04.12.1987 yay ...Teşekkür ederim:)
merhaba mümkünse bana da bakar mısınız?
tuğba 1989 oğlak teşekkür ederim
dreamlive ban da bakar mısın
Sevgili Tryamour,
Merakını giderir mi bilmem ama yakın zamanda yaşadığın bir olay seni baya düşündürüyor acaba ne olacak acaba ne yapıyor acaba geldi mi gelecek mi sevdi mi başkası mı var...?
Nereye kadar peki?
Ne zamana kadar bu sorularla devam edeceksin?Ben söyleyeyim bu merakını yenmezsen beyin aşırı yüklenmekten iflas edecek..SAkin olmayı dene...
Çünkü sonuç kartım diyor ki;
Huzura erecek ve herşey çok güzel olacak ...Sadece biraz sabır...
Sevgili Gölgeçiçeği,
İlk kart uyarı olarak açıldı ve sırlarını kimseyle paylaşmamanı söyledi.Dost bildiklerinin arkandan kuyu kazmaması için dikkatli olmalı ve gözünü dört açmalısın..Çünkü yakınında bulunan dırdırcı bir bayanın arkandan konuşarak herkesi birbirine kattığını ve bir çok güzelliklerin hayatına girmesini engellediğini görmekteyim.Bütün sıkıntılara son vermek için bir adım atmanız gerekiyor,çünkü bütün sorunları bitirebilecek kapasite sizde var..E ışık da var o halde açın gözünüzü olmaz mı...Aşk anlamında da kazanımlar sizi bekliyor,gözyaşlarınız artık mutluluktan akacakmış hakettiğiniz mutluluğa erme zamanı gelmiş...Hoşçakalın...
selamlar bana da baka bilirmisinız?
1985 boğa nagihan
teşekkür ederim
Dreamlive banaeda bakarmısın tatlım canım doğum tarihim 8 mayıs 1983 canım evliyim eşimin doğum tarhi 27 ağustos 1981
Aaayyy cidden mii... Çoookkk sevindim.Çok sağoolll canıımmm.
Aynen dediğin gibi durum. Acaba acaba acaba deyip duruyorum. Kafayı yicem artık.
İnşallah mutlu sona ulaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?