Deste Katina

Sevgili Yasemin,
Gerçekten Yusufu bulmak istiyorsa Züleyha olmayı öğrenecek...Hoşçakal...

hale 29.12.1986 oğlak
Selçuk 01.05.1984, boğa burcu aynı ipte mi yürümeye çalışacağız yorumlarsan çok sevinirim.

Sevgili Hale ,
Çok zor bi ikilisiniz ...Şartlarınız gerçekten çok zor...Ama fedakarlık edip boğanın kaprisleri altında ezilmeyi kabul ederim diyorsanız buyrun yürümeye devam edin..Hoşçakalın..

Begüm 04.12.1987 yay ...Teşekkür ederim:)

Sevgili Begüm,
Nedir bu hal böyle?
Emeklerinin karşılığını almanın vakti gelmiş yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin ...Ama bu kadar yakınken zafere pes etmişsin..Yakışıyor mu sana ? Topla kendini hemen ve zaferlerinin tadını çıkar...

Sevgili Tryamour,
Merakını giderir mi bilmem ama yakın zamanda yaşadığın bir olay seni baya düşündürüyor acaba ne olacak acaba ne yapıyor acaba geldi mi gelecek mi sevdi mi başkası mı var...?
Nereye kadar peki?

Ne zamana kadar bu sorularla devam edeceksin?Ben söyleyeyim bu merakını yenmezsen beyin aşırı yüklenmekten iflas edecek..SAkin olmayı dene...
Çünkü sonuç kartım diyor ki;
Huzura erecek ve herşey çok güzel olacak ...Sadece biraz sabır...

Sevgili İSTBUL,
Şuanda bir haber beklediğini görmekteyim ve beklediğin haber geliyor müjdesini vereyim ..Peki ne haberi bu bakalım...Adalet !
Evet hakkın olanı kaybettiğini geri kazanmak ,adaletin senden yana olmasıyla ilgili haklılığını anlatan bir haber...Sen doğru yolu seçmiş ve hayatın için doğru bir karar vermişsin...Şansın açık görünüyor...
Hoşçakal...
Şanslı günler...

eski sayfalarını okumamış oldugumdan dolayı soru yazdım öle panik diilimdir ama anlayamadım 2 tutam laf sokmuşun sadece ben pek yorum alamadım

Sevgili Gölgeçiçeği,

İlk kart uyarı olarak açıldı ve sırlarını kimseyle paylaşmamanı söyledi.Dost bildiklerinin arkandan kuyu kazmaması için dikkatli olmalı ve gözünü dört açmalısın..Çünkü yakınında bulunan dırdırcı bir bayanın arkandan konuşarak herkesi birbirine kattığını ve bir çok güzelliklerin hayatına girmesini engellediğini görmekteyim.Bütün sıkıntılara son vermek için bir adım atmanız gerekiyor,çünkü bütün sorunları bitirebilecek kapasite sizde var..E ışık da var o halde açın gözünüzü olmaz mı...Aşk anlamında da kazanımlar sizi bekliyor,gözyaşlarınız artık mutluluktan akacakmış hakettiğiniz mutluluğa erme zamanı gelmiş...Hoşçakalın...

Son düzenleme:
Dreamlive banaeda bakarmısın tatlım canım doğum tarihim 8 mayıs 1983 canım evliyim eşimin doğum tarhi 27 ağustos 1981

merhaba mümkünse bana da bakar mısınız?

tuğba 1989 oğlak teşekkür ederim

Sevgili Tuğba,
Görmekteyim ki birçok pişmanlık ve yas içindesin.Sebep olarak da hırsın ve egon görünmekte.Olacak pek çok güzel olayı engellemiş ve güzellikleri reddetmişsin.Yoğun bir yürek yaran var ve keşkelerle dolu bir yaşamdan kurtulmanın yollarını arıyorsun.
Ancak sana söylemeliyim ki;
Keşkelerinin sahibi de seni seviyor ve sana dönecek.
Az kalmış,ha gayret ..Biraz sabır...
Hoşçakal.

Aaayyy cidden mii... Çoookkk sevindim. Çok sağoolll canıımmm.
Aynen dediğin gibi durum. Acaba acaba acaba deyip duruyorum. Kafayı yicem artık.
İnşallah mutlu sona ulaşırım.

canım çok sağol ben birde eşimle ilgili konuşmak istiyordum msj atsam bakabilirmisin

selamlar bana da baka bilirmisinız?

1985 boğa nagihan

teşekkür ederim

Sevgili Nagihan,
İlk çektiğim kart en güzeliydi ardından açmadım...
Şuanki durumun ne olursa olsun,her koşulda güzellikler seni bulacak..
Güç,yetki,iktidar ,mutluluk,başarı... Hepsi...

Sen de inanmayı ihmal etme olur mu...Hoşçakal.

Dreamlive banaeda bakarmısın tatlım canım doğum tarihim 8 mayıs 1983 canım evliyim eşimin doğum tarhi 27 ağustos 1981

Sevgili Ketenhelva,
Evlenebileceğin en mükemmel adamla evlenmişsin...Seni düşünmekten çalışamadığını söyledi mi hiç..:) Ben söyleyeyim o halde...Çok tartışmalı dönemler geçirmiş bitme eşiğine bile gelmişsiniz ama hepsi geride artık...Önüne bak ve yuvanın tadını çıkar..Hoşçakal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…