canım bana da bakar mısın
elif 20.04.1992 koç burcuyum :)
Özel msj atmıştı dun gece ama bana da bakarsanız sevinirim.teşekkürler
Adım:Ayfer
D.Tarihi:15/07/1986
Burcum:Yengeç
Adım: Nilgün
Doğum Tarihim:12.08.1983
Burcum: Aslan
Eğer gerekliyse;
Eşim:Hakan
Doğum Tarihi : 16.09.1978
Burcu:Başak
Lütfen benim için de yorum yapabilir misin?
Şimdiden çok tşk ederim...
Banada bakarmısınız lutfen.. özel mesaj atamıyorum..
ismim: tarum
d.tarihi:02.07.1986
burcu:yengeç
Sevgili Tarum,
Sağlam bir dost kazığı görünüyor,acısını atamamış sarsılmışsın...Ancak unutma ki ; bu senin için iyi bi tecrübe olmuş ve daha temkinli olmaya aday olmuşsun...
Hayatında güzel değişiklikler görünüyor fakat bazı insanlar acı çekmeyi aşk edinmiştir kendine ya hep bi şüpheyle bakarlar..Şüphecisin ve gelişecek güzel olaylara sırf şüphelerin nedeniyle kayıtsız kalman muhtemeldir...Seni mutlu edeceğine inandığın her fırsatı değerlendir..Soğukkanlılığını sûkutunu muhafaza et... Mucizeli günler...
Hoşçakal...
teşekkür ediyorumm..
Sevgili Büşra,
Hayatında olanı biteni seyrederek ,burcunun duygusallık ve hayalperestlik özelliğine tam zıt olarak mantıksal yaklaşmaya çalışıyorsun...
Fakat duygu karmaşası içerisinde olduğunu ve kararsızlıklarını görmekteyim... Eklem ağrıların olabilir bu sıralar sıkı giyinmelisin...Çok çabuk hasta olan bir yapın var... Güçsüz değilsin ama doğru kullanmayan birisin...
Bir barışma,biraraya gelme gibi bir olayın var ve uzun bir vade geçmiş aradan..
İş alanında da bir gelişme ve büyüme görünmekte...
Umarım sorunlar çözülür ve tasarladıkların gerçek olur...Mucizeli günler,Hoşçakal...
Sevgili Handan,
Nereye kadar sabırlı olacaksın bilmiyorum...Ne çocukların senin istediğin gibi davranıyor ne de seni anlamasını beklediğin insanlar seni anlıyor...Tam birşeyler yoluna girecekken bir bakıyorsun kaset başa sarıyor... Vazgeç düzeltme çabalarından...Üzülüyorsun,sen bırak oluruna ..Kim ne yaparsa yapsın... Eğer sen uyum sağlar ve beklentilerini sıfıra indirirsen mutlu olacaksın...Sen elinden geleni ve üzerine düşeni fazlasıyla yaptın..Bırak artık emeklerinin karşılığı gelsin...Taşınma isteği ,yer değiştirme ya da rolleri değiştirme olabilir bir durum muhtemeldir..Birazcık bencillik edin olur mu...Hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?