Deste Katina

Adım: Nilgün
Doğum Tarihim:12.08.1983
Burcum: Aslan

Eğer gerekliyse;
Eşim:Hakan
Doğum Tarihi : 16.09.1978
Burcu:Başak

Lütfen benim için de yorum yapabilir misin?
Şimdiden çok tşk ederim...

canım bana da bakar mısın
elif 20.04.1992 koç burcuyum :)

Sevgili Elif,
Şüpheci,cesur,inatçı bir yapın var ve istediğin her şeyi elde etme enerjisine sahipsin...Çok aydınlık bir geleceğinin olduğunu söyleyebilirim ...Yakın zamanda bir kalabalığa gireceksin ve çok mutlu olacağın gelişmeler olacak...
Bunun yanı sıra kaybettiğin aşkın tekrar gündeme geleceği ve kazanılacağı görünmekte.Fakat bu noktada sana çok önemli bir rol düşmekte...
İlerlemeli sabit kalmamalısın...Hiç birşey çöktürmemeli ve küstürmemeli seni..
Hoşçakal...

Adım:Ayfer
D.Tarihi:15/07/1986
Burcum:Yengeç

Sevgili Ayfer,
Ne sıkıntın var böyle içimi afakanlar bastı... Baş ağrısı çekiyorsun! Çünkü gereksiz herşeyi kafaya takıyorsun...
İlerlemen birşeyler yapmalısın ..Işığı göremiyorsun,gölgeyle yetiniyorsun...Hadi biraz cesaret ...Göreceksin parlayacaksın...
Hoşçakal...

Adım: Nilgün
Doğum Tarihim:12.08.1983
Burcum: Aslan

Eğer gerekliyse;
Eşim:Hakan
Doğum Tarihi : 16.09.1978
Burcu:Başak

Lütfen benim için de yorum yapabilir misin?
Şimdiden çok tşk ederim...

Sevgili Nilgün,
Çok fazla sınanmış çok fazla olaylar geçirmiş aşkınız ama zafer elde etmiş ve kopmamışsınız birbirinizden ..Ancak aşk gerçekse dış etkenler daha fazla bağlar çiftleri...İstediğin insanla evlendin...Zor dönemler geçirdin...Şimdi eşinlesin.Peki neden hala mutsuzsun?
Belki de sana yapma etme diyenler zaman zaman haklı çıkıyorlardır değil mi...
Ama merak etme.Eğer uyumu sağlamaya çalışır ve fedakarlığa devam edersen kötü şansı iyiye çevirebilirsin...Aslında iyi şans ve kötü şans yoktur ..Şans tektir, ya iyi kullanırsın ya kötü...Hep iyi kullanman dileğiyle..
Hoşçakal..

Sevgili Buket,
Bir erkeğin dönüşünü beklemekte olduğunu görmekteyim ve bununla ilgili seninle bir iletişime geçilecek fakat bu doğrudan değil bi bayan aracı ile yapılacak...
Maddi manevi şansının döneceği bir dönemdesin ,isteklerini gerçekleştirmek için adım atmanın tam zamanıdır...
Hoşçakal...

Banada bakarmısınız lutfen.. özel mesaj atamıyorum..
ismim: tarum
d.tarihi:02.07.1986
burcu:yengeç

Banada bakarmısınız lutfen.. özel mesaj atamıyorum..
ismim: tarum
d.tarihi:02.07.1986
burcu:yengeç

Sevgili Tarum,
Sağlam bir dost kazığı görünüyor,acısını atamamış sarsılmışsın...Ancak unutma ki ; bu senin için iyi bi tecrübe olmuş ve daha temkinli olmaya aday olmuşsun...
Hayatında güzel değişiklikler görünüyor fakat bazı insanlar acı çekmeyi aşk edinmiştir kendine ya hep bi şüpheyle bakarlar..Şüphecisin ve gelişecek güzel olaylara sırf şüphelerin nedeniyle kayıtsız kalman muhtemeldir...Seni mutlu edeceğine inandığın her fırsatı değerlendir..Soğukkanlılığını sûkutunu muhafaza et... Mucizeli günler...
Hoşçakal...

Son düzenleme:

teşekkür ediyorumm..

Sevgili Büşra,
Hayatında olanı biteni seyrederek ,burcunun duygusallık ve hayalperestlik özelliğine tam zıt olarak mantıksal yaklaşmaya çalışıyorsun...
Fakat duygu karmaşası içerisinde olduğunu ve kararsızlıklarını görmekteyim... Eklem ağrıların olabilir bu sıralar sıkı giyinmelisin...Çok çabuk hasta olan bir yapın var... Güçsüz değilsin ama doğru kullanmayan birisin...
Bir barışma,biraraya gelme gibi bir olayın var ve uzun bir vade geçmiş aradan..
İş alanında da bir gelişme ve büyüme görünmekte...
Umarım sorunlar çözülür ve tasarladıkların gerçek olur...Mucizeli günler,Hoşçakal...

Sevgili Handan,
Nereye kadar sabırlı olacaksın bilmiyorum...Ne çocukların senin istediğin gibi davranıyor ne de seni anlamasını beklediğin insanlar seni anlıyor...Tam birşeyler yoluna girecekken bir bakıyorsun kaset başa sarıyor... Vazgeç düzeltme çabalarından...Üzülüyorsun,sen bırak oluruna ..Kim ne yaparsa yapsın... Eğer sen uyum sağlar ve beklentilerini sıfıra indirirsen mutlu olacaksın...Sen elinden geleni ve üzerine düşeni fazlasıyla yaptın..Bırak artık emeklerinin karşılığı gelsin...Taşınma isteği ,yer değiştirme ya da rolleri değiştirme olabilir bir durum muhtemeldir..Birazcık bencillik edin olur mu...Hoşçakalın..

ah canim tesekkür ederim

Teşekkürler ediyorum sağolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…