- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
aah canım memurum ben öyle bir imkanım olsa bir dakika durmam. ama senelerce uğraştım kadro için.Bimer e şikayette bulundugumuzda malesef ki sikayet edeninde adi soyadi kuruma gönderiliyor yani memuriyette böyle.
özel sektorde nasildir bilmiyorum ama.
Dua edin sabredin ben de böyle biseye maruz kalip isten ayrildim.Cunku beni istifa ettirene kadar ugrasmisti.Hatta mudure sikayet ettim ki kadini biliyorlardi mudur bana madem o ugrasior seninle sende onunla ugras dedi bana. Bunu diyen müdür benim icin hicbiseydir allah hepinizi nasil biliyorsa öyle yapsin dedim istifa ettim. Ama hala ahım var o kadina allah iki yakasini bir araya getirmesin!Bana ne mi oldu ordan sonra bikac ay sonra cok cok cok guzel bir iş buldum hemde işkurdan torpilsiz!fabrikaya sigortam işlesin die üretim diye basvurdum alindim 1 ay sonra beni ofise aldilar meslegimde acıkvarmiş ofiste.mavi yakadan beyaz yaka oldum.Yaklasik 2 yil calistim ve hemen hemen 2 yilda 5 6 kere zam aldim abartmiyorum.sonra biri ile tanistim akademisyendi isimi birakmam gerekiyordu mudurume söyledigimde okadar üzuldu ki yapma ne olur dedi dönene kadar yerine kimse almam ben burda oldugum surece geri dondugunde birlikte calisiriz ins. dedi.1 elemanim isten ayriliyor 2 kisi yerine almamiz gerekiyor dedi. Uzulerek ayrildik ama aklima geldikcek o isyerimi arkadaslarimi mudurmu cok özluyor ve guzel hatirliyorum. allah bana cok sukur guzel bi kapi acti o nemrut kadindan sonra.aklimda geldikce beddua ediyorum!
Allah seninde yardimcin olsun.Cok iyi dusun taşin.Huzurun geri gelmeyecekse ayril ordan arkadasim.hastalanmaya deymez.
ne memurusun iftira atarsa atsın kanıtlanır sen eminsen kendinden yada konuşun üst seviyelerinizlemesleğimi çok seviyorum korkuyorum da bu kadar temiz çalışırken iftiraya kurban gitmekten. her türlü saldırır daha da üstüme gelir. memuriyetimle oynarsa
tayin hakkıma daha var ne yazık ki.Memursan iş degisikli yani kurum degisikligi falan olmaz mi?
ben eminim kendimden de üst amirler çok sever hani al gülüm ver gülüm çaresizim.ne memurusun iftira atarsa atsın kanıtlanır sen eminsen kendinden yada konuşun üst seviyelerinizle
ben memurum zaten çıkaramaz beni.Şöyle; normalde raporlu olan bir işçi işten çıkarılamaz.Çıkarılırsa ihbar süreni geçirirsen o zaman anlaşmayı tek taraflı fesh edip sadece tazminatını ödeyip gönderir...
Ne tedavisi görüyorsunuz?
ayy hiç birşey anlamadım amirin seviyorsa bi güzellik yapsınlar o zamanben eminim kendimden de üst amirler çok sever hani al gülüm ver gülüm çaresizim.
onu bilmiyordum, o zaman daha kolay işiniz...ben memurum zaten çıkaramaz beni.
iş değiştirmem söz konusu değil.
Bende devlet memuruyum ebeyim hastnde çalışıyodum o dönem nöbet listelerinde usulsüzlük yapılıyodu sorumlu hemşire sevdigi kişiye 6 nöbet yazarken bana ve bi arkadaşa daha 8'9 ar nöbet geliyodu ben 7 ay listelerin dökümünü çıkartıp verdim herşey ortadaydı sonra tayinimi saglık ocagna yaptırdık biz kurtuldum ordandevlet memuruyum ve şu ortamda açıkçası korkuyorum. somut örnek delil olarak ne verdiniz.
Sonuç alabildin mi?şikayetten sonra amirin ve sorumlunun tavrı nasıl oldu?.Bende devlet memuruyum ebeyim hastnde çalışıyodum o dönem nöbet listelerinde usulsüzlük yapılıyodu sorumlu hemşire sevdigi kişiye 6 nöbet yazarken bana ve bi arkadaşa daha 8'9 ar nöbet geliyodu ben 7 ay listelerin dökümünü çıkartıp verdim herşey ortadaydı sonra tayinimi saglık ocagna yaptırdık biz kurtuldum ordan
Ben sonucunu falan beklemedim canım zaten çok yüz göz olmuştum dedigm gibi saglık ocagna geçtim hemen TSM deyim şuan bimer oldugu için yazılı savunmasını istemişlerdir muhtemelenSonuç alabildin mi?şikayetten sonra amirin ve sorumlunun tavrı nasıl oldu?.
Ben de hemşireyim.Sağlıkta ne çok oluyor bu haksızlıklar ya.
en büyük şansınız kağıt üstünde kanıtlamak. benim emirler hep sözlü oluyor. ama artıkher şeyi kaydedeceğim.Bende devlet memuruyum ebeyim hastnde çalışıyodum o dönem nöbet listelerinde usulsüzlük yapılıyodu sorumlu hemşire sevdigi kişiye 6 nöbet yazarken bana ve bi arkadaşa daha 8'9 ar nöbet geliyodu ben 7 ay listelerin dökümünü çıkartıp verdim herşey ortadaydı sonra tayinimi saglık ocagna yaptırdık biz kurtuldum ordan
bu yolu da düşünüyorum. gerçekten mahvoldum ya.Eğer psikolojik tedavi görüyorsanız ve raporunuz varsa dava açmayı da düşünüyorsanız bunu davada kullanabilirsiniz.
piskolojik sağlığımdan ettiler diye..
sebebi malum. son zamanlarda çok yıprandım. özgüven sorunum mobbingle çok doğru orantılı cok haklısınız.Ya bu arada yorumları okudumda bi yorumda memuriyetimle oynanır diye korkuyorum demişsin digerinde de ben memurum işten atamazlar demişsin bence sen memuriyeti tam bilmiyosun aç 657 nin özlük haklarını oku cidden özgüven eksikligin var
Ama o tedavinin o işten sonra olduğu kanıtlanmalı bence.Zaten varmış sorun çıkaran sen misin yoksa deyiverirler adama.bu yolu da düşünüyorum. gerçekten mahvoldum ya.
öncesinde yoktu işer girereken rapor alıyoruz ya.Ama o tedavinin o işten sonra olduğu kanıtlanmalı bence.Zaten varmış sorun çıkaran sen misin yoksa deyiverirler adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?