- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
BİMER'e şikayet ederekmerhaba kk üyeleri. son zamanlarda çok zor günler geçiriyorum. iş yerinde aşırı derece de baskıya yani modern adıyla mobbinge maruz kalıyorum. iş değiştirmem söz konusu değil. aşırı derece de çalışkanım da. ama ne yaparsam yapayım olmuyor. her şey torpille ve adam kayırmacayla yürüyor. yalakalık yapamam asla ama hiçbir zaman somurtkan verilen emre itiraz eden biri de olmadım. sen yaparsın sen halledersin deyip her türlü işler üzerime yıkılıyor. sırf beni nedensiz yere sevmediği için şahsi duygusunu işine yansıtıyor amirim. ama sikayet etme gibi bir imkanım da yok. kimse arkanızda durmuyor elleri kolları uzunsa bir de.
ciddi anlam da psikolojim bozuldu. daha dün ağlayarak dönüyordum ki kaza yapacaktım . rapor hiç almam ama ciddi bir sağlık sorunum var ve mecburen hafta da bir kez alıyorum ki bu bir aylığına olan bir durum. ki hiç rapor almadıgım seneler bilirim. onu da telafi ediyorum. ama resmen öl banane tavrı yuzunden hayattan soğudum. doktoruma tedavi olmak istemediğimi söyledim. rapor almaya devam edersem eminim ki başıma işler açılacak. sizler mobbingle nasıl baş ediyorsunuz ya da ettiniz?
Yapan bir tanıdık amirini ezdi diye ceza yedi. neymiş amirin bir üstüne en üste çıkana kadar etmeliymişssin.BİMER'e şikayet ederek
3 senedir allah a havale ediyor ve susuyorum. isyan asla etmedim. yaptıkları yanına kar kalsa da rabbimin bir bildigi vardır diyorum.Allah kolaylik versin. Acil şifalar dilerim.
Size zorluk cikaranlar için ise keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyorum.
yani rapor almaya devam mı etmeliyim. çok çaresiz ve bitik durumdayım. özgüven kalmadı.Nasıl mı ? Sen ruh sağlığını korumaya devam edeceksin.Bu konuda en ufak koz vermeyeceksin...
eninde sonunda o işe döneceğim ve verdikleri tepki beni psikolojikmen tüketiyor. korkuyorum aman bana dokunmasın diye hiç bir şey yapmıyorum. lavaboya gitmem bile sorun o kadar diyeyim.hastalık varsa tedavi olmak istemiyorum demeniz saçma. iş sağlığınızdan daha mı önemli.
Evet hiyerarşi var bende şikayet ettim üst birime sonuç alamadıgm için bimere yazdım isimsiz yazamazsın çekinme arkadaşm bilen bilsin adını wala amirse amir büyük balık küçük balıgı yiyemez dişini göstermelisinYapan bir tanıdık amirini ezdi diye ceza yedi. neymiş amirin bir üstüne en üste çıkana kadar etmeliymişssin.
ayrıca bimer e isimsiz yazsam da valilikten kimin olduğunu öğrenir. somut bir örnek istiyorlar. tanık ve ses kaydı gibi.
devlet memuruyum ve şu ortamda açıkçası korkuyorum. somut örnek delil olarak ne verdiniz.Evet hiyerarşi var bende şikayet ettim üst birime sonuç alamadıgm için bimere yazdım isimsiz yazamazsın çekinme arkadaşm bilen bilsin adını wala amirse amir büyük balık küçük balıgı yiyemez dişini göstermelisin
memurum ben. 3 senedir böyle uyku uyuyamaz oldum stresten bazen tüm gün lokma yemiyorum bazen deli gibi yemek yiorum. huzur falan kalmadı. her şeye ağlıyorum. doktorum depresyon dedi.Özelde mi çalışıyorsun....
Bimere kuralınca şikayet ozaman en üstünden başlayarak.Bimere şikayet edecem bunlar son bulmazsa desen.
Çıkarılma durumuna göre tabi..
Of ya nerde insan hakları mobbing merkezi kurulmalı.Bence hakkını ara.Böyle depresyona kadar gider...Bir iş bukadar mutsuz etmemli bir insanı.Benim de vardı .Bayağı bekledim bir üstüme birkaç defa söyledim.Bimere şikayer edeceğimi ima ettim..Sonra halloldu.
mesleğimi çok seviyorum korkuyorum da bu kadar temiz çalışırken iftiraya kurban gitmekten. her türlü saldırır daha da üstüme gelir. memuriyetimle oynarsakim ne derse desin sağlık gittimi yerine gelmiyor maalesef o yüzden önce sağlığınız işiniz en son planda kalsın
tedavinizi neden yarım bırakıyorsunuz ki ? işinizmi önemli olan yoksa siz mi ?
ya öyle ki hiç konuşmuyor kimse yokken laf edip gidiyor. ve çok yalancıTanıklarım var mı?Ama şahit olmazlar.Delil topla.Ses kaydı yapmayı dene.
yani rapor almaya devam mı etmeliyim. çok çaresiz ve bitik durumdayım. özgüven kalmadı.
mesleğimi çok seviyorum korkuyorum da bu kadar temiz çalışırken iftiraya kurban gitmekten. her türlü saldırır daha da üstüme gelir. memuriyetimle oynarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?