• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğe ihtiyacım var sizlerden :'(

Bilmiyomki42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
19
11
88
3 yıllık bi ilişkin vardı,geçen hafta ayrılmak istedi önce ara verelim gorusmeyelim dedi ama ben fazla üstüne gittim iyice delirdi. Ve ayrildik bana çok agir konuştu bu zamana kadar da öyle ilk bi buçuk sene beni kaybetmekten korkar kiyamazdi ama sonrasında bi kez ayrilalim dedi ben peşinden gittim affet dedim ve süreklidevami geldi. DDusundukce ayrilmanin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama canim da çok yaniyor. Onsuz hayata alisamayacak gibi hissediyorum bidaha sevemeyecekmis gibi bi yandan onu istiyorum ama kalbim kirik sosyal paylasim sitelerinden silmiyor da beni ne yapmak istiyor bilmiyorum ama elimden geleni yaptim bagirdi sessiz kaldim kendimi hep haksiz gösterdim çok sevdim ama beni kaybetmekten korkmuyorum ona bensizligi hic tattirmadim simdi sonsuza dek kalsin diyorum ama canim yaniyor ne yapacagimi bilmiyorum.

egosunu iyice sisirmissin... Sen simdi sil onu heryerden sana bi kac hafta ulasamasin kendini geriye cek... Zaten sen silince mutlaka bi korku basacaktir ona.. Kendine de bu Arada oyalanack biseyler bul zor oluyo ama geciyo merak etme onsuz da nefes alabiliyosun

sen sil onu bu kadar üstüne düşme pişman olup hatasını anlayıp geri dönebilir bu kadar seven birini kaybettiği için kendi üzülsün zamanla geçer bir yıl sonra belkide başka biri için üzülüp mutlu olucaksın belli olmaz

Evet fazlasiyla egosunu şişirdim tutamadım kendimi ama artık tutuyorum beni kaybetmekten korkmayan biri için kendimi harap etmemeliyim. Onu başkasıyla gördümmü naparım diye aklıma geliyor ama dusunmemeye calışıyorum

sen sil onu bu kadar üstüne düşme pişman olup hatasını anlayıp geri dönebilir bu kadar seven birini kaybettiği için kendi üzülsün zamanla geçer bir yıl sonra belkide başka biri için üzülüp mutlu olucaksın belli olmaz
egosunu iyice sisirmissin... Sen simdi sil onu heryerden sana bi kac hafta ulasamasin kendini geriye cek... Zaten sen silince mutlaka bi korku basacaktir ona.. Kendine de bu Arada oyalanack biseyler bul zor oluyo ama geciyo merak etme onsuz da nefes alabiliyosun

Arkadaslara katiliyorum. Sen sil ve engelle bakalim pacalari tutussun....

Back
X