- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
Kötülüğü dokunmamış diyenlere;
Benim hakkımda komşularıma ayrı bana ayrı konuştu. İşine geldiğindede elalemin iyisinden kendi kötün iyidir diyip beni kucaklıdı. Ben bir hastalık geçirdim geçen yıl hastalığımın nedeni doğum kontrol hapı çıktı. Kuzenim gitti komşular sülalem dahil kilodan hasta olmuş diye yaydı. Benim eşim namaz kılmıyor diye seninki cumaya bayram namazına gidiyormu bari o kadarını yapıyormu dedi. Çocuğum ne zaman ona göndersem çocuğum hep ağlayarak döndü neden annecim dediğimde bana vurdu dedi. bunlar bence aramı soğutmak ve bana inada yapılmış hareketlerin sonucunda soğuk durmamın nedenidir. Biri sizi sizin başınıza kötü birşey geldiğinde aramıyorsa bir geçmiş olsun demek için ama kendinde iyi birşey olduğunda arayıp müjde veriyorsa ben bu işte fesatlık görürüm. Oradaki tabak boş falan laflarım yani bakamayacak durumda olupta üçüncüye bile bile lades demektir. Gelip bir insan size akşamları sadece çorba içebiliyoruz diyip ağlanırsa sizde tabiki yaptğınızdan gönderirsiniz değilmi? Ben kıskandığımı zaten söylüyorum. Evet kıskandım ya sizin biri karşınıza çıkıp aman sende bir tutturamadın bebeği benim eşim üzerime ceket atsa gebe kalıyorum demesinden alınmazmısınız allah aşkına..
Tabakları boş göndermesi 3.çocuğa bakamayacak mı demek oluyor?
Allah nasip etmiş ki hamile kalmış. Rızkını da verecek demek ki. Sizin de bakabilecek bir durumunuz var ama 2.yi nasip etmiyor.
Size ne spiralle mi hamile kalmış çıkarıp da mı hamile kalmış? Hem aklı veriyorsunuz hem rahatsız oluyorsunuz...
Sen tutturamadın,ben ceketini üstüme atsa hamile kalıyorum diye söylemesinde de birşey yok bence. Sizin fesatlığınızın yanında lafı bile olmaz...
Umarım destek olabilmişimdir size.