- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
İlk bebeğime beşinci ayda gebe kaldım ben kendi sülalemden daha beş ay denenmesine rağmen bak bak olmuyor olsaydı çocuk olurdu şimdiye fısıltıları çıkmaya başladı. Hadi ilkini dahada büyütüyorum dedim. İkinciyi istediler. Hastalık geçirdim. Doktor bebeği yasakladı bu dönem bu sefer aa bak yazık hasta bebeği olmuyor dediler. Doktor bebeği serbest bıraktı bu sefer eşim uzak işe gitti. 15 günde bir eve ancak gelebildi. O bitti şimdi yurtdışına gitti. Daha öncede aynı ülkeden savaş çıktı zor döndü. Yüreğim ağzımda bekledim. Biliyorum ben eşimle konuşabilsem kimseyle eşimle konuştuğum kadar samimi konuşamıyorum. O zaman rahatlayacağım. Her zaman internetleri olmuyor ancak haftada 1-2 konuşabiliyoruz. Şimdi yine üzerime gelinecek. Bak millet üçüncüğyü yaptı sen daha tek diye. Şuraya derdimi açayım dedim. Olmadı ondanda kıskanç kötü fesat damgası yedim daha ne olsun ..
E güzel arkadaşım konuyu şöyle açsan o kadar destek alırsın ki. Bu sıkıntılı zamanlarında seni yalnız bırakıp eşin gitmeli miydi diye sorgularız. Elalemin ağzına neden laf veriyorlar diye sorgularız. Çocuk olmuyor mu laflarını diyen kv ise onu eleştiririz. Cahillikle suçlarız. Senin dertlerin bunlarken kuzeninle ilgili neden başlık açarsın ki? Sen çok dolmuşsun canın sıkılmış belli. Babamın da saçları azdır onunla da kellikle ilgili espriler yaparlar çok alınmaz annem. Yani moralin yüksek olsa bunlar cidden takmayacağın şeyler. Umarım eşinle bir an önce kavuşursun.