• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğe İhtiyacım Var :(

Milletin nasıl hamile kaldığına kadar peşine düşüyorsanız bilin ki gariplik sizde.

Madem bu kadar rahatsızsınız görüşmeyin olsun bitsin.

Hem size mi soracaklardı çocuk yapıp yapmayacaklarını?

ben seni anlıyorum sen bebeksahibi olamadığın için onların normal lafları bile iğneli geliyo sanaama yanlış düşünüyosun psikolojin
bozulmuş malesef ayrıca allah şifa versin sana inşallah seninde olur zaten bi tane varmış bide hiç olmayanları düşün

Tam olarak hangi konuda destege ihtiyaciniz var, kuzeninizin gebeligini kiskanma konusunda mi

insanız hepimiz anlıyorum seni, zaten sende yazmışssın kıskandım diye. laf sokmaları çoksa ben olsam ona onun tarzıyla konuşurum. iyi hoş hamilesin, Allah güzel kader nasip etsinde siz ikiye zor bakıyosunuz,üç çoğuğa nasıl bakıcaksınız. derim rahatlarım biraz. ee doğruda madem durumları iyi deil. o Allah rızkını veriri der. ee hayat sizin hayatınız de çekil kenara.

yaw runkli gerçekten çok ilginç bir karaktersin.. yazmayayım diyorum ama duramıyorum da :27:

bizim anlamadığımız; evet senin dediğin gibi spiralle hamile kalmış olsa ne olacak? ne olmasını bekliyorsun yani? aldırsın mı? senden af mı dilesin? boşansın mı? ölsün mü? yok yani varsayalım ki anlaşıldı eeee sonra ne olacak? ne geçecek senin eline? sen bizden neyin tesellisini istiyorsun? yani, evet runki, kuzenin seni kıskanıyor o çocuk senin hakkındı desek (töbe haşa) moralin yerine mi gelecek?

senin farklı sıkıntıların var runki, acısını kuzeninden ve onun doğmamış bebeğinden çıkartma.. 8 sayfa oldu ama bir tek anlamayan ben miyim diye düşünmeye başlayacaktım ki kimse ne istediğini anlamamış.. ne istiyorsun runki? :51:

Ben daha önce samimi değildim. Daha sonra komşu olunca birde üzerine samimi olmaya başladık. Hiçbir konu yokken zaten baştan laf sokmalarla beni yeteri kadar irite etti. Boşansın, ölsün ya bir kul bir kula bunları dilemez. Ben fazla taktığımı biliyorum. Takmama sebebte sürekli beni hayatına sokarak kendinden örnekler vererek bana dokundurmaları. Sizden sadece takmamı hafifletici cümleler bekledim. Anlatamadımmı bunu?

♥gözyaşı♥;32931828 .!.:
Sorunlu olan kuzeniniz değil, sizsiniz..
Verdiğiniz üç kuruşluk şeyleri laf ediyorsunuz.
Kuzeniniz için hem parası yok deyip hem boş gelen tabakları vurguluyorsunuz..
Karşılıklı iyilik yapacaksanız, yada yaptığınız iyilikleri böyle ortaya vuracaksanız yapmayın daha hayırlı..
Ayrıca eşinizinde sizden aşağı kalır yanı yok..
Millet sizin poşetlerinizi niye takip etsin, sanki çok mühim..
Kuzeniniz size hiç bir şey yapmamış ama siz onun arkasından çok fena lafını yapıyorsunuz.
Ve ciddi anlamda kıskanıyorsunuz...
Hem olacak olan çocuklarından size ne?
Sizin olmuyor diye kendi ailesi içinde çocuk yaparken sizden izin mi alacaktı?
Demek ki kadıncağız bebek istiyormuş, bunun nisbetle ne alakası var?
Bir de özel hayatını araştırmaya kalkıyorsunuz...
Yazık..

Arkadaşım ben birine bir laf soksam akşamına kafama dank eder ya ben bu insana bu lafı nasıl soktum ne hale düşürdüm diye oradaki tabak boş gönderme peynir olayıda durumlarına dikkat çekmek içindi yoksa ne demek helali hoş olsun. En yakınım eşim benim anlattığım ve gördüğü kadarıyla olanları söylüyor. Kendini benim yerime koy sana sürekli laf sokan ama hiçbirşeydende geri aklmayan biriyle ne kadar geçinirsin. Kıskandım evet kabul ediyorum. Çünki akabinde bana dönecek laf millet üçüncüyü yaptı sen tek diyecekler. Çocuğum olmuyor değil buna ayrıca dikkat çekeyim. Ben şuan nörolojik rahatsızım tedavi görüyorum ve yasak ayrıca eşim zaten yurtdışında..

eğer o laf ediyor/laf yapıştırıyor huyu kötüyse kocanıza kel imasında bulunmasına neden kızıyorsunuzki? bizde bunu demek istiyoruz. fesatsa eğer fesat insanın fesatlık yapmasına
kötüyse, kötülük yapmasına
neden şaşırıyorsun ki?

parası yok ama hava atan (böyle çok insan var) biriyse yıllardır neden şaşırıyorsun ki?

boşuna kendini üzüyorsun, muhattap olma, oluyorsan söylediklerini dinleme

Bende para yoksa yoktur yokken gidip çoluğumun çocuğumun boğazından kesip şu kazağı aldım bu botu aldım da yapmam. Sırf millete gösteriş olsun diye. Aramı uzattım ama ben arkadaşı umursamadıkça dahada küplere binip biriktirip biriktirip çakıyor lafları bunuda anlamadım.

arkadasim siz birbirinize asiri takmissiniz. o seni kiskaniyor sen onu. bende laf sokan insanlari hic sevmem cok gereksiz bulurum böyle seyleri. haklisin sana her firsatta laf sokuyor ve amacinada ulasiyor. sendede böyle davranmasi nefret olusturmus herseyi gözüne batar olmus. yaptigin iyilikleri bile anlatir hala gelmissin. bir silkelen arkadasim herkezin hayat sartlari farkli oydu suydu buydu aldi vermedi hileydi vs. nerelere gitmissin asiri bir takinti olusmus sende. sen kendi hayatini düzenlemeye calis canim 2. cocugunda hayirlisiysa olsun, herseyin hayirlisi olsun diye dua edelim, bunlar nasip kismet canim, sen birseylerle ugras kafani dagit ve kendi hayatina odaklan

İçimdekilere o kadar iyi tercüman olmuşsunuz teşekkür ederim. Evet ben bu sebebten ya ben bu insana bu kadar iyilik yapıyorum neden dönüp dönüp bana takıyor durumundayım.

Madem samimi değilsin ne diye regl tarihine kadar paylaşıyorsun?

Eşin de senden farksız insanların onun aldığı poşetlere baktığını nereden çıkarıyor ,elinde poşet olmadığında koşma sesi duymuyor muymuş?

Milletin hamile kalmasında seni yıkan ne?

Sen ablanla, eşinle, buradaki herkesle kadının dedikodusunu yap fitne fesat kıskanç o olsun.

Hadi be oradan. :51:

Siz baştan okudunuzmu konuyu bence en baştaki uzun yazımı bile okusanız neden samimisin diye sormazdınız ki orada yazıyor samimiyeti kopardığım. Eşimde eğiliyor konuya sürekli beni üzmesinden laf sokmasından muzdarip adam özellikle dikkat kesiliyor ne yapsın beni kıskanıyor demedim sürekli laf sokma yarışında neden bu laf sokma samimiyeti koparmama rağmen diyorum.

Ayrıca ben size söyleyeyim sondaki cümleniz hiç hiç hoş değilll..

sizin zaten bir çocuğunuz yok mu? hadi çocuğunuz olmasa derim ki hassas, yanlış anlıyor. ne var ki kadının söylediğinde. ayrıca verdiğiniz peyniri, aldığınız tabağı saymanız çok ayıp bir şey. :19:

Artık ben bu soruya kaç kere cevap verdim bilemiyorum. Verdiklerimi saymıyorum. Ben ona iyi davranırken yanında olurken neden bana sürekli laf sokma çabasında samimiyetide bozmama rağmen bunu anlamıyorum.

Sizdeki ilişki silsilesi çok garip geldi bana açıkçası.Siz nasıl biriyle içli dışlı oluyorsunuz ki(isterse akrabanız olsun.)zaten baştan beri haz etmiyormuşsunuz,bu kişi ne garip çıkarımları olan ve ne kadar basit duruşu olan biri.kuzeninizdi sanırım.

ikincisi,siz ne kadar tuhaf bir akıl veriyor ve buraya yazıyorsunuz bir de....yalan söylemeye teşvik etmişsiniz.hem de evlat sahibi olma konusunda....
bu çocuklar sonra hatap oluyor bakımsızlıktan...bu mahalle arasında elinde salçalı ekmeklerle dolaşan çocuklara üzülüyorum işte bu yüzden...başıboş...

bir diğer tuhaf olan şey ise: sizin verdiğiniz akılla hamile bile kalsa da sizin birinin özelini araştırma eğiliminiz....Ablanız da bir güzel size eşlik edip sorarım demiş...ilginç...:20:

Eğer doktor da Hipokrat yeminini yok sayıp hastasını anlattırsa ona bin katı yazıklar olsun...:50:
bu arada ben kesinlikle karşınızdaki şahsı savunmuyorum.o da az değil belli ki)

kıskanmaktan ziyade İMRENİN...bu daha masum bir duygudur...:

Spirali çıkarttır gebe kal sonra spiralle gebe kaldım demem konusunda espriydi üzerine kallavi kahkaha bile patlattım. Bu kadar basit düşünebileceğini bilemezdim. Allah korusun bu kadar kötü birine imrenmek.

ben seni anlıyorum sen bebeksahibi olamadığın için onların normal lafları bile iğneli geliyo sanaama yanlış düşünüyosun psikolojin
bozulmuş malesef ayrıca allah şifa versin sana inşallah seninde olur zaten bi tane varmış bide hiç olmayanları düşün

Ama düşünün ben reglim geçti diye umutla beklerken sonra regli oluyorum ve o dönem eşimde yurtdışına gidecek gitmeden olsun diye bakıyorum. Karşıma çıkıyor eşim üzerime ceket atsa gebe kalıyorum bu bence hiç normal bir laf değil samimi değilim aramı uzatmışım daha neyin laf sokmasıki buu..

Tam olarak hangi konuda destege ihtiyaciniz var, kuzeninizin gebeligini kiskanma konusunda mi

Evet kıskanma konusunda ve laf sokmasın diye artık aramıda soğuttum gidip gelmiyorum ama en ufak akraba ziyaretinde yine beni ağzına dolayıp türlü yerden laf çarpıtıyor ben nasıl uzak durucam bu kişiden bunu başaramıyorum bir türlü..

ECD75 bak anlayamadık çünki anlaşılacağından korktu bizdeki doktorun erkek olmasını bahane saydı. Başka hastaneye gitti.

Ne tesadüf ben erkeğe açmam anlayışındaki birinin ikinci doğumunu yaptıran takip edende bir erkek doktordu..

Sizin derdinizin ne oldugunu anlamiyorum ya. Tamam kiskaniyorsunuz kadinida, spiralle hamile kaldiysa ne olacak, kalmadiysa ne olacak? Kiskancliktan artik mantikli dusunemiyorsunuz sanirim, bi silkelenip kendinize gelin. Sizin bir evladiniz var zaten, hic olmayanlar, hatta hic doguramayacak olanlar ne yapsin?

Spiralle hamile kaldiysa sanirim cok uzuleceksiniz, akli siz verdiniz ya, kendinizi yiyip bitirirsiniz artik, keske demeseydim, diye.

Birde durumlari kotu, nasil bakacak ucuncuye diyorsunuz, birakinda onuda kadinla kocasi dusunsun, minareyi calan kilifini hazirlarmis, siz dert etmeyin.

Laf sokup duruyor demissin hep.
Laf sokmaktan kastin "uzerime ceketini atsa hamile haliyorum" ya da "esin cumaya gidiyor mu?" gibi laflarsa, bunlar siradan muhabbetler, laf sokmak degil bana kalirsa.
Yani birlikte takilip samimi olmussunuz, insanlar samimi oldugu insana herseyi sorar da soyler de yani, hersey batiyorsa konusmasaydin kendisiyle hic.
Bana kalirsa sen fazla alingan ve hirslisin. Takmissin spirale, gebelige. Onun maddi durumu, aldigi kazak bot, simdi de dogacak cocuk seni ilgilendirmez. Varsa bir sorun kari-koca hallederler. Koca kandirildiysa o da onlarin sorunu. Sen ne diye araya insanlari sokup doktorlarin pesinde ne olmus ne bitmis ogrenmeye kalkiyorsun ki? Uzerine vazife mi? Kusura bakma, herkes haddini, durmasi gerektigi yeri bilecek. Bu kadar baskasinin ozel hayatina burnunu sokma. Hic de sandigin kadar masum degilsin, korkulacak bir insansin bana gore. Arkadan insanlarla anlasip sinsice is cevirmeler filan... O kadin bunlari ogrense, sana ne dese haklidir.
Bunlar takmaman, kiskanmaman icin teselli olmaz bana gore. Daha onceki yorumumdaki gibi kendi icini temizle, iyi niyetini sorgula. Bu kadar fesat olma. Bir de baskasininin acigini arayarak milletin hayatina golge olma, kendi hayatina, kendi isine bak.O zaman dert filan kalmaz.

Herkes ne kadar iyi niyetli!!

Herkes ne kadar dobra yazık bana ya utanmalıyım kendimden yorumları görsen herkes melek kimse kimsenin bebeği sahibi olmasına gıptayla bakmaz imrenmez azda olsa benimde olsa demezmiş meğerse..

Allah'ım ne kadar kötü bir insanım bana aslında laf sokmayan iyiliğimi isteyen (Site ahalisinin yorumu) kuzenimi bile türlü entrikalar çeviren bir şeytan gibi görüyorum.

Ben gideyimde özür dileyeyim bari teyze kızı sen her seferinde beni ağzına sakız ettin ama haklısın bende bir aşalığım sorma ben senin hakkında kötü düşündüm sen ne melekmişsin diyeyim.

Kendinize gelin arkadaşlar ben yeteri kadar kendimdeyim bana türlü medik kötülüğü dokunan insanla arama mesafeyi kor yaşar giderim ben bir öyle bir böyle davranamam..

neden kızıyosun ki insanlara
ilk ben de okuyunca ne kadar kıskanmış teyzesinin kızını dedim
kıskanmak insanın doğasında olan bişey
bide bişeyleri yaparken beklenti içine girme
tabağın boş gelebilir
hayırlı olsun demelisin.. gerektiği kadar da görüşürsün bu kadar basit!!

Back
X