Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw runkli gerçekten çok ilginç bir karaktersin.. yazmayayım diyorum ama duramıyorum da
bizim anlamadığımız; evet senin dediğin gibi spiralle hamile kalmış olsa ne olacak? ne olmasını bekliyorsun yani? aldırsın mı? senden af mı dilesin? boşansın mı? ölsün mü? yok yani varsayalım ki anlaşıldı eeee sonra ne olacak? ne geçecek senin eline? sen bizden neyin tesellisini istiyorsun? yani, evet runki, kuzenin seni kıskanıyor o çocuk senin hakkındı desek (töbe haşa) moralin yerine mi gelecek?
senin farklı sıkıntıların var runki, acısını kuzeninden ve onun doğmamış bebeğinden çıkartma.. 8 sayfa oldu ama bir tek anlamayan ben miyim diye düşünmeye başlayacaktım ki kimse ne istediğini anlamamış.. ne istiyorsun runki?![]()
♥gözyaşı♥;32931828 .!.:Sorunlu olan kuzeniniz değil, sizsiniz..
Verdiğiniz üç kuruşluk şeyleri laf ediyorsunuz.
Kuzeniniz için hem parası yok deyip hem boş gelen tabakları vurguluyorsunuz..
Karşılıklı iyilik yapacaksanız, yada yaptığınız iyilikleri böyle ortaya vuracaksanız yapmayın daha hayırlı..
Ayrıca eşinizinde sizden aşağı kalır yanı yok..
Millet sizin poşetlerinizi niye takip etsin, sanki çok mühim..
Kuzeniniz size hiç bir şey yapmamış ama siz onun arkasından çok fena lafını yapıyorsunuz.
Ve ciddi anlamda kıskanıyorsunuz...
Hem olacak olan çocuklarından size ne?
Sizin olmuyor diye kendi ailesi içinde çocuk yaparken sizden izin mi alacaktı?
Demek ki kadıncağız bebek istiyormuş, bunun nisbetle ne alakası var?
Bir de özel hayatını araştırmaya kalkıyorsunuz...
Yazık..
eğer o laf ediyor/laf yapıştırıyor huyu kötüyse kocanıza kel imasında bulunmasına neden kızıyorsunuzki? bizde bunu demek istiyoruz. fesatsa eğer fesat insanın fesatlık yapmasına
kötüyse, kötülük yapmasına
neden şaşırıyorsun ki?
parası yok ama hava atan (böyle çok insan var) biriyse yıllardır neden şaşırıyorsun ki?
boşuna kendini üzüyorsun, muhattap olma, oluyorsan söylediklerini dinleme
tuhafsınız kusura bakmayın!!!
başkalarının mutluluğundan mutsuz olanlar
https://eksisozluk.com/baskalarinin-mutlulugundan-mutsuz-olanlar--983711
arkadasim siz birbirinize asiri takmissiniz. o seni kiskaniyor sen onu. bende laf sokan insanlari hic sevmem cok gereksiz bulurum böyle seyleri. haklisin sana her firsatta laf sokuyor ve amacinada ulasiyor. sendede böyle davranmasi nefret olusturmus herseyi gözüne batar olmus. yaptigin iyilikleri bile anlatir hala gelmissin. bir silkelen arkadasim herkezin hayat sartlari farkli oydu suydu buydu aldi vermedi hileydi vs. nerelere gitmissin asiri bir takinti olusmus sende. sen kendi hayatini düzenlemeye calis canim 2. cocugunda hayirlisiysa olsun, herseyin hayirlisi olsun diye dua edelim, bunlar nasip kismet canim, sen birseylerle ugras kafani dagit ve kendi hayatina odaklan
Madem samimi değilsin ne diye regl tarihine kadar paylaşıyorsun?
Eşin de senden farksız insanların onun aldığı poşetlere baktığını nereden çıkarıyor ,elinde poşet olmadığında koşma sesi duymuyor muymuş?
Milletin hamile kalmasında seni yıkan ne?
Sen ablanla, eşinle, buradaki herkesle kadının dedikodusunu yap fitne fesat kıskanç o olsun.
Hadi be oradan.![]()
sizin zaten bir çocuğunuz yok mu? hadi çocuğunuz olmasa derim ki hassas, yanlış anlıyor. ne var ki kadının söylediğinde. ayrıca verdiğiniz peyniri, aldığınız tabağı saymanız çok ayıp bir şey.![]()
Sizdeki ilişki silsilesi çok garip geldi bana açıkçası.Siz nasıl biriyle içli dışlı oluyorsunuz ki(isterse akrabanız olsun.)zaten baştan beri haz etmiyormuşsunuz,bu kişi ne garip çıkarımları olan ve ne kadar basit duruşu olan biri.kuzeninizdi sanırım.
ikincisi,siz ne kadar tuhaf bir akıl veriyor ve buraya yazıyorsunuz bir de....yalan söylemeye teşvik etmişsiniz.hem de evlat sahibi olma konusunda....
bu çocuklar sonra hatap oluyor bakımsızlıktan...bu mahalle arasında elinde salçalı ekmeklerle dolaşan çocuklara üzülüyorum işte bu yüzden...başıboş...
bir diğer tuhaf olan şey ise: sizin verdiğiniz akılla hamile bile kalsa da sizin birinin özelini araştırma eğiliminiz....Ablanız da bir güzel size eşlik edip sorarım demiş...ilginç...
Eğer doktor da Hipokrat yeminini yok sayıp hastasını anlattırsa ona bin katı yazıklar olsun...
bu arada ben kesinlikle karşınızdaki şahsı savunmuyorum.o da az değil belli ki)
kıskanmaktan ziyade İMRENİN...bu daha masum bir duygudur...:
ben seni anlıyorum sen bebeksahibi olamadığın için onların normal lafları bile iğneli geliyo sanaama yanlış düşünüyosun psikolojin
bozulmuş malesef ayrıca allah şifa versin sana inşallah seninde olur zaten bi tane varmış bide hiç olmayanları düşün
Tam olarak hangi konuda destege ihtiyaciniz var, kuzeninizin gebeligini kiskanma konusunda mi
ECD75 bak anlayamadık çünki anlaşılacağından korktu bizdeki doktorun erkek olmasını bahane saydı. Başka hastaneye gitti.
Ne tesadüf ben erkeğe açmam anlayışındaki birinin ikinci doğumunu yaptıran takip edende bir erkek doktordu..
Siz konuyu okumamışsınız.. Ne demek iki eşinin çocuğu var bir senin bence okuyun öyle dahil olun konuya
yanlış anlamış olabilirim ama yinede cahilsiniz..ilk defa hamileliği kıskanan birini görüyorum çocuğu olduğu halde bu çok cahilce zaten görümcenin konuşmaları desen ufff