- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
-
Teşekkür ederim annemin tepkisi bile üzdü beni şaka mi yapıyorsun sen kafayimi yedin diyor oysaki mutluyum ben ikiz bebek arabalarına bile bakıyorum bebeler çok ve kucuk diye belkide ikizdirBenimde 27 aylık ve 1 yaşında 2 kızım var. Kısa bir süre sonra üç numarayı düşünüyorum. Olursa benimde 3. Sezeryanım olacak. Bildiğim kadarıyla çok fazla kilo almamak gerekiyormuş peşpeşe hamileliklerde, dikişlerin gerilmemesi için.
Elalem hep konuşur boşver. Bugünlerde pozitif olmaya ihtiyacın var. hayırlı olsun inşallah.
Ben zaten karakter olarak sakın, sabırlı insanım kızım çok çok yaramaz herkesin dilinde böyle çocuk mu olur diye ama ne yapayım kimsenin evine gidip zarar vermiyoruz ya rahat Bi insanım ama ay çocuktur yapar demem dikkat ederim zarar verdirtmem ama düşer kalkar normal karsilarim öyle büyüyecek yaniAllah kolaylık versin ben stres oldum sabırsız birisiyim aşırı hareketli inat bir okadar zeki bir kızım var siz sorun etmiyorsanız bir problem olmaz
Bende öyle düşünüyorum ama insanlar sanki kendileri bakacak dünyan bitmiş senin modundalar bide Bi süre çocuğum olmadı Bi oldu arkası kesilmedi :)Maşallah hayırlı olsun.
Mutlu olun bence çok şanslısınız.
Size niye 3. çocuğu yaptın, bakabilecek misin..? Gibi tuhaf ve saçma sorular soranlara size ne öğünü sizden mi geliyor? 4. yü de yapıcam var mı sıkıntı? Gibi bozan cümleler kurun :) bu insanlar hiç susmaz anacığım susmazz.. Elalem ne der gibi bir cümleyi ilk kim kurduysa ona burdan selamlar:) takmayın kimseyi.. Kime ne ama dimi? :) sağlıkla büyütün evlatlarınızı sevgiler:)Bende öyle düşünüyorum ama insanlar sanki kendileri bakacak dünyan bitmiş senin modundalar bide Bi süre çocuğum olmadı Bi oldu arkası kesilmedi :)
Bizdede günde iki kez çalışır evet bir kurutma lazım nefret ettim şu çamaşır olayından2,5 yaşındakine eylül de kreş ayarla
Bebek gelmeden o okullu çocuk olsun
Küçük Bebek doğduğunda 1,5 yaşında olacak iki Bebek onlara bu ikisine baktığın gibi bakacaksın
Maddi sıkıntı yoksa haftada birkaç yarım gün yardımcı alırsan çok rahatlarsın
Ben tek çocukla dünya çamaşır yıkıyorum 3 küçük çocuk ile o makine durmaz
Haaa yoksa bir de kurutma makinesi alın
Dimi arkadaşa bile gerek yok pespese ne güzel benim sadece bir kardeşim var isterdim çok olsun birde yaşın yakın olması çok güzel değil mi yaaBence çok iyi olur hepsi bir arkadaş gibi büyürler ay keşke benimki de doğsa da bi an önce bi tane de kardeş yapsam bebeğime :) Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin kim ne derse desin dinleme
Ay gerçekten yok biz 3 kardeşiz abim var ben ve kardeşim hepimizin arasında 4 yaş var ve biz hiç kardeş arkadaş gibi olamadık ben isterim ki evladımın yanında bi kardeş olsunDimi arkadaşa bile gerek yok pespese ne güzel benim sadece bir kardeşim var isterdim çok olsun birde yaşın yakın olması çok güzel değil mi yaa
Dimi zaten benim en büyük destekçim eşim o konuda çok şanslıyım evdeyse uyandırmaz bile beni sabahları karınlarını doyurup gerekirse altını bile temizlerSize niye 3. çocuğu yaptın, bakabilecek misin..? Gibi tuhaf ve saçma sorular soranlara size ne öğünü sizden mi geliyor? 4. yü de yapıcam var mı sıkıntı? Gibi bozan cümleler kurun :) bu insanlar hiç susmaz anacığım susmazz.. Elalem ne der gibi bir cümleyi ilk kim kurduysa ona burdan selamlar:) takmayın kimseyi.. Kime ne ama dimi? :) sağlıkla büyütün evlatlarınızı sevgiler:)
Kardeşim benim en iyi Arkadaşm herseyim bu dünyadaAy gerçekten yok biz 3 kardeşiz abim var ben ve kardeşim hepimizin arasında 4 yaş var ve biz hiç kardeş arkadaş gibi olamadık ben isterim ki evladımın yanında bi kardeş olsun
Bizdede günde iki kez çalışır evet bir kurutma lazım nefret ettim şu çamaşır olayından
Öneriler için sagolun Kresi istiyorum ama sonrada kucuk diyorum kendini ifade edemiyor daha ezilir gibime geliyor vicdan yapıyorum
Nasıl peki bahsedermisiniz biraz araları kaç yaşKorunma yonteminiz yanlış. 3.den sonra dikkat edin bari.Ben de 3 sezeryan oldum, doktorumdan 4. için izin bile aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?