- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
-
Haklısınız bunu iyice düşüneceğim onu evden uzaklastirdigimi düşünmez umarımEylül de üç olur yaşı
Ezilmez böyle evde daha pasifize olur iki Bebek ile birlikte
o yaşına uygun etkinlik yapamaz ister istemez abla olmak evin büyüğü olmak zorunda kalır
Sizinle inatlaşmaya vs sebebiyet verebilir
Doğumdan önce başlaması çok önemli. Doğumdan sonra başlarsa düşünür.Haklısınız bunu iyice düşüneceğim onu evden uzaklastirdigimi düşünmez umarım
Korkuyorum pes peşe olması tehlikelimi benim için8-6-1.5 2 ile 3 un arası var ama
Ya ne güzel sosyal hayat bitiyormu peki biz iki bebeyle iyi kötü gezebiliyoruz eşimle bakalım nolacakTam benlik konu :)
Benim doktorum da 3. Ye ne gerek var demişti ama ben 4ledim :). 3. De çok söylendi millet, ama 4. Den sonra artık kimse karışmıyor.
Merak etmeyin benim 4 ü de sezeryan, siz de sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
Dogumlarimi hep memleketimde yaptım yaşadığım yer başka kontrollere burada gideceğim çok sagolun bu aradaOna doktorun karar verir. Aynı doktora git bence.
Allah yardımcınız olsun kolaylık versin. Bence çok güzel başarırsınız. Çok özür dileyerek soruyorum. Korunma yönteminiz neydi.Konum taşınmasinn lütfen başka forumlar okunmuyor çünkü ve benim şuan desteğe ihtiyacım cok
Iki buçuk yaşında minik bir canavar kızım
On aylık akıllı Bi oğlum
Ve yeni öğrendiğim karnımda meleğim var ve olursa üçüncü sezeryanim olacak bu benim için ne kadar riskli korkuyorum meleğime zaten kıyamam
Ilk ogrendimde çok mutluydum şimdi giderek kotulestim galiba aldığım tepkilerden Allah a çok şükür bakabilecek durumdayız maddi açıdan çocuklarıma tek başıma bakıyorum eşimin hakkını yiyemem bu konuda benden daha çok bakar yedirir temizler giydirir ailelerden uzaktayiz kimseden yardım almıyorum
Biseyler söyleyin ard Arda arkadaş gibi ne güzel büyürler canları sıkılmaz ama niye böyleyim
Haklısınız bunu iyice düşüneceğim onu evden uzaklastirdigimi düşünmez umarım
Korunuyorduk kondmla ama çokta dikkat etmedik ondan dolayı oldu spiralle bile kaliniyor Nadir de olsa nasip işte zamanın da çok uğraştık bebek içinAllah yardımcınız olsun kolaylık versin. Bence çok güzel başarırsınız. Çok özür dileyerek soruyorum. Korunma yönteminiz neydi.
Benim eşim zaten gezmeyi sevmez, ben heryere üçüyle beraber giderim, yazlığa sinemaya annelere vs. Ama şimdi 4 numara küçük, o biraz beni engelliyor, ama 1 yaşını geçsin, o da düzene girer muhakkak . İlk sene biraz zorluyor sadeceYa ne güzel sosyal hayat bitiyormu peki biz iki bebeyle iyi kötü gezebiliyoruz eşimle bakalım nolacak
Kesinlikle haklısınız ama ben yetebelirim diye düşünüyorum oğlum ablasıyla çok mutlu çok seviyor kızım bebekken canı sıkılırdi komşu çocuklar oynatirdi ama 3 yeter evet sonrası hiçbirimiz için iyi olmaz artkBu saatten sonra konunun tartışması olmaz.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ama 3.den sonra çok daha temkinli olmanızı tavsiye ederim. Anne baba her ne kadar istekli ve sabırlı da olsa, bi yerde çocuklara haksızlık olduğunu düşünüyorum.. Bence ilk 2-3 sene annesi, çocuğun hakkidir. Anne için belki bir avantaj yaş farkı az, ikisi bir arada büyürler, oyun arkadaşı da olurlar ama bı de dediğim açıdan düşünün..
Annemlerin yazlığına gidebiliyoruz şehir dışı olarak sadece oda annemler yardımcı oluyor sinema neydi unuttum 3 senedir hep birlikte vakit gecirebilecegimiz yerlerdeyiz bizBenim eşim zaten gezmeyi sevmez, ben heryere üçüyle beraber giderim, yazlığa sinemaya annelere vs. Ama şimdi 4 numara küçük, o biraz beni engelliyor, ama 1 yaşını geçsin, o da düzene girer muhakkak . İlk sene biraz zorluyor sadece
Ben şimdi tepki alacağım diye yazmadım ama biz gecen bebişle beraber hep birlikte sinemaya gittik ,Annemlerin yazlığına gidebiliyoruz şehir dışı olarak sadece oda annemler yardımcı oluyor sinema neydi unuttum 3 senedir hep birlikte vakit gecirebilecegimiz yerlerdeyiz biz
Annen de seni düşündüğü için öyle diyordur. Benim büyük kızım 6 aylık iken ikinciye hamile kaldım. Annem hem sevindi hemde üzüldü. Küçük kızım 1 yaşına girdi hala büyük kızım için üzülür, çocuğu hemen büyüttünüz onun sevilme zamanıydı diye. İkinci doğumdan sonra kaç kere dikkat et hemen hamile kalma diye söylendi.Teşekkür ederim annemin tepkisi bile üzdü beni şaka mi yapıyorsun sen kafayimi yedin diyor oysaki mutluyum ben ikiz bebek arabalarına bile bakıyorum bebeler çok ve kucuk diye belkide ikizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?