- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi zeysmother
-
Tam benlik konu :)
Benim doktorum da 3. Ye ne gerek var demişti ama ben 4ledim :). 3. De çok söylendi millet, ama 4. Den sonra artık kimse karışmıyor.
Merak etmeyin benim 4 ü de sezeryan, siz de sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
Her konuda bebekli hayata olumlusunuz maddi manevi tadini cikarin ne mutlu sizeTeşekkür ederim annemin tepkisi bile üzdü beni şaka mi yapıyorsun sen kafayimi yedin diyor oysaki mutluyum ben ikiz bebek arabalarına bile bakıyorum bebeler çok ve kucuk diye belkide ikizdir
Kardeşim nasılsın?
Rabbim yavrunun sana bağışlasin
Nasil oldun konu sahibi ?
Biri beni 2. Bebek icin durtuklesin yahu oglum 3 bucuk yasinda. Burdaki herkes patır patır masallh
Maaşallah sana, sağlıkla büyüt bebelerini :)
Konu sahibi sen de sağlıkla kucağına al. Çocuğun maddi manevi ihtiyacı karşılandığı müddetçe ister 3, ister 5leyin kimse karışamaz
Bulunduğum ilde devlet hastanesinden hariç Bi tane özel hastane var ikisinde gittim doktor yok özelde devlette bakmadi ordan oraya yonlendirdiler sinirlendim çıktımHer konuda bebekli hayata olumlusunuz maddi manevi tadini cikarin ne mutlu size
Ya öylemi, üzüldüm, Allah şifa versin. Çok geçmiş olsunEşimden bir test daha istedim tam yaparken afedersiniz cıvık şekilde kan gelmeye başladı adet değil eminim galiba düşük yapıyorum çocuklarım uyuyor ve kimseye emanet edip hastaneye gidemiyorum gurbet gerçekten o kadar zor ki hanımlar dua edin sabah ilk isim hastane olacak
Gecmis olsun mutlaka doktora gitmelisinBulunduğum ilde devlet hastanesinden hariç Bi tane özel hastane var ikisinde gittim doktor yok özelde devlette bakmadi ordan oraya yonlendirdiler sinirlendim çıktım
Özelde de doktor yok kan testi yaptım beta 109 çıktı yani hamileyim ama düşüyor bebeğim yada düştü az önce banyoda beni başka ile hastaneye yonlendiriyolar biz hangi cagdayiz yaa hayatı mesele olsa anlicam da düşük için yaa başka il nedir
Bu sağlık persenollerinin devlette takındığı bosvermislik beni sinir ediyor herkes elbette aynı değil ama yasiyoruzz
Genede doktora gidin, kadın Doğum yoksa bile kanama çok olursa kan değeri takibi vs yaparlar, serum takarlar, kanınız çok düşmesin, sonra tehlikeli olur Allah korusun . En kötüsü ambulans ile sevk ederler , ihmal etmeyinDüştü büyük ihtimalle zaten inceledim iyice parça normal degil kanamam da devam ediyor işte bu yüzden sevmiyorum böyle kucuk şehirleri hep aynı sorunlar
Teşekkür ederim annemin tepkisi bile üzdü beni şaka mi yapıyorsun sen kafayimi yedin diyor oysaki mutluyum ben ikiz bebek arabalarına bile bakıyorum bebeler çok ve kucuk diye belkide ikizdir
Kafasını yedin iki cocugumda kucuk olduğu için canm biri iki diğeri on aylık çok ard Arda olduğu içindi tedirginligim yoksa aynen 4 e kadar yolu varNe alaka yahu 3. sezeryanı yapan cok insan var. Kafayı mı yedin diyecek bir olay değil. Bazı ülkelerde 4e 5e kadar izin olduğuna göre 3 buyuk bir sorun yaratmaz demek ki. Bide kişiye be vücuduna göre de değişir. 2de problem yaşayan da var.
Gittim canım bulundgum ilde gidilebilecek iki yerede gittim bakan olmadı doktor yoktu nasıl Bi yerdeyim ya inşallah tayin çıkarda gideriz yarını beklicem artikGenede doktora gidin, kadın Doğum yoksa bile kanama çok olursa kan değeri takibi vs yaparlar, serum takarlar, kanınız çok düşmesin, sonra tehlikeli olur Allah korusun . En kötüsü ambulans ile sevk ederler , ihmal etmeyin
Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Tabi ki korunurken de hamile kalınabilir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKorunuyorduk kondmla ama çokta dikkat etmedik ondan dolayı oldu spiralle bile kaliniyor Nadir de olsa nasip işte zamanın da çok uğraştık bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?