Destege ihtiyacm var

Birine bakabilen 3'ünede 5'inede bakar.Allah güç verir elbet.Ne güzel canlari hic sıkılmayacak.Buyüdüklerinde de birbirlerine kenetlenecekler.Yeter ki sevgiyle adalet ve hoşgörüyle büyüsünler. Güle oynaya sağlikla buyüsünler evlatlarimiz.Sabir ve selametle hayırlı doğumlar.

Nasil oldun konu sahibi ?

Biri beni 2. Bebek icin durtuklesin yahu oglum 3 bucuk yasinda. Burdaki herkes patır patır masallh

Maaşallah sana, sağlıkla büyüt bebelerini :)

Konu sahibi sen de sağlıkla kucağına al. Çocuğun maddi manevi ihtiyacı karşılandığı müddetçe ister 3, ister 5leyin kimse karışamaz

Teşekkür ederim annemin tepkisi bile üzdü beni şaka mi yapıyorsun sen kafayimi yedin diyor oysaki mutluyum ben ikiz bebek arabalarına bile bakıyorum bebeler çok ve kucuk diye belkide ikizdir
Her konuda bebekli hayata olumlusunuz maddi manevi tadini cikarin ne mutlu size

Kardeşim nasılsın?
Rabbim yavrunun sana bağışlasin

Nasil oldun konu sahibi ?

Biri beni 2. Bebek icin durtuklesin yahu oglum 3 bucuk yasinda. Burdaki herkes patır patır masallh

Maaşallah sana, sağlıkla büyüt bebelerini :)

Konu sahibi sen de sağlıkla kucağına al. Çocuğun maddi manevi ihtiyacı karşılandığı müddetçe ister 3, ister 5leyin kimse karışamaz

Her konuda bebekli hayata olumlusunuz maddi manevi tadini cikarin ne mutlu size
Bulunduğum ilde devlet hastanesinden hariç Bi tane özel hastane var ikisinde gittim doktor yok özelde devlette bakmadi ordan oraya yonlendirdiler sinirlendim çıktım
Özelde de doktor yok kan testi yaptım beta 109 çıktı yani hamileyim ama düşüyor bebeğim yada düştü az önce banyoda beni başka ile hastaneye yonlendiriyolar biz hangi cagdayiz yaa hayatı mesele olsa anlicam da düşük için yaa başka il nedir
Bu sağlık persenollerinin devlette takındığı bosvermislik beni sinir ediyor herkes elbette aynı değil ama yasiyoruzz

Acilde kadın doğum uzmani olmasi gerek.
Böyle rezalet olur mu? Muayene edecek Dr yok. Allahım yardımcin olsun.

Sonra SABİM'e şikayet etmeli o hastaneyi. Acil vaka gelse ne olacak. Valla burda ben sinirlendim.. Düşük yapıyor dahi olsan belki bi çaresi var, durdurulabilir.

Ya öylemi, üzüldüm, Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun

Düştü büyük ihtimalle zaten inceledim iyice parça normal degil kanamam da devam ediyor işte bu yüzden sevmiyorum böyle kucuk şehirleri hep aynı sorunlar

Gecmis olsun mutlaka doktora gitmelisin

Düştü büyük ihtimalle zaten inceledim iyice parça normal degil kanamam da devam ediyor işte bu yüzden sevmiyorum böyle kucuk şehirleri hep aynı sorunlar
Genede doktora gidin, kadın Doğum yoksa bile kanama çok olursa kan değeri takibi vs yaparlar, serum takarlar, kanınız çok düşmesin, sonra tehlikeli olur Allah korusun . En kötüsü ambulans ile sevk ederler , ihmal etmeyin

Teşekkür ederim annemin tepkisi bile üzdü beni şaka mi yapıyorsun sen kafayimi yedin diyor oysaki mutluyum ben ikiz bebek arabalarına bile bakıyorum bebeler çok ve kucuk diye belkide ikizdir

Ne alaka yahu 3. sezeryanı yapan cok insan var. Kafayı mı yedin diyecek bir olay değil. Bazı ülkelerde 4e 5e kadar izin olduğuna göre 3 buyuk bir sorun yaratmaz demek ki. Bide kişiye be vücuduna göre de değişir. 2de problem yaşayan da var.

Kafasını yedin iki cocugumda kucuk olduğu için canm biri iki diğeri on aylık çok ard Arda olduğu içindi tedirginligim yoksa aynen 4 e kadar yolu var

Gittim canım bulundgum ilde gidilebilecek iki yerede gittim bakan olmadı doktor yoktu nasıl Bi yerdeyim ya inşallah tayin çıkarda gideriz yarını beklicem artik

Korunuyorduk kondmla ama çokta dikkat etmedik ondan dolayı oldu spiralle bile kaliniyor Nadir de olsa nasip işte zamanın da çok uğraştık bebek için
Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Tabi ki korunurken de hamile kalınabilir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Geçmiş olsun. zeysmother
Rabbim evlatlarına sağlıklı uzun ömür versin.
Kaç haftalık bilmiyorum ama yarın Dr ultrasonla yine de rahimde parça kalmış mi diye bakar.

Çok geçmiş olsun.

Kardeşlerin arasında az yaş farkı olması anne için çocuklar küçükken zordur ama büyüdükçe birbirleri ile oynadıkları oyalandıkları için kolaylaşır. Hem aralarındaki bağ da arkadaş gibi olur. Benim kardeşlerim ile aramda yaş farkı az. İleride evlenmek çocuk sahibi olmak nasip olursa ben de aralarında az yaş farkı olsun istiyorum. O konuda insanların dedikleriyle canınızı sıkmayın.