- Konu Sahibi kazandibi3434
kızlar neler yaşadım neşer hepsini paylastım sizinle nasıl canım yandı okuyanlar bilirler..dün işten cıktım nasıl uzuntuluyum nasıl canım yanıo ağlaya ağlaya yürüdüm eve geldim belki 3 saat yürümüşümdür o kadar şeyler düşündümki emeklerim ortada bırakılmışlığım güvenimin bitmesi bi kadını yaralayan bi çok şey ve aklımdan gitmiyodu ..dersaneme kendimi veremiyodum ders çalışamıyodum buram buram yaşıyodum terkedilmeyi..neyse dün işyerinde bütün kullanıcı adımı sıfırlamışlar bende hattımı değiştirdim ama kıramamıştım o hattı nedense içim el vermiyordu çünkü ..eski hattı taktım şifrelerim ona gelicekmiş müdürüm öyşe söyledi açık unutmuşun dedimya canım öyle bi yanıyodukı ofisin balkonuna çıkıp çıkıp kimeseler acımasın diye gizlice ağlıyordum ben değildim sanki o halde hat aklıma bile gelmedi dediğim gibi takılı kalmış eve geldim geç bi saatte ağlaya ağlaya uyumuşum telefon çalıyo gece 1 uyanıp baktım bi numara ama sadece sesimi dinliyor efendim diyip kapadım bidaha aradı tekrar ses vermeyince telefonu tamamen kapadım sakınlestırıcı almıstım zaten acılarımı hıssetmemem gerekıodu sabah kalktım hayalmıydı dıye bı baktım aranmısım gercekten neyse ablam benım türkcel bayii aradım dedımkı abla şu numara kıme aıt kımlık bılgılerını soyledı ılk ıkı rakam olarak bılıyordum bu beni terkeden sevgili tam bir buçuk ay oldu
şimdi sizlerin desteği çok önemli benim için ne yapmalıyım hattı kapadım açmadım zaten onu hala seviyorum ama ou affedemıyorum aradı ya en azıda aklında oldugum ıcın rahatladım ama onunlada konusamam hem cok kırgınım hemde vicdanını rahatlatmak ıstemıyorum ...fikirlerinizi beklıyorum teşekkürler şimdiden..sizi seviyorum tanımasamda:)
şimdi sizlerin desteği çok önemli benim için ne yapmalıyım hattı kapadım açmadım zaten onu hala seviyorum ama ou affedemıyorum aradı ya en azıda aklında oldugum ıcın rahatladım ama onunlada konusamam hem cok kırgınım hemde vicdanını rahatlatmak ıstemıyorum ...fikirlerinizi beklıyorum teşekkürler şimdiden..sizi seviyorum tanımasamda:)