- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
bekar gibi takılıp seni boşluyosa yol ver gitsin o arkadaşına da söyle bile bile ne nişanlılığıymış bu
mübarek gün senin bir evladın var kardeşim onun rızkını bir serserinin peşinde heba ediyosa yazıklar olsun...sana tek tavsiyem temiz ailelerle dostluk kurup eşini onların eşleriyle tanıştırman çevresi değişirse hayat yapısı da değişir.ya bide ramazanda bari içmemese keşke.[/QUOTE
kızda evlenmeğe niyeti yok uzun ilişkileri kopamıyo yazık. eşim beni ve çocuğu nebilim görünürde pek kollar pek sahip çıkar. ama böyle adamların peşine takılınca değişiveriyor. daha geçen gün arkadaşının bozuk aile yapısından konuştuk bana çok ters şeyler diyip duruyor ee sen niye yapıysun beni eziyosun diyorum ya ben 2 içki içip geliyorum takılmıyorum ki diyor. arkadaşıda işi olduğu menfaati olduğu her vakit eşimi arar eşimde kendini kullandırır.
geçen müşterinin biri bu adama bi saat vermiş borcu karşılığı eşimde saati çok beğenmiş adam al senin olsun demiş. eşim koluna taktı saati bi hevesliki sormayın adam daha ertesi günü aradı eşimi saati aldı kolundan. bu kadar değerli eşim düşünün onun için . ama eşim farkıda bile değil yuvasının bu adam yüzünden dağılıcağından.
akşam nişanlısına dedimki ben boşanma kağıdını koyunca önünüze herkes anlar dedim. kız özür diliyo o adam adına kendi adına![]()
Son düzenleme: