• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desteğinize ihtiyacım var hemde çok

sizce ben ne yapmalıyım da hatasını yaptıklarını farkına varsın. evi terk edemem çalışıyorum annemlerin ev uzak işe gidip gelemem. evde oluğu sürece ondan uzak durucam ama gelip hiç bişey yokmuş gibi davranırsa nasıl resti çekicem bilemiyorum :( işteyim moladan geldim şimdi arkadaşlarla konuştuk herkeste ayrı ayrı dertler eşten yana. allahım şu mübarek günlerin hatırına akıl ver şu eşlerimize :14:

evlilil elden gidiyor haberinzi ola... esinizi eve baglicaksiniz disarda ne ariyorsa onu evde bulmasini saglicaksiniz.alkol mu hazirlayin masasini sohbet mi oturun konusun. disari kaymis esiniz demekki evde.mutlu degil bazen hanimlar anne olunca kadinlik vazifelerini unutup dunyalarini cocuklarina adiyorlar bunu genelleme.soyluyorum çocuğunuz kucuk butun.ilgi ondaysa oda siklmistir. bence konusmayi deneyin ses volume yukselmeden...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlilil elden gidiyor haberinzi ola... esinizi eve baglicaksiniz disarda ne ariyorsa onu evde bulmasini saglicaksiniz.alkol mu hazirlayin masasini sohbet mi oturun konusun. disari kaymis esiniz demekki evde.mutlu degil bazen hanimlar anne olunca kadinlik vazifelerini unutup dunyalarini cocuklarina adiyorlar bunu genelleme.soyluyorum çocuğunuz kucuk butun.ilgi ondaysa oda siklmistir. bence konusmayi deneyin ses volume yukselmeden...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu söylediklerinin hepsini fazlasıyla yapıyorum. ama ben alttan aldıkça tepeme çıkıyor daha fazlasını istiyor. inan çok konuştuk. eşim erkek erkeğe boş muhabbet yapmaktan hoşlanıyor ve gittiği kişi şaçma sapan biri.. sence ne yapmalıyım ben konuşunca haklısın en önceliğimiz ailemiz ben evimde mutluyum rahatım diyor. ama arkadaşı dışarı çağırınca hayır evimde olucam diyemiyor.

keşke sizin dediğiniz gibi eşimi ihmalden kaynaklanan bi durum olsaydı düzeltmesi çok kolay olurdu

şuan evde yatıp uyuyor annemde evde . kalkınca konuş restini çek dedim. boşanmak istiyorum derse de git boşan de dedim. yüz buldukça tepeme binecek çünkü. babam bide arabasını verecekti tatile gidelim diye siz eşimin yaptığına bakın

lüften fikir verin eşi böyle olup düzelen varmı böyle giderse yuvam dağılıcak :(

şuan evde yatıp uyuyor annemde evde . kalkınca konuş restini çek dedim. boşanmak istiyorum derse de git boşan de dedim. yüz buldukça tepeme binecek çünkü. babam bide arabasını verecekti tatile gidelim diye siz eşimin yaptığına bakın

eşiniz çalışmıyor mu ?

tabiki en büyük hata eşimin salak oluşu. bütün gün o adamlaydı kısıtlamıyorum tabi gidicek erkek erkeğe ama aile yapımız bozulmaya başladı.

arkadaşı geçen bize diyoki gece saat 11 olmuş biz çocuğu annemlere bırakıcakmışız 2 saat uzaklıktaki bi yere denize içmeye gidicekmişiz. bu yüzden eşimi arayıp saatlerce ısrar etti eşim okadarına hayır dedi allahtan. sonra bütün gece bu adamın bozulmuş aile yapısından bizim ailemizden konuştuk ama 2 gün sonra bi bakıyorum sırf bu adam için beni hırpalayıp boşanalım diyebiliyor.

Arkadasindan uzaklastirmanin ne yolu varsa arayin. Uzum uzume baka baka karari. Esiniz de arkadasinin fikirlerini hayat tarzini benimseyecek. Tabi mantikli bir sekilde insan diyor degil mi, bu adamin akli fikri var, iradesi var diye. Ama ben bu erkeklerin cok cabuk etkilendiklerini ve de aslinda kafalarinin cok calismadigini dusunuyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

O arkadasiyla kendiniz agir konusun, hayatinizdan cikmasini soyleyin. Valla buyukleri bile araya koyup adami uzaklastirin hayatinizdan. Tabi siz esinizi hala istiyorsaniz.

annemle konuşmuşlar biraz önce. annem ayrılmak istiyorsan ayrıl biz kızımızın arkasındayız demiş. o da yok falan diye kıvırmış .

aslında bizim çok fazla bi sorunumuz yok işte tatilede gidicez bak bi sorun yok diye anlatmış. iste çok çabuk sinirleniyor demiş benim için. ben 2 içki içip gelicektim çok abartıyor falan demiş. annemde biz kızımızın seni ne kadar serbest bıraktığının farkındayız demiş. hele hırpalaman çok yalnış falan demiş.

anneme göre; önce sertken eşim annem boşanın değince yumşamış. alttan almaya başlamış .

Son düzenleme:
O arkadasiyla kendiniz agir konusun, hayatinizdan cikmasini soyleyin. Valla buyukleri bile araya koyup adami uzaklastirin hayatinizdan. Tabi siz esinizi hala istiyorsaniz.

akşam nişanlısıyla ağır konuştum bu olaylar yüzünden boşanıcam elinize vericem boşanma kağıdını dedim:(

kızla baya konuştuk. anlattım gözdağı verdim biraz konuş sevgilinle nişanlınla diye. yarın öbürgün siz hayatından çıkabilirsiniz ama ben hep olucam nişanlın yüzünden yuvam dağılmak üzere dedim. kız kendince özür diledi.

Arkadasindan uzaklastirmanin ne yolu varsa arayin. Uzum uzume baka baka karari. Esiniz de arkadasinin fikirlerini hayat tarzini benimseyecek. Tabi mantikli bir sekilde insan diyor degil mi, bu adamin akli fikri var, iradesi var diye. Ama ben bu erkeklerin cok cabuk etkilendiklerini ve de aslinda kafalarinin cok calismadigini dusunuyorum.

zaten dediğin gibi benimsemeye başladı adam evli değil sanki her tartışmada kacıp gitmeler. ama benim bu sefer çok iyi tavrımı koymam lazım beni kaybedeceğini anlasın

Back
X