• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desteğinize ihtiyacım var hemde çok

ben konuşsam arasam düzelicek biliyorum uzamıcak bu kadar ama bi süre sonra tekrarlanıcak. sabrediyorum ama canım çok yanıyor.edep kaldı ne düzen kaldı adam terbiyesizin biri. sinirden inanın 3 kilo verdim zaten zayıfım suratım çöktü resmen. güya 10 gün sonra tatile gidicez benim babamdan araba alıcak bide utanmadan.. çünkü yaptıklarının farkında bile değil.

düngece 4.30 da eve geldi sabah 7 de kalktı işe gitmek için. oysa o adam şuan gerine gerine uyuyor. benim eşim işte ben bukadar salak insan görmedim. adam alkolik biliyorum maç izlicez diye tuttu eşimi saat kaça kadar. ama benim eşim niye bu kadar zayıfff :(

aklıma ne geldi şu tatile gidecekmişiniz ya sen ailenle git o dımdızlak kalsın evde o arkadaşına doysun sende keyfine bak belki bir süre ayrı kalınca kıymetini anlar
ayrıca o arkadaşından sağlam bir kazık yemedikçe o adam eve dönmez

Yasadıklarınıza benzer seylerı annem yasadı.Onlar aıle ıdı.Bıze gelırler ya da bır yerlere gıdılır annem sureklı hızmet halınde.Babam eve harcamadığı parayı onlara harcar,butun zamanını onlarla gecırebılmek ıcın annemı zorlar hasta olsa ıstemese bıle ya gıdılır ya da gelırler.1-2 yıl surdu böyle.Ne cektıgını annem bılır.Babam yaptı yapacağını yanına kar kaldı.Sımdı hayatlarında yoklar gelıp gıtme görüşme hıcbı sey.Babam da annemle.Yanı bır surectı yasandı annem yıprandı ve gectı gıttı.Yasarken zor ama gecıyor sızınkı ne zaman geçer kımbılır ama ıllakı geçecek.Ogluna kıyamam.Ben de sırf babasız çocuk olmasın dıye daha beterlerıne katlanıyorum hıc kuskun olmasın.Aynı bı sey olmamış gıbı sevgı gosterılerı sonra gene bıldıgını okuyan amannnnnnnnnn

Yasadıklarınıza benzer seylerı annem yasadı.Onlar aıle ıdı.Bıze gelırler ya da bır yerlere gıdılır annem sureklı hızmet halınde.Babam eve harcamadığı parayı onlara harcar,butun zamanını onlarla gecırebılmek ıcın annemı zorlar hasta olsa ıstemese bıle ya gıdılır ya da gelırler.1-2 yıl surdu böyle.Ne cektıgını annem bılır.Babam yaptı yapacağını yanına kar kaldı.Sımdı hayatlarında yoklar gelıp gıtme görüşme hıcbı sey.Babam da annemle.Yanı bır surectı yasandı annem yıprandı ve gectı gıttı.Yasarken zor ama gecıyor sızınkı ne zaman geçer kımbılır ama ıllakı geçecek.Ogluna kıyamam.Ben de sırf babasız çocuk olmasın dıye daha beterlerıne katlanıyorum hıc kuskun olmasın.Aynı bı sey olmamış gıbı sevgı gosterılerı sonra gene bıldıgını okuyan amannnnnnnnnn

biz 1-2 senedir tanıyoruz .hem beraber görüşüyoduk yani eşim beni bırakmazdı . hani nişanlısıylada kafamız uyuyo diye iyi gelirdi banada. ama son 1-2 aydır nezaman kavga etsek soluğu o adamın yanında almaya başladı adamda zaten alkolik . ne düzen var ne edep var... iyi niyetli ama aile yuva ne bilmez. bekar gibi düşünüyo eşimi. eşimle çookk konuştuk kendide onaylamıyo olanları ama dedimya 1-2 aydır kaçıyo ara ara.

dün akşam çıkarken 2 kere ben çıkıyorum dedi cevap vermedim sonra mesaj attı işte.. geçicek biliyorum ama annen gibi bende biraz çekicem :( aynen bende sırf oğlum var diye yıllarım var diye katlanıyorum. bide herzaman böyle deği bu aralar böyle:14:

aklıma ne geldi şu tatile gidecekmişiniz ya sen ailenle git o dımdızlak kalsın evde o arkadaşına doysun sende keyfine bak belki bir süre ayrı kalınca kıymetini anlar
ayrıca o arkadaşından sağlam bir kazık yemedikçe o adam eve dönmez

bu çok sert bi tepki olur. köprüleri tamamen yıkmam demek. şuan böyle bişeye hazır değilim. zaten bende para yok onda şuan hepsi..
o adam 1 ay içinde 2 kazık attı ama daha yemesi gerek galiba. ben şuan hiç bişey demiyorum git gitme ... 3-4 gündür beni bırakıp gidiyor.. ama 1-2 aydır her hafta beraber görüştük daraldım artık bu insanların içmesinden boş muhabbetlerinden...

içim daralıyor resmen :( benim gibi bir sorunla karşılaşıp atlatan olmadı mı arkadaşlar :14:

iş yerindeyim patlıcak sanki kalbim , o adamı arayıp ağzıma geleni söyleyesim var tabi sonra eşimi arayıp bavulun hazır defol git diyesim var..

bu gece belki gene gidicek offf daralıyorum :(

Farklı dusunmeye calıs.Kafamı dınleyecegım ıyı kı yok de.O yokken (bılırım ıcınden gelmez ama)varken yapamadıklarını yap.Onemseme.Bunların hepsını ben de yapmaya çalışıyorum.Sen de dene.Benımkı daha kotu bitecek geçecek gıbı degıl,arkadaş da degıl kı daha yakını,tahammulu daha zor.Sen dünyayı onun etrafında donduruyorsun,o başkasının etrafında bu koyuyor adama.Anlıyorum.Ama bır de dusun eve cagırdı senı de hızmet etmeye zorladı?Bence bırak gıtsın.Hayatımda yok de olduğu kadar de kendını sıkma.Bosanmakla hayatın daha da karışacak, o kadar guclumusun bılmıyorum,ben degılım.Bı sarkı var ya,herkes verdıgı kadar alır artık benden.Verdıklerını azalt,ısteklerını azalt,hayatındakı anlamını azalt

Farklı dusunmeye calıs.Kafamı dınleyecegım ıyı kı yok de.O yokken (bılırım ıcınden gelmez ama)varken yapamadıklarını yap.Onemseme.Bunların hepsını ben de yapmaya çalışıyorum.Sen de dene.Benımkı daha kotu bitecek geçecek gıbı degıl,arkadaş da degıl kı daha yakını,tahammulu daha zor.Sen dünyayı onun etrafında donduruyorsun,o başkasının etrafında bu koyuyor adama.Anlıyorum.Ama bır de dusun eve cagırdı senı de hızmet etmeye zorladı?Bence bırak gıtsın.Hayatımda yok de olduğu kadar de kendını sıkma.Bosanmakla hayatın daha da karışacak, o kadar guclumusun bılmıyorum,ben degılım.Bı sarkı var ya,herkes verdıgı kadar alır artık benden.Verdıklerını azalt,ısteklerını azalt,hayatındakı anlamını azalt

canım benim saol. akşam gitmedi.eve geldi çeşmemiz bozuktu yeni çeşme almış takmaya falan çalıştı. açmısın tokmusun diye sordum o kadar.. konuşmadık gene bende çocukla ilgilendim yattım sabahta ütüledim eşyalarını o işe ben işe ...

acaba diyorum bizmi çok hassasıs bu konularda bizmi çok önem veriyoruz aile kavramına. senin rahatsız olduğun kişi akraba abi kardeş mi anlayamadım? evli falan değilmi. ?

boşanmak kolay değil bide bizim bu sürekli olan bir durum değil öyle olsa boşanırdım ama.

küslük hala devam ediyor haftaya da tatil var bakalım ne zaman gelecek yanıma konuşmaya görücez

kızlar akşam eşim istanbuldaydı. eve geldi bana hediye almış. bende yemek hazırladım yemekten sonra konuşalım dedim konuştuk. ben tavrımı net bi şekilde koydum şaşırdı biraz ama anlaşıçaz gibi :) ben eğer böyle devam edersen biter dedim. kesinlikle bu konuda sana fedakarlık gösteremem dedim. olur yol bulmaya çalıştı ben oraya onlar için gitmiyorum hava almak istiyorum falan dedi.ben oraya bensiz gitmeni tasvip etmiyorum dedim. o zaman ayrılalım dedim tamam dedi ama blof yapıyor amam bana. benim ciddi olduğumu anladıkça geri adım atmaya başladı. ama sabrediyorum yumşamıcam bu durumun farkına varıcak.

eski konularımdan bilen var eşimle sorunlarım var. bi arkadaşına tutuldu gidiyor .evinden bi uzaklaşıyor bi yakınlaşıyor. beni bir boşuyor bi seviyor.
genelde beraber dışarı çıkarız ama gittğimiz yer bu arkadaşının dükkanı nişanlısında benim arkadaşım. çocuk sabaha kadar içen evlilik aile kavramlarından bi haber biri. ve benim eşimde takıldı 1 senedir ona. aile kavramımız bozulmaya başladı .para biriktiremiyoruz benim hatırlatmamla sürekli oğlumuzu gezmeye götürüyoruz.

varsa yoksa arkadaşının dükkanı sırf tek gitmesin diye bende peşine takılıyorum . sabahlara kadar içiyolar boş boş muhabbetler. biz boşansak arkadaşının umrunda olamaz o derece. eşimle çok konuştum bu konuları anlatamıyorum.

dün izinliydi bütün gün beraberlerdi çocukla akşam gene onla dükkana gitmek istedi. bende gelicem dedim. dükkan müsait değil gelme dedi. oysa çocuğun nişanlısı arkadaşımda orada. inatlaştık oda benim cenemi sıktı hızlıca itekledi yer e düştüm. bunların bi kısmınıda annem gördü. çarptı kapıyı çıktı gitti. yanına 3 kuruş paramızıda aldı gitti. boşancam senden dedi gene bende boşan tutan yok bıktım artık bende dedim. sabah karşı 5 gibi geldi ayrı odalarda uyuduk.

nişanlısıyla konuştum çocuğun anlattım durumu biz bu olaylardan dolayı boşanmak üzereyiz lütfen eşime yüz vermeyin artık dedim. çok gergin ve üzgünüm şuan ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum annemlede konuştum. ama ortada bir çocuk var. ve inanın bazen inanılmaz iyi bazen beni 3 kuruşluk insanlar yüzünden hırpalıcak kadar kötü biri. desteğinize ihtiyacım var hemde çok
Senin bizim desteğimize değil,kendi ayakların üzerinde durup tavrını koymaya ihityacın var.Sen kocan sırf yalnız gitmesin diye ona takılıp o dükkana giderek,yaptığı şeyin doğruluğunu tastikliyorsun.Evine barkına sorumsuz,karısına bi boşayacağım bi seviyorum diyen adamın bazen inanılmaz iyi olması mı senin gözünü boyuyor.O da baaaazenn

Senin bizim desteğimize değil,kendi ayakların üzerinde durup tavrını koymaya ihityacın var.Sen kocan sırf yalnız gitmesin diye ona takılıp o dükkana giderek,yaptığı şeyin doğruluğunu tastikliyorsun.Evine barkına sorumsuz,karısına bi boşayacağım bi seviyorum diyen adamın bazen inanılmaz iyi olması mı senin gözünü boyuyor.O da baaaazenn

haklısın zaten artık gitmiyorum.bu konuyuda akşam konuştuk eskiden beri böyle olan biri değil yanlış anlaşılmasın 1-2 aydır böyle. 1 haftadırda tartıştığımız için tek gidiyor. adamda sürekli çağırdığı için böyle oluyor..

buraya yazmamın amacıda benim gibi sorunları olan insanlarla konuşup destek almak, eğer sorunlarını çözebildilerse fikir almak..

Back
X