Desteğinize ihtiyacım var.

İşte bende o kısımları düşünüyorum ama burada da kalırsam stresten hasta olacağım.
Göz göre göre fazla işe tek maaş koyuyor bana yani

Acik acik konussaniz, iki tarafa yetisemiyorum, kafam dagiliyor ikisinde de verimli olamiyorum, dinlenemedigim icin odaklanamiyorum deseniz?

Baktiniz bi duzenleme yapilmiyor, alin bi 10 gun rapor. Rapor icin illa yatak dosek yatmak gerekmiyor. Stresten daha fena hastalik mi var?

Burada 30 yıllık çalışan elemanı var emekli oldu şuan biz o kadınla aynı parayı alıyoruz.
Hata ben bir tık fazla alıyorum.
Bu adam sene de bir kez zam yapar başka iyileştirmesi de yok.
Staj ıcın hemen bir yer bulabileceksiniz cıkın bu surec sıkıntılı biliyorum benım muhasebe ofisim vardı mali müşavir ortagım ve müşavirlik için bir stajyerimiz vardı muhasebeci işini her turlu goturur onemlı olan burada sizin stajınızı tamamlamanız bu yuzden patronunuz resmen gereksizlik terbiyesizlik yapıyor
Genelde stajyerlern hep boyle burnundan getirirler

1.5 sene falan var.
Huzura ersem yüksek lisans yapacağım ama iş durumu belli değil ki.
Her gün geliyorum ayrı terane.

çok uzun zaman varmış
yok bence duruma bak, yani bir yandan da iş bak
zaten koparmışsın burayla olan tüm isteğini git başvur bir yerlere muhakkak.
izin alırken de umurunda olmasın.
çıkacaksan hani çalışmadan ne kadar idare edebileceğini sen bilebilirsin.
3-5 ay idare ederim dersen zaten o zamana kadar bulursun iş

Işte ilk başta bende öyle yaptım.
Hani kadın doğum iznine gitti falan aynı şey benim başıma da gelir diye hani idare idare ama baktım işler boyumu aştı.
Ön muhasebe, genel muhasebe, sekreterlik vs her şeye bakar oldum.
Bu yani 1 günlük olay da değil düşün sadece 7 ay doğum iznini idare ettim.
Kovid oldu rapor aldı gelemedi 10 gün, evlendi onun izni falan ben kendi işimden çok onun işini yaptım ama neye yaradı?
1 lira kimseden fayda görmedim

Acik acik konussaniz, iki tarafa yetisemiyorum, kafam dagiliyor ikisinde de verimli olamiyorum, dinlenemedigim icin odaklanamiyorum deseniz?

Neler söylemedim ki kavga da ettim bağırdım da ama anlayan yok artık tükendim diyorum ya.
Son raddeye geldim ipin ucundayım yani o yüzden ama hala pişman olur muyum diye size sormak istedim

Ben bugün bırakmayı düşünüyorum 3 5 ay çok şuan o zamana kadar bana işi bırakırlar.
Ön muhasebeye eleman alırlar.
Ben yine 2 işi tek başıma yaptığımla kalırım

Neler söylemedim ki kavga da ettim bağırdım da ama anlayan yok artık tükendim diyorum ya.
Son raddeye geldim ipin ucundayım yani o yüzden ama hala pişman olur muyum diye size sormak istedim
Pısman olup olmayacagınızı sız bilirsiniz Bırtek
Ben olsam işten cıkar yuksek lisans yapar o kalan staj suremı yuksek lisans ile bitiririm ama o surecte babam maddi destek saglardı bana.
Sızın durumunuzu bilemiyorum

Bunlarla hiç bir şekilde muhattap olmak istemiyorum.
Buradan koşarak gitmek istiyorum o durumdayım

İş baktın mı hiç? Nasıl piyasa?

Yemin ederim artık staj bile gözümde yok.
O kadar soğudum işten.
Ben yıllardır çalışırım hani burası gibi bir yer görmedim

İşveren ne kadar az parayla çok iş yaptırsam bana kârdır diye bakıyor. Ülkede adamakıllı sendikal faaliyet yok ki işverene işçi haklarını kafalarına vura vura öğretsin...

Zaten işten çıkmayı göze almışsınız. İş potansiyeli yüksek bir şehirdeyseniz yenisini bulursunuz. Ya maaşımı artırın ya sadece genel muhasebeye bakayım deyip rest çekin baktınız bir gelişme yok ihtarname çekin resmi olsun.
Sonra da ayrılın yani gençliğinizi sırf birileri biraz daha fazla kazansın diye harcamayın.

Eşim şimdi bırak gel diyor.
O hep destek

Yemin ederim artık staj bile gözümde yok.
O kadar soğudum işten.
Ben yıllardır çalışırım hani burası gibi bir yer görmedim
Mali müşavir olunca sorumluluk daha da artacak stres daha da artacak ben devam edemedim bıraktım ki muhasebe işimi çok sevmiştim katipligi bırakmış bu işi yapmıştım dusunun oyle sevmeme ragmen devam edemedim staj baslatma sınavını kazandım ama bıraktım
İçinde bulundugunuz durumu cok ıyı anlıyorum eger bu iş sizi mutlu etmiyorsa denetmenlik sınavlarına hazırlanın mesela ya da belgenizi alın sabredin ama mali musavırlık yapmayın da fınanscı danısman olun cunku maalesef bundan kurtulsanız baska stres bekleyecek sızı

Konuştum ben buraya eleman alınacak diyorlar ama süresi belli değil.
O zamana kadar da forever idare etsin dediler ona da hayır dedim.
Bana şimdi denilen şey işinden olursun iyi dedim gönderin o zaman çünkü 2 iş yapmaktansa kovulmak daha iyidir.
Bilmiyorum kafam çok karışık net düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…