Desteğinize ihtiyacım var.

Bir de işin o kısmı var.
Yol parası almıyorum, fazla mesai ücreti, resmi bayram parasi vs hiç bir şey yok bizde.
Tuvalet kağıdımıza kadar evden getiriyoruz

Zam yapmaz hatun çünkü oraya eleman alacaklar beni geçici süre olarak çalıştırmak istiyorlar.
O kadar doluyum ki o geçici süreyi bile idare etmek istemiyorum

Eğer o işi mükemmel yaparsan hayatta eleman almazlar. Ne gerek var ki derler mor zaten yapabiliyor
Ay sinir oluyorum şöyle işverenlere

Sonuna kadar haklısın açık ve net konuş yapmıyorum de ve kendi işini yapmaya devam et. Begenmezlerse onlar versin çıkışı. Nasıl olsa staj da yanmıyormuş

Yuksek ihtimal bugün dananın kuyruğu kopacak zaten ya onlar gönderecek ya da ben gelmeyeceğim

Ön muhasebe olduğuna görr büroda değilsin. Bürolarda staj için rahatlıkla iş bulabilirsin yüksek ihtimal maaşın daha düşük olur ama stajın bitene kadar idare edersin. Hem büroda farklı sektör mükellefleride olacaktır bu da bir artı olur senin için. Denetim şirketlerinide başvurabilirsin.
Bu kadar mutsuz olduğun yerde çalışma bence de.

Evet onu eklemeyi unutmuşum
Yapmam de ve yapma
Sana yazılı görev atasınlar o zaman
İki kişilik işi tek maaşa yaptıracağına dair
Ama istifa etme. İstiyorlarsa atsınlar

Istifa etmem zaten onu bana kimse yazdıramaz.
ben sadece kimseyle kötü ayrılmadım burasıyla da ayrılmak istemiyorum ama işler iyiye gitmiyor hatun ben sağlığımdan olacağım böyle giderse

Istifa etmem zaten onu bana kimse yazdıramaz.
ben sadece kimseyle kötü ayrılmadım burasıyla da ayrılmak istemiyorum ama işler iyiye gitmiyor hatun ben sağlığımdan olacağım böyle giderse

Sağlığından önemli değil
Hakkında hayırlısı olsun forever
Yapmazsan nolur mesela? İş geldi ön muhasebeye ve yapmadın? Kovarlarsa ne ala

Müdürümle Konuştum şuan benim yapmam gereken işi o yapıyor ve bana tavırlı.
Patronla konuşmak imkânsiz burada öyle bir sistem yok cherry.
Keşke patronlarla konuşabilsek ama yok türkiye de işler b*ktan hep

Bir de işin o kısmı var.
Yol parası almıyorum, fazla mesai ücreti, resmi bayram parasi vs hiç bir şey yok bizde.
Tuvalet kağıdımıza kadar evden getiriyoruz
Ayrılırken ihtarnamede belirtilecek hususlar bunlar işte, sonra arabulucu süreci var. Umarım kurumsal bir firmadır da alacak kalemlerinizi hemen öderler...

canım bende muhasebeciyim ne kadr stresli bir iş olduğunu biliyorum. tek başına bir insana yüklenmez o işler. ya rest çek yanına bir eleman daha alsınlar ki 2 eleman bile az yani bir ba bs mutabakatına giriyorsun 1 günün gidiyor tek başına resmen.

Staj süresi 3 yıla çıktı artık.
Kısaltıcı durumlari var ama yapamıyorum çalışmanin stresinden hayatımı çok kötü etkiliyor artık.
Işimi seviyorum cidden ama burada yapamayacağım.
Izin yok her şey sorun yani değer veren yok.
Tükendim

Işe gelene kadar.
Beyannemeler bende zaten bankalar krediler kartlar vs muhasebeye dair her şeye bakıyorum.
Ön muhasebe işinde de fatura kes müşteri işleri vs derken yetişemiyorum artık.
Isimle.ilgili sıkıntım yok yani sorunum burasıyla

böyle her işi tek kişiye yüklüyorlar o yüzden de işsizlik artıyor. muhasebeciyim bende aylardır iş arıyorum mesela. izmir piyasası zaten belli birde böyle patronlar yüzünden işsiziz.

İstifa etme. Fazladan işi yapma. İşinden olursun demişler ya, ol işinden çıkarttır kendini çatır çatır tazminatını ye

Evet firma muhasebesindeyim .
Aslında benimde istediğim smm ofisiydi ama bulamadım ilk başlarda hemen stajı da başlatınca kaldım.
Ama dedim ya artık sabrım kalmadı çalışamıyorum çünkü her gün mutsuzum

böyle her işi tek kişiye yüklüyorlar o yüzden de işsizlik artıyor. muhasebeciyim bende aylardır iş arıyorum mesela. izmir piyasası zaten belli birde böyle patronlar yüzünden işsiziz.

İzmir piyasası çok sorun
Ya çalışırsın ya da gidersin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…