- 27 Nisan 2012
- 15.658
- 18.767
- 498
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Mali müşavir olunca sorumluluk daha da artacak stres daha da artacak ben devam edemedim bıraktım ki muhasebe işimi çok sevmiştim katipligi bırakmış bu işi yapmıştım dusunun oyle sevmeme ragmen devam edemedim staj baslatma sınavını kazandım ama bıraktım
İçinde bulundugunuz durumu cok ıyı anlıyorum eger bu iş sizi mutlu etmiyorsa denetmenlik sınavlarına hazırlanın mesela ya da belgenizi alın sabredin ama mali musavırlık yapmayın da fınanscı danısman olun cunku maalesef bundan kurtulsanız baska stres bekleyecek sızı
Tam olarak içinizden gelen istediğiniz neyse yapın ne guzel destek de varEşim şimdi bırak gel diyor.
O hep destek
Siz o ıkı kısılık ısı yaptıgınız surece elamanın gelmesi uzun surerKonuştum ben buraya eleman alınacak diyorlar ama süresi belli değil.
O zamana kadar da forever idare etsin dediler ona da hayır dedim.
Bana şimdi denilen şey işinden olursun iyi dedim gönderin o zaman çünkü 2 iş yapmaktansa kovulmak daha iyidir.
Bilmiyorum kafam çok karışık net düşünemiyorum
Yemin ederim artık staj bile gözümde yok.
O kadar soğudum işten.
Ben yıllardır çalışırım hani burası gibi bir yer görmedim
forever diret bence
sadece kendi işimi yaparım haberiniz olsun de
işten çıkartırlarsa da kendileri bilir
en azından tazminatını falan hakedersin
e sinir bozucu bu insanlar yaa
Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
O patronla sorun cozemezsınız maalesefIsimden yana sorunum yok sorunum çalışma ortamım.
Muhasebeyi çok seviyorum zaten ruhsatı alıp büroyu açabilsem öyle rahatlayacağım ki.
Burada kalırsam stresten kanser olacağım
O kadar huzursuzum ki defalarca üstlerimle görüştüm, istemediğimi belirttim ama çözümü yok.
İşi de yapmak istemiyorum yani çıkar yolum kalmıyor başka.
Patronun zaten dünya umurunda değil.
3 işi 1 kişiye yığmanın derdinde burada laflar sözler beynim dönüyor artık.
O patronla sorun cozemezsınız maalesef
Doğru düşünüyorsunuz...Konuştum ben buraya eleman alınacak diyorlar ama süresi belli değil.
O zamana kadar da forever idare etsin dediler ona da hayır dedim.
Bana şimdi denilen şey işinden olursun iyi dedim gönderin o zaman çünkü 2 iş yapmaktansa kovulmak daha iyidir.
Bilmiyorum kafam çok karışık net düşünemiyorum
Sonuna kadar haklısın açık ve net konuş yapmıyorum de ve kendi işini yapmaya devam et. Begenmezlerse onlar versin çıkışı. Nasıl olsa staj da yanmıyormuşIstifa etmem durumları zorlarım.
Kimsenin yanına kar kalmasın yaptıkları
Ya zaten hayatta istifa yazmam ölsem yine yazmam.
Buradan ya usulüne göre ayrılırım ya da mahkemelik oluruz kendileri bilir.
Bizim ülke de adalet yok yani
O daha iyi tabi ama çok bıkmışsın diye hemen bırakırsın gibi düşündüm ben.Istifa etmem durumları zorlarım.
Kimsenin yanına kar kalmasın yaptıkları
Neler söylemedim ki kavga da ettim bağırdım da ama anlayan yok artık tükendim diyorum ya.
Son raddeye geldim ipin ucundayım yani o yüzden ama hala pişman olur muyum diye size sormak istedim
O daha iyi tabi ama çok bıkmışsın diye hemen bırakırsın gibi düşündüm ben.
Haklarınızı vermezse kalmak zorunda kalırsanız da baskasının isini yapmayınEn doğrusu gitmek değil mi
Ben de 10 senedir calistigim isimden nisanda istifa ettim.
Normalde guzeldi. Ama pandemide cok zorladi. Cok eksik calistik. Bir suru ek tedbiri de uygulamak durumundaydik.
Yönetici oldugum halde guvenlik personeli bulundurmadiklari icin gelen tinerciyi dilenciyi cikartmaktan temizlige kadar her seye el atmak durumunda kaldim.
Arkama batmadan kactim.
Pisman olur muyum, olmam. Cunku emin olarak ciktim. Ruhumu emiyordu bundan kurtuldum. Bu bile sahane bir duygu. Yapmak istedigim baska seyler var. Onlara yoneldim. Maddi olarak idare edebilirim. Istersem tekrar hemen is bulabilirim. Senin sartlarini tam bilmeden yorum yapmak cok zor.
Klasik patron anlayışı
1 maaşa 3 kişilik iş yaptırma peşindeler
İşten çıksan maddi olarak zorlanır mısınız?
Psikoloji de çok önemli
Veya maaşına yüklü zam yapsalar kabul eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?