Desteğinize ihtiyacım var.

forever diret bence
sadece kendi işimi yaparım haberiniz olsun de
işten çıkartırlarsa da kendileri bilir
en azından tazminatını falan hakedersin
e sinir bozucu bu insanlar yaa
Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah

Isimden yana sorunum yok sorunum çalışma ortamım.
Muhasebeyi çok seviyorum zaten ruhsatı alıp büroyu açabilsem öyle rahatlayacağım ki.
Burada kalırsam stresten kanser olacağım

Eşim şimdi bırak gel diyor.
O hep destek
Tam olarak içinizden gelen istediğiniz neyse yapın ne guzel destek de var
Siz o ıkı kısılık ısı yaptıgınız surece elamanın gelmesi uzun surer

Yemin ederim artık staj bile gözümde yok.
O kadar soğudum işten.
Ben yıllardır çalışırım hani burası gibi bir yer görmedim

bu aşamaya gelmişsin

yeni eleman aldılar diyelim

onun da alışması eğitilmesi vs bir süreç

kimse bu aşamada eleman da almaz

biraz işten çıkarmalar açılsın işten çıkanların arasından iyi eleman düşerse alırız diye bakılabilir olaya

bizim kız idare ediyor derler üstlere de

işin niteliğini bilen sensin

yani o elemanın işi gerçekten çok ise ikisi bir arada zaten yürümez ki

hani 10 gün olur dişini sıkar kendi işlerinden ötelenebileceği yapmaz onları yaparsın da ucu açık sürede işler karışır hata olur vs vs

daha alt kademede o işleri aktaracak kimse yok mu

yani mesela içten adam alsak

bizim sekreteri ön muhasebeye almışlardı

göstermişti oradaki diğer kişi oluştu bir ekip böylelikle

Ya zaten hayatta istifa yazmam ölsem yine yazmam.
Buradan ya usulüne göre ayrılırım ya da mahkemelik oluruz kendileri bilir.
Bizim ülke de adalet yok yani

Klasik patron anlayışı
1 maaşa 3 kişilik iş yaptırma peşindeler
İşten çıksan maddi olarak zorlanır mısınız?
Psikoloji de çok önemli
Veya maaşına yüklü zam yapsalar kabul eder misin?

Doğru düşünüyorsunuz...
Ben de ayrıldım böyle bir işten 4-5 sene oluyor. Şimdi tabi büyümenin de verdiği bir özgüvenle, o günlere bakıp kendime acıyorum. Yani mini mini bir genç kızı akşam 9lara kadar büroda çalıştırıyorlardı, tüm stres yük benim üzerimdeydi. Bir sınırlama da yoktu yani her alana bakıyordum. Benim bırakmam tabi sömürülmenin yanında hukuk dışı bulduğum işlere de imzamın atılmasının istenmesiydi, o aşamada bıraktım. (Görünürde hukuk dışı bir şey yoktu ama işi kılıfına uydurmak vardı )
Şimdi diyorum ki keşke o kadar beklemeseydim kendimi sömürtmeseydim. Ezilmişim resmen üstelik insan olarak değer vermeyeceğim kişiler tarafından...

Ya zaten hayatta istifa yazmam ölsem yine yazmam.
Buradan ya usulüne göre ayrılırım ya da mahkemelik oluruz kendileri bilir.
Bizim ülke de adalet yok yani

Evet onu eklemeyi unutmuşum
Yapmam de ve yapma
Sana yazılı görev atasınlar o zaman
İki kişilik işi tek maaşa yaptıracağına dair
Ama istifa etme. İstiyorlarsa atsınlar

Neler söylemedim ki kavga da ettim bağırdım da ama anlayan yok artık tükendim diyorum ya.
Son raddeye geldim ipin ucundayım yani o yüzden ama hala pişman olur muyum diye size sormak istedim

Ben de 10 senedir calistigim isimden nisanda istifa ettim.

Normalde guzeldi. Ama pandemide cok zorladi. Cok eksik calistik. Bir suru ek tedbiri de uygulamak durumundaydik.

Yönetici oldugum halde guvenlik personeli bulundurmadiklari icin gelen tinerciyi dilenciyi cikartmaktan temizlige kadar her seye el atmak durumunda kaldim.

Arkama batmadan kactim.

Pisman olur muyum, olmam. Cunku emin olarak ciktim. Ruhumu emiyordu bundan kurtuldum. Bu bile sahane bir duygu. Yapmak istedigim baska seyler var. Onlara yoneldim. Maddi olarak idare edebilirim. Istersem tekrar hemen is bulabilirim. Senin sartlarini tam bilmeden yorum yapmak cok zor.

En doğrusu gitmek değil mi
Haklarınızı vermezse kalmak zorunda kalırsanız da baskasının isini yapmayın
Yetısmedı dersınız malı musavır kendisi yapsın mukelleflerle, iş arkadaslarıyla çay içecegıne
Cıkmayın dıye yokusa surebılır sızı ikna etmek ıcın bugun yarın eleman gelecek diye oyalayabılır

Yönetimle konuştunuz mu?
2 kişinin işinin tek kişiye yıkılması acımasızlık. Yönetici eşşek değilse üstündeki yükü kaldıramadığını anlar. Ya işyükümü normale çekin ya da kaçıcam diyim.

Bana sorarsanız o kadının size verilen işlerini yapmayın. Normal iş yükünü yakın 6da eve çıkın gidin. Sorarlarsa da ben tek kişiyim tek kişilik iş yapıyorum diyin. Bu kadar.

Yaaa ben senin sgk bilgine cok hayrandim sebebi isin uzmani olmanmis
Staji soracaktim sormuşlar sıkıntı cikmayacaksa yanmayacaksa çık tabii
Benzer durumları kamuda yasiyorum ben de stresten iyice hasta oldum istifayi bile düşündüm o acidan anlayabiliyorum ben de baska kurumlarda 4 5 kisinin yaptığını tek basina yapmaya calisiyorum insan tükeniyor hele ki izin konusu bile benzer.
Ben bu yaşadıklarımdan şunu öğrendim ki, is tanımının sınırları net olacak ve taviz vermeyeceksin. Bak o kadin o sebep bu sebep kaytarmis kimse bisey dememiş Allah bilir maaşını da tam almıştır!
Gerek yok kendini yipratmaya
Normalde 4 yıllık mezunlarin staj süresi 2 sene diye biliyorum uzadi mi ya da daha ne kadar kaldi stajın bitmesine ?

Şuan ayni durumdayız desem psikolojik olarak yani tek istediğim buradan gitmek

İşi senin üzerine yıktıktan sonra eleman alacaklarına eminmisin ?
Bu kafayla yönetilen iş yerlerinde genelde he tamam olacak yapacaz diyip senin etinden sütünden sonuna kadar faydalanır sonrada işine geliyorsa derler genelde.
Dısarda bu sartlarda calisacak milyon tane insam var derler vs.
Huzursuzsan bence ayrıl.
Biraz dinlenip sakin kafayla yeni iş ararsın.

Klasik patron anlayışı
1 maaşa 3 kişilik iş yaptırma peşindeler
İşten çıksan maddi olarak zorlanır mısınız?
Psikoloji de çok önemli
Veya maaşına yüklü zam yapsalar kabul eder misin?

Zam yapmaz hatun çünkü oraya eleman alacaklar beni geçici süre olarak çalıştırmak istiyorlar.
O kadar doluyum ki o geçici süreyi bile idare etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…