Desteğinize ihtiyacım var.

Evet bugün konuştuk bunları.
Iyileştirme ve rahatlık istedim iş yükümün alınmasını istedim.
Müdürüm biraz elini taşın altına koyacak artık.
Umarım daha iyi olur hepimiz için
Aslında bazen hiç çalışmak istemiyorum ama şartlar işte

Hayırlısı olsun insallah. Hepimiz çalışmasak veya en azından calistigimizin hakkını alsak yeter. Ama bu zamanda ne yazik ki zor oluyor.

Önceki yazdıklarına istinaden söylüyorum iş yerindeki yükünün fazlalığı özel hayatına da yansiyor elindeki güvenilir elemana sahip çıkamıyorlar ki verdikleri sözde dursunlar Belki egoistbir yaklaşım ama bence onlara süre tanı çok da fazla uzamasin gerçekten iyi bir iyileştirme yapmazlarsa sana en çok ihtiyaclari olduğu dönemde rapor al ise gitme kıymetini anlasınlar gereğini yapsınlar yada sen yoluna bak bu arada merak ediyorum ne kadar maaş alıyorsun mesai saatleri ne ?

Yöneticinize gidip ben ayrılmak istiyorum. Burayı seviyorum fedakarca çalıştım iş sorumluluğu olmayan birinin de sorumluluğunu üstlendim. Şirket zorda kalmasın diye iki kişilik iş yaptım. Yasal hakkım olan iznimi bile kullanamadım. Ama artık ben tükendim sağlığım iyi değil eşim de bu şartlarda devam etmemi istemiyor. Siz yeni eleman bakın ben de ayrılayım’ deseniz belki olayın ciddiyetine varıp bir iyileştirme yaparlar. Hem maddi olarak hem de yanınıza bir yardımcı gibi. Çünkü işi bilen biri gitmiş zaten sizi de kaybetmek istemezler
Bu arada elbette iş bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…