Desteğinize ihtiyacım var.

Bakmayın güldüğüme çok ciddi konuşma yaptım ya dedim giderim tek muhasebeciye kalırsın ya da bana zam yaparsın burayı idare edene kadar yoksa kalamam dedim.
Buraya birini alacaklarmış kızlar sadece güvenilir birisi olması lazım çünkü kasa işi var ön muhasebede.
O yüzden ince eleyip sık dokuyorum dedi.
Gösterdiğim çabanın farkındaymış vs. şartları bir tık iyileştirecekmiş.
Ben restimi çektim yani döndüren o oldu.
Bakalım bundan sonrası kısmet

Göndermiyor patronum zam yapacakmış öyle dedi.
Ise geldim hatta yoğunluktan yazamadım kızlar.
şuan için sıkıntı görünmüyor ama ilerisi ne olur bilemem
İnşaAllah güzel bir zam yapar. Bir kere de kendileri düşünüp yapsalar insanları üzüp sıkmasalar nolur sanki

Maddi yönden çok sıkıntılar kalmadı.
Eşim kazanıyor yani çok şükür bende ofisi açana kadar biraz daha idare etmeye çalışacağım.
Stajdan çok doğum çocuk konusundan dolayı çıkamıyorum aslında.
Bir kaç yere başvuru yaptım hemen diyorlar 3 yıllık evlisin niye çocuğun yok mutlaka olacaktır falan.
Kalmak gram istemiyorum ama gidemiyorum da

Bir kaç yere başvuru yaptım hemen diyorlar 3 yıllık evlisin niye çocuğun yok mutlaka olacaktır falan.
ya bu ne saçma sapan bir mantıktır, niye çocuğun yok ne demek?
bunu söyleme hadlerini kendilerinde nasıl buluyorlar?
bu mantıkla gidersek bekar birine de neden evli değilsin, mutlaka evlenip işten ayrılacaksın ya da izin isteyeceksin falan demeleri lazım.
ne çürümüş kafalar bunlar ya, kokusu buraya kadar geldi.

Neden daha önce işveren ile bu durumu hiç konuşmadıniz? Belki sadece konuşarak çözülebilir

Evet işverenler için kadınlar sıkıntılı öyle bakıyorlar.
Evlenip ayrılırsın yada çocuk olunca izni vs yine işi bırakma ihtimalin var.
Bunu onlara anlatmak imkansız yani ben evlenmeden önce bile ciddi sıkıntı yaşadım.
Sevgilin var mi diye soranlar hemen çocuk yapacak mısın gibisinden sorular çok soruluyor üzgünüm.
Bende senin gibi düşünüyorum ama özel sektör de piyasa bu durumda

Bekâr olsam bende arkama dönüp bakmazdım ama insan sorumluluk sahibi olunca işte 2 3 kere düşünüyor her şeyi
Ben de onu diyorum işte. Çok basitmiş gibi yazılmış çıkardım ben olsam diye. İş,para insanın ihtiyacı olan şeyler. Yoksa niye çalışalım? Her konuda bir şeyin oluru varsa oldurmak lazım. Öyle canımız sıkıldı mı arkamizi dönüp gideceğimiz bir dünyada yaşamıyoruz. Bu insanlar nerede yaşıyorlar bilmiyorum

Çalıştığım kurumda benimle ayni ısı yapan 3 kişiyi çıkarıyorlar bu ay. Bizim zam dönemimiz eylül ayında, okul olduğu için. Eylül ayında maaşıma zam degil yüklü bir iyileştirme isteyeceğim. 3 kişinin isini de tek başıma yapmamı bekleyemezler. Eğer veremeyiz derlerse de çıkartın işten diyeceğim. Çünkü yeni birini alsalar, benim isteyeceğim iyileştirmeli maastan aşağı kimse calismaz. Ya 6 yıldır isi bilen bana iyileştirme yapacaklar, ya da tazminatımı verip cikaracaklar. Keyifleri bilir. Sizde maaşınızda iyileştirme isteyin. Bütün işi sizin başınıza yıkamaz. Vermezlerse onlar çıkarsın tazminat vs alırsınız en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…