- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Konunuzu okuyunca hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim. Hangi kurum kuruluş olursa olsun neden bu ülkede işini iyi yapan/yapmaya çalışanlar hep bu muameleye maruz kalıyor. Tabiri caizse neden almadıkları bir canımızı bırakıyorlar.
Yorumların hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla karşı taraf ile konuşarak insani bir diyalog ile bu konuyu çözemeyeceksiniz. Bu durumda çalışmadığınız süre zarfında maddi olarak ne kadar idare edebileceğiniz devreye giriyor. Ama eşiniz bırak artık dediğine göre bir şekilde idare edebilecek konumdasınız diye düşünüyorum. Zaten istifa etmem tazminatımı da alırım diyorsunuz en kolay şekilde alın inşallah.
Bir önerim fikrim yok malasef ki
Sadece maddi manevi huzurlu günleriniz olsun demeye geldim
her yer aynıİşte 3 günlük dünya kimse idare etmiyorken biz niye idare ediyoruz her şeyi anladın mı.
Zaten ölüp gideceğiz bari çalışırken rahat edelim diyoruz.
Ben çalışmak isteyenlerdenim mesela ama şartlar iyi değil.
her yer aynı
Smmm olmakta çok güzel değilmiş
En güzeli KPSS
bende büfe mi açsam diyordum
Gel beraber açalım
Ayrıca stres çocuk sahibi olmaya engel değil bence ne stresli insanlar var.
Rahim , yumurtalık , hormonlar , sperm testi hsg hepsine baktır derim.
Ben bu yorumu diğer yorumları görmeden yazdım
Diğer yorumları cevapları okudum işyeri de bk gibi yönetici de bunlardan bir halt olmaz
Çıktıktan sonra Linkedinde ifşa yap bence.. Son günlerde ifşalar arttı zevkle okuyorum
Müdür yapıyorsa elleme yapsın
Bir kez eline alırsan kurtulamazsın
Müdür yaptığı için anında eleman bulurlar
Hem madem idare edilebilecek bir iş müdür neden idare etmiyor da trip atıyor
Siz çok huzursuzsunuz. Geçici bir gıcık olma hali değil sanırım, yorumlarınızda cidden patlayacak gibisiniz. Bir de çocuk düşünüyormuşsunuz. Bence 1 yıl nefes almanız size çok iyi gelir. Orada üstüne bu kadar iş yıkılan biriyseniz,kalifiye birisiniz belli ki, iş bulabilirsiniz gibi sonrasında. Maddi anlamda çok darda değilseniz, 1 yıl kafanızı dinleyin derim. Çok olumsuz enerji birikmiş üstünüzde, her yorumunuzdan belli. İnşallah dinlendiğiniz dönemde de bebişiniz olurÇok huzursuzum Bibi anlatamam
Şuan resti çektim ama davranışlar çok çirkin yani çok huzursuzum şuan bile
Siz çok huzursuzsunuz. Geçici bir gıcık olma hali değil sanırım, yorumlarınızda cidden patlayacak gibisiniz. Bir de çocuk düşünüyormuşsunuz. Bence 1 yıl nefes almanız size çok iyi gelir. Orada üstüne bu kadar iş yıkılan biriyseniz,kalifiye birisiniz belli ki, iş bulabilirsiniz gibi sonrasında. Maddi anlamda çok darda değilseniz, 1 yıl kafanızı dinleyin derim. Çok olumsuz enerji birikmiş üstünüzde, her yorumunuzdan belli. İnşallah dinlendiğiniz dönemde de bebişiniz olur
huzursuz işyeri çekilmez gerçekten çünkü evden fazla vakit geçiriyoruz sonuçta.
Önce yeni iş ayarla sonra ordan tozol bence
Ben memurumda noluyoEn zor mesleklerden birisi smm.
Evet en iyisi memur olmak
Gelme kuzum yaHiç kalmak istemiyorum witcher.
Yarın gelmek istemiyorum mesela
Ben memurumda noluyo
kesinlikle küçümsemiyorum ama hizmetliler baştacı biz ayakçı
onlara sonsuz imtiyaz bize kafasına göre
neden diye sordum
yoksa onları "çalıştıramazmış"
Gelme kuzum ya
Hatta rapor al bi kaç gün fırsatın varsa
senden değerlimi
ya stres insandan çok şey götürüyor
egzama, seboreik dermatit, haşimato ,anksiyete var bende
daha sayamadım ama benimki büyükbaştan kaynaklı
Normalde izin sıkıntısı çok yok ama yıllık iznimi kullandırtmıyo çalışma delisi kendisi . yazın 2 hafta verebilirmiş sadeceEn azından istediğiniz de izin alabiliyorsunuz yada rapor alsanız kimse sizi kovamaz.
Ne memurlar var şimdi yatarak maaş alıyorlar ( sözüm çalışanlara değil )
Ben burada kaç işi yapıp tek maaş alıyorum ona rağmen hakkımı alamıyorum.
Hala vicdanımı sorguluyorum
Aile hekimine rica etsenHayattaki tek şansım eşimden yana
Raporu da kime yazdıracağım ki hiç tanıdık yok
Normalde izin sıkıntısı çok yok ama yıllık iznimi kullandırtmıyo çalışma delisi kendisi . yazın 2 hafta verebilirmiş sadece
Aile hekimine rica etsen
Tanımakla ne alakası var bende tanımıyorumTanımıyorum ki hiç.
3 sene oldu evleneli daha bir kere gitmedim aile hekimine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?